Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 27, 01:20)
tas pats velnias, visi jie isgert megejai  lotuliukas.gif

nu kas tiesa, tas ne melas biggrin.gif

bet jau tas traukinukas tai..... vagooooooooooonai kokie wub.gif wub.gif wub.gif spoksau ir spoksau wub.gif nerealiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas turiu jums klausima kaip padaryti reikia ir is ko ta vandeniuka toki zydra grazu man reikia ezero gulbem tai net nezinau ASSENI maciau yra dariusi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 08 27, 08:40)
Labas rytas turiu jums klausima kaip padaryti reikia ir is ko ta vandeniuka toki zydra grazu man reikia ezero gulbem tai net nezinau ASSENI maciau yra dariusi. g.gif

is dekorgelio, virsutinej temoj yra receptas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 08 27, 08:40)

manau iš dekorgelio g.gif
Atsakyti
O jau traukinukas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nerealiai
Asseni kaip visad puiku 4u.gif
Krikstynu tortas su beze fantastika, siam savaitgaliui ir as beze puosiu, zesim kas bus doh.gif
Atsakyti
Kerolina nieko sau bigsmile.gif ,kaip puikiai draugauji su beze,grazu 4u.gif
Rugiagele lygutelis padengimas,ideja thumbup.gif
Vaidosee nuostabus traukinukas,o jau figureles kokios grazios,man butu gaila toki tortuka pjauti

Mergaites,skubiai skubiai ... SOS.....ar galima aisinga tepti ant torto sonu, padengto sviestiniu kremu,nenuciuos man?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 27 rugpjūčio 2010 - 08:40
nu tikrai nenučiuoš Pintike
bent aš tai tikrai tepčiau
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 27, 09:43)
nu tikrai nenučiuoš Pintike
bent aš tai tikrai tepčiau

aciu,po visu torto nesekmiu tik tiek betruko,tai sakau,geriau pasiklausiu doh.gif
Atsakyti
Labas
atnesi as savo sios nakties viena is darbu
user posted image

nu bet nesikeikiant.... kaip ismokti nevirsyti svorio doh.gif Jau kokia geda preis drauge buvo, kai praso 2kg torta, o gavo 3,5 kg blush2.gif Nebuvo labai patenkinta... nu bet sake, labai nepyksta, nes grazus. snikersas, aisingas, grietinele

O koks traukinukas grazuuuuusss wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 27 rugpjūčio 2010 - 09:47
Ačiū visoms už komentarus. Tiesa šis tortas mano ne pirmas. Aš "naujokė" tik šioje temoje. Tortus darau jau seniai. Dar keletas mano torčiukų.

Šitas buvo vestuvinis. Beze,cukriniai drugeliai.
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
O šitas jubiliejaus proga. Šokoladas,beze.
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
geras bokaliukas thumbup.gif tik man putu ant virsaus noretusi daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerolina @ 2010 08 27, 10:51)
Tiesa šis tortas mano ne pirmas.

,cukriniai drugeliai.

karsta.gif o aš jau galvojau....

wub.gif įsimylėjau tokius drugelius wub.gif gal galima išsamiau kai juos daryt ax.gif daug maž įsivaizduoju, bet...

QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 27, 10:57)
geras bokaliukas thumbup.gif tik man putu ant virsaus noretusi daugiau rolleyes.gif

drinks_cheers.gif ir dar nubėgusių... (kaip alaus užsimaniau wacko.gif )
šiai tai liux bokalas drinks_cheers.gif viduj turbūt medutis?? g.gif ar kasnors mandriau???
Atsakyti