Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Labas vakarelis,esu tylusis jusu narys,tortukus kepu retai,bet akis paganyti uzsuku kasdiena bigsmile.gif
Atnesu parodyti savo triju dienu darba,kepta dukrytes gimtadieniui,ideja is interneto,dengta viskuo ka turejau,saldainiu mase,pastiliazas,pirktine mase,figureles is saldainiu mases,labai stengiausi,bet na niekaip nemoku padaryti idealiai lygaus,kreivas,sleivas,bet dziaugiuosiu,kad nereikia pirkti ir bent tiek sugebu padaryti pati.
user posted image

user posted image

Viduje,juodas miskas ir kociojamas medutis.
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 26, 20:30)
rugelele26, santechnikas net nesapnavo tokio dailaus, lygaus torto ir dar su visais irankiais  thumbup.gif , tik viena svarbiausia santechniko iranki, manyciau, pamirsai - degtineles buteliuka ar bent jau cerkiuka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

akvilyte, kai ismeginsiu MMG gal irgi kitaip kalbesiu  ax.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif elektrikas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidosee @ 2010 08 26, 21:19)
Labas vakarelis,esu tylusis jusu narys,tortukus kepu retai,bet akis paganyti uzsuku kasdiena  bigsmile.gif
Atnesu parodyti savo triju dienu darba,kepta dukrytes gimtadieniui,ideja is interneto,dengta viskuo ka turejau,saldainiu mase,pastiliazas,pirktine mase,figureles is saldainiu mases,labai stengiausi,bet na niekaip nemoku padaryti idealiai lygaus,kreivas,sleivas,bet dziaugiuosiu,kad nereikia pirkti ir bent tiek sugebu padaryti pati.

Omaigat, darbelio blink.gif
Atsakyti
formule teisinga smile.gif
torciukas puikus- kokios replikeeesss.. biggrin.gif
Krikstynu tortas - nuostabus.. Beze puikiai gavosi smile.gif as jos nesu dariusi biggrin.gif
Papildyta:
Labas vakarelis,esu tylusis jusu narys,tortukus kepu retai,bet akis paganyti uzsuku kasdiena  bigsmile.gif
Atnesu parodyti savo triju dienu darba,kepta dukrytes gimtadieniui,ideja is interneto,dengta viskuo ka turejau,saldainiu mase,pastiliazas,pirktine

savaite lipdei? geeeras... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 08 26, 21:26)
formule teisinga smile.gif
torciukas puikus- kokios replikeeesss.. biggrin.gif
Krikstynu tortas - nuostabus.. Beze puikiai gavosi smile.gif  as jos nesu dariusi biggrin.gif

Prasom nesityciot is mano replikiu lotuliukas.gif
Atsakyti

Atnesu parodyti savo triju dienu darba,kepta dukrytes gimtadieniui,ideja is interneto,dengta viskuo ka turejau,saldainiu mase,pastiliazas,pirktine mase,figureles is saldainiu mases,labai stengiausi,bet na niekaip nemoku padaryti idealiai lygaus,kreivas,sleivas,bet dziaugiuosiu,kad nereikia pirkti ir bent tiek sugebu padaryti

tai jau tep tep...kreivas šleivas...nemačius kreivu tortu......blin.......
čia man savaitei darbo butu....... doh.gif doh.gif doh.gif šitiek figureliu,šitiek darbo......oho....
ytariu dukrytei ir visiems kitiems laaaaaabai patiko........ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man MMG geriausia dengimui smile.gif
QUOTE(Vaidosee @ 2010 08 26, 19:19)

Vaidosee, net akis prasitryniau, omaigat, NEREALU wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(kice @ 2010 08 26, 19:26)
savaite lipdei?  geeeras... smile.gif

Siaip rase, kad 3 dienu darbas mirksiukas.gif O darbo cia tikrai be gaalo daug ideta smile.gif
Atsakyti
Elektrino tortikas gražutis, o traukinukas blink.gif blink.gif bigsmile.gif nerealus, kiek darbo daug ir koks gražus, visai nematau aš tų nelygumų .
Atsakyti
Kerolina, vat tokie „naujokai“ man patinka, stebi stebi, žiūri žiūri, kaip deda „mano pirmas tortukas“ taip ir sėdžiu išsižiojus valandą - šaunuolė, labai dailiai padaryta thumbup.gif

Rugiagėleeeee wub.gif nu tų laidelių dailumas aplink tortą thumbup.gif tortukas perfect thumbup.gif

Vaidosee, irgi stebi stebi, tyli tyli, kaip atneša, tai žadą užtraukia thumbup.gif na buivo dar kut padirbėti, bet tikrai labai meile švyti šitas Tavo darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Vaidosee, noreciau ir as, kad mano pirmieji tortukai tik tiek nelygus butu smile.gif Labai sauniai padirbeta, dukryte nuostabia mama turi thumbup.gif O dar labai patiko Klauzada, labai nuotaikingas personazas bigsmile.gif
Atsakyti
šaunuolės, tas krikštynų man labai gražus su bezė, o traukinukas pasakiškas ir tas elektriko tai net negaliu atsižiūrėt koks lygūs ir įrankiai faini. kažkaip norėjau įdėt savo, bet gėda, nu man visai gražu, bet tokie liaupsusai padaryti. nu ryt padarysiu paskutinį ir visus sukelsiu
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 26, 19:58)
paspaudus ant fotkės ji pasididina  mirksiukas.gif
elektrikas mieloji.. elektrikas  tongue.gif

tas pats velnias, visi jie isgert megejai lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai kruopstus, sakyciau, traukinukas thumbup.gif
Atsakyti