Labas vakarelis,esu tylusis jusu narys,tortukus kepu retai,bet akis paganyti uzsuku kasdiena
Atnesu parodyti savo triju dienu darba,kepta dukrytes gimtadieniui,ideja is interneto,dengta viskuo ka turejau,saldainiu mase,pastiliazas,pirktine mase,figureles is saldainiu mases,labai stengiausi,bet na niekaip nemoku padaryti idealiai lygaus,kreivas,sleivas,bet dziaugiuosiu,kad nereikia pirkti ir bent tiek sugebu padaryti pati.
Viduje,juodas miskas ir kociojamas medutis.
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 26, 20:30)
rugelele26, santechnikas net nesapnavo tokio dailaus, lygaus torto ir dar su visais irankiais , tik viena svarbiausia santechniko iranki, manyciau, pamirsai - degtineles buteliuka ar bent jau cerkiuka
akvilyte, kai ismeginsiu MMG gal irgi kitaip kalbesiu
akvilyte, kai ismeginsiu MMG gal irgi kitaip kalbesiu
elektrikas
Papildyta:
QUOTE(Vaidosee @ 2010 08 26, 21:19)
Labas vakarelis,esu tylusis jusu narys,tortukus kepu retai,bet akis paganyti uzsuku kasdiena
Atnesu parodyti savo triju dienu darba,kepta dukrytes gimtadieniui,ideja is interneto,dengta viskuo ka turejau,saldainiu mase,pastiliazas,pirktine mase,figureles is saldainiu mases,labai stengiausi,bet na niekaip nemoku padaryti idealiai lygaus,kreivas,sleivas,bet dziaugiuosiu,kad nereikia pirkti ir bent tiek sugebu padaryti pati.
Omaigat, darbelio
formule teisinga
torciukas puikus- kokios replikeeesss..
Krikstynu tortas - nuostabus.. Beze puikiai gavosi as jos nesu dariusi
Papildyta:
savaite lipdei? geeeras...
Papildyta:
Atnesu parodyti savo triju dienu darba,kepta dukrytes gimtadieniui,ideja is interneto,dengta viskuo ka turejau,saldainiu mase,pastiliazas,pirktine
Atnesu parodyti savo triju dienu darba,kepta dukrytes gimtadieniui,ideja is interneto,dengta viskuo ka turejau,saldainiu mase,pastiliazas,pirktine
QUOTE(kice @ 2010 08 26, 21:26)
formule teisinga
Prasom nesityciot is mano replikiu
Atnesu parodyti savo triju dienu darba,kepta dukrytes gimtadieniui,ideja is interneto,dengta viskuo ka turejau,saldainiu mase,pastiliazas,pirktine mase,figureles is saldainiu mases,labai stengiausi,bet na niekaip nemoku padaryti idealiai lygaus,kreivas,sleivas,bet dziaugiuosiu,kad nereikia pirkti ir bent tiek sugebu padaryti
tai jau tep tep...kreivas šleivas...nemačius kreivu tortu......blin.......
čia man savaitei darbo butu....... šitiek figureliu,šitiek darbo......oho....
ytariu dukrytei ir visiems kitiems laaaaaabai patiko........
Man MMG geriausia dengimui
Vaidosee, net akis prasitryniau, omaigat, NEREALU
Siaip rase, kad 3 dienu darbas O darbo cia tikrai be gaalo daug ideta
QUOTE(Vaidosee @ 2010 08 26, 19:19)
Vaidosee, net akis prasitryniau, omaigat, NEREALU
QUOTE(kice @ 2010 08 26, 19:26)
Siaip rase, kad 3 dienu darbas O darbo cia tikrai be gaalo daug ideta
Elektrino tortikas gražutis, o traukinukas nerealus, kiek darbo daug ir koks gražus, visai nematau aš tų nelygumų .
Kerolina, vat tokie naujokai man patinka, stebi stebi, žiūri žiūri, kaip deda mano pirmas tortukas taip ir sėdžiu išsižiojus valandą - šaunuolė, labai dailiai padaryta
Rugiagėleeeee nu tų laidelių dailumas aplink tortą tortukas perfect
Vaidosee, irgi stebi stebi, tyli tyli, kaip atneša, tai žadą užtraukia na buivo dar kut padirbėti, bet tikrai labai meile švyti šitas Tavo darbelis
Rugiagėleeeee nu tų laidelių dailumas aplink tortą tortukas perfect
Vaidosee, irgi stebi stebi, tyli tyli, kaip atneša, tai žadą užtraukia na buivo dar kut padirbėti, bet tikrai labai meile švyti šitas Tavo darbelis
Vaidosee, noreciau ir as, kad mano pirmieji tortukai tik tiek nelygus butu Labai sauniai padirbeta, dukryte nuostabia mama turi O dar labai patiko Klauzada, labai nuotaikingas personazas
šaunuolės, tas krikštynų man labai gražus su bezė, o traukinukas pasakiškas ir tas elektriko tai net negaliu atsižiūrėt koks lygūs ir įrankiai faini. kažkaip norėjau įdėt savo, bet gėda, nu man visai gražu, bet tokie liaupsusai padaryti. nu ryt padarysiu paskutinį ir visus sukelsiu
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 26, 19:58)
tas pats velnias, visi jie isgert megejai
Labai kruopstus, sakyciau, traukinukas