Labas rytas turiu jums klausima kaip padaryti reikia ir is ko ta vandeniuka toki zydra grazu man reikia ezero gulbem tai net nezinau ASSENI maciau yra dariusi.
Labas rytas turiu jums klausima kaip padaryti reikia ir is ko ta vandeniuka toki zydra grazu man reikia ezero gulbem tai net nezinau ASSENI maciau yra dariusi.
Kerolina nieko sau ,kaip puikiai draugauji su beze,grazu Rugiagele lygutelis padengimas,ideja Vaidosee nuostabus traukinukas,o jau figureles kokios grazios,man butu gaila toki tortuka pjauti
Mergaites,skubiai skubiai ... SOS.....ar galima aisinga tepti ant torto sonu, padengto sviestiniu kremu,nenuciuos man?
nu bet nesikeikiant.... kaip ismokti nevirsyti svorio Jau kokia geda preis drauge buvo, kai praso 2kg torta, o gavo 3,5 kg Nebuvo labai patenkinta... nu bet sake, labai nepyksta, nes grazus. snikersas, aisingas, grietinele