Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(pirasa @ 2010 08 27, 14:11)
Atnešu ir aš savo kūrinį: Upsy Daisy dukrytės gimtadieniui. Kadangi kepu tik kokius 5 tortus per metus, tai man atrodė sudėtinga, daug darbo ir nervų. Lenkiu savo dažytą galvą prieš tas, kurios tai daro kasdien ir sugeba padaryti tikrus šedevrus  notworthy.gif.
Taigi, sijonas- jogurtinis tortas su persikais, galva - "Rafaelo svajonė", kojos ir rankos - tinginys, dengta - pastilažu.

thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, patarkit su kuo nudazyt sviestini krema rozine spalva ? maistiniais dazais ? Kur ju pirkti ? sekmadieni dukros gimtadienis, 10 metu jubiliejus, ir siandien pareiske kad nori torto meducio puosto tik roziniu kremu, pertepto rozine grietine doh.gif fyfiskumo apraiskos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 27 rugpjūčio 2010 - 13:29
QUOTE(rutyte11 @ 2010 08 27, 13:36)

kažkas an čia ne taip g.gif tik niekaip nesušarinu kas

Atnešu ir aš savo kūrinį: Upsy Daisy dukrytės gimtadieniui.

kaip man patinka tokie mamiški tortai wub.gif wub.gif wub.gif

savaitės pradžioj verkiau kad nagus niežti, o daryt nėr ką... tai draugė paprašė mamai jos bigsmile.gif ties sakant negalvojau kad taip sunku sugalvot ką daryt tokia proga blink.gif tikiuos nebus per ryškus tokia proga unsure.gif na bet juk nebūtinai tortas turi būt senbezdiškas g.gif

snikeris, apelsininis sufle, mmg, aisingas, pastiliažas biggrin.gif apie 4,5kg doh.gif

user posted image

ai, abu aukštus pavyko apdengti be jokios raukšlės biggrin.gif aišku masės liko dar vienam tokiam tortui lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(beladona @ 2010 08 27, 14:28)
Mergaites, patarkit su kuo nudazyt sviestini krema rozine spalva ? maistiniais dazais ? Kur ju pirkti ? sekmadieni dukros gimtadienis, 10 metu jubiliejus, ir siandien pareiske kad nori torto meducio puosto tik roziniu kremu, pertepto rozine grietine  doh.gif  fyfiskumo apraiskos  lotuliukas.gif

is kur esat???

dar jaučiu į tešlą įlašinus tai ir lapštus galima būtų padaryt riūūūūūūūūūūūūžavus lotuliukas.gif

o šiiap tai jaučiu dėčiau truputį buroko sulčių.. igiausias ir greičiausias variantas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 27, 14:33)

is kur esat???

dar jaučiu į tešlą įlašinus tai ir lapštus galima būtų padaryt riūūūūūūūūūūūūžavus  lotuliukas.gif

o šiiap tai jaučiu dėčiau truputį buroko sulčių.. igiausias ir greičiausias variantas  rolleyes.gif

Esu is Klaipedos ax.gif su buroku sultimis manau gera ideja. Dekui uz patarimus !
Atsakyti
kažkas an čia ne taip  g.gif  tik niekaip nesušarinu kas
kaip man patinka tokie mamiški tortai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

savaitės pradžioj verkiau kad nagus niežti, o daryt nėr ką... tai draugė paprašė mamai jos  bigsmile.gif  ties sakant negalvojau kad taip sunku sugalvot ką daryt tokia proga  blink.gif  tikiuos nebus per ryškus tokia proga  unsure.gif  na bet juk nebūtinai tortas turi būt senbezdiškas  g.gif

snikeris, apelsininis sufle, mmg, aisingas, pastiliažas  biggrin.gif  apie 4,5kg  doh.gif

man visai grazus, o is ko ramuniu viduriukai?
Atsakyti
Atnešu ir aš savo kūrinį: Upsy Daisy dukrytės gimtadieniui. Kadangi kepu tik kokius 5 tortus per metus, tai man atrodė sudėtinga, daug darbo ir nervų. Lenkiu savo dažytą galvą prieš tas, kurios tai daro kasdien ir sugeba padaryti tikrus šedevrus  notworthy.gif.
Taigi, sijonas- jogurtinis tortas su persikais, galva - "Rafaelo svajonė", kojos ir rankos - tinginys, dengta - pastilažu.

Nu tiesiog super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dukryte turetu buti labai patenkinta wub.gif
Papildyta:

savaitės pradžioj verkiau kad nagus niežti, o daryt nėr ką... tai draugė paprašė mamai jos  bigsmile.gif  ties sakant negalvojau kad taip sunku sugalvot ką daryt tokia proga  blink.gif  tikiuos nebus per ryškus tokia proga  unsure.gif  na bet juk nebūtinai tortas turi būt senbezdiškas  g.gif

snikeris, apelsininis sufle, mmg, aisingas, pastiliažas  biggrin.gif  apie 4,5kg  doh.gif

Man sitas tortas atrodo fantastiskai, nei pridesi nei atimsi thumbup.gif pati labai dziaugciausi toki gavusi, aisku be skaiciu, man ne 60 metu blush2.gif
Atsakyti
Rutyte11 ,man batukai užkliuvo....dar truputy reik padirbeti,kad dailesni gautusi....atrodo lyg nenorejo formos laikyti g.gif
Kerolina, ačiu už didesnes foto....gražus tortai......
Pirasa, nagi šaunu......kaip patinka man tokie tortai..... wub.gif
Akvilyte ,man gražus tavo tortas...spalva labai graži.....

čia pora mano medučiu,MMG
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 27, 15:20)
Rutyte11 ,man batukai užkliuvo....dar truputy reik padirbeti,kad dailesni gautusi....atrodo lyg nenorejo formos laikyti g.gif

pasistengsiu pasitaisyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2010 08 27, 14:28)
Mergaites, patarkit su kuo nudazyt sviestini krema rozine spalva ? maistiniais dazais ? Kur ju pirkti ? sekmadieni dukros gimtadienis, 10 metu jubiliejus, ir siandien pareiske kad nori torto meducio puosto tik roziniu kremu, pertepto rozine grietine  doh.gif  fyfiskumo apraiskos  lotuliukas.gif

nusiperki zalia burokeli, sutarkuoji su smulkia tarka, issunki per dviguba merla ar binta, ir viskas smile.gif Pili i krema, maisai, ziuri ar spalva tenkina smile.gif Gaunasi labai grazi rozine spalva, o svarbiausia - ekologiska, sveika vaikams smile.gif
visada taip dazau vaikiskus tortus, jei nebuna kitokiu pageidavimu smile.gif
Atsakyti
akvilyte, jau kaip man grazu tie makaronai ispiesti. Pati kiek bandziau, tai nu nesigauna man taip graziai. Gal galima i kursus doh.gif lotuliukas.gif ? Dar noriu i roziu lipdymo kursus pas kuria nors. Kuri priimsit ? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 27 rugpjūčio 2010 - 14:52

čia pora mano medučiu,MMG

nu neisejo man tavo rozes.. nu.. stengiausi, stengiausi, bet jauciu kad dar mazai stengiausi biggrin.gif
o kiekviena karta ziuriu ir geriuosi, kokios jos fainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2010 08 27, 14:48)
o is ko ramuniu viduriukai?

pastiliažas

tas su meškiuku koks mielas wub.gif

QUOTE(karapuzike @ 2010 08 27, 15:52)
akvilyte, jau kaip man grazu tie makaronai ispiesti. Pati kiek bandziau, tai nu nesigauna man taip graziai. Gal galima i kursus  doh.gif  lotuliukas.gif

Dar noriu i roziu lipdymo kursus pas kuria nors. Kuri priimsit ?  unsure.gif

lotuliukas.gif kad man pačiai į kursus reiktų doh.gif bekringeliuodama pasijaučiau kaip kokia alkaguolikė drebančiom rankom doh.gif

drinks_cheers.gif ir aš norėčiau biggrin.gif nors geriausi kursai, tai vakarais sedi prie teliko ir lipdai lipdai lipdai... tik praktika ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 27 rugpjūčio 2010 - 15:05