Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

Aš sutinku su Letavio, kad patys jaunavedžiai turi susitaupyti vestuvių baliui (arba tėvai surengia iš savo santaupų ) Jei negali sau to leisti - tai ir nereikia ruošti jokių super vaišių . Skaičiuoti, kiek tau tai atsipirks, o juolab nurodinėti būsimiems svečiams, kiek pinigų reikėtų dėti į vokelį išvis neetiška.
Gal ne visai į temą, bet papasakosiu.
Prieš porą mėn. tekėjo mano bendradarbė, tai jiedu su vyru vietoj baliaus išvažiavo į 1sav. kelionę. Su tėvais ir liudininkų pora tik papietavo namuose. Bendradarbiams atnešė į darbą šakotį ir kelis butelius šampano ( nes abu kartu dirba ), na, o sako, su tolimesniais giminėmis palaipsniui susipažins. Bus dar tų progų.
Manau, tikrai paprastai įsivertė ir pasidarė šventę tik sau. Visi žino, kad vestuvių nedarė - taip kad jokių pykčių ar nesusipratimų. O draugai? O draugai, sako, jei į svečius užeina, visvien reikia kava ir vynu pavaišint, tai koks skirtumas - ir į jaunavedžių sveikatą išgersim. Man toks požiūris visai patiko.
Atsakyti
QUOTE (Sara @ 2004 06 18, 13:45)

nu asmeniskai, mano vaiko darzoviniu kosiu pagrinda sudaro bulves...per diena ji suvalgo 2-3 bulves,...tad labai jauciuosi nuskriaudusi savo mazule, tooooooooooooooooooookiu nesveiku maistu ja maitindama...

o kad bulves ne taip ir sveika parasiau tik del to, kad dabar visur tik ir eskaluojama, kad mes lietuviai bulviu kraste nesveikai maituinames ir pan... ir visokios dietos ir pan. dabar siulo visikai atsiakyti bulviu ar bent jas sumazinti vartoti... ai, koks skirtumas... wink.gif wink.gif

dabar pagalvojau taip rimciau, tai jei man pasakytu, kad tiek ir tiek atnesk piniguciu -- tai as tikrai neiciau i vestuves...
Atsakyti
QUOTE (Sara @ 2004 06 18, 11:45)
QUOTE (Saga @ 2004 06 18, 13:43)
QUOTE (Sara @ 2004 06 18, 11:37)
QUOTE (bonda @ 2004 06 18, 13:24)
nepasakyciau, kad bulves labai sveika, jeigu ka... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o Saga man atrodo, norjo pasakyti, kad jei jau pasakytu jaunoji, kiek duoti ar kkad mazai - va tada jai kiltu papildomu minciu...

kodel bulves nesveika??tai ko savo kudikius tik bulvem maitinam pirmus metus???/ aisku, kad sveika, tik nereikia riebalu ir grietines padauginti....!!!!! vot.

o as laukiu nesulaukiu, kol mane kas nors pakvies....niekas nekvieca i vestuves(ot draugeskos senmerges paskutines....) dry.gif

vien bulvem.... blink.gif . O as pirmus metus maitinau savo pienu, kosytem, mesyte su bulvem......jokiu budu ne vien bulvem....vis tik gerai forumas tiek daug suzinai naujo.....

nu asmeniskai, mano vaiko darzoviniu kosiu pagrinda sudaro bulves...per diena ji suvalgo 2-3 bulves,...tad labai jauciuosi nuskriaudusi savo mazule, tooooooooooooooooooookiu nesveiku maistu ja maitindama...

wink.gif

niu gi niekas nieko nesako, maitink vien bulvemis....... wink.gif .....niu gi kiekvieno reikalas viena racijona maisto stengiasi ivairu vaikui parinkti, kiti sau del to galvos nesuka, vien bulvemis maitina, bet taigi kiekvieno reikalas wink.gif kazkaip neteko girdeti kad bulves daug vitaminu turetu........ bet jeigu jos taip sveika....

as asmeniskai irgi neiciau......o ir drauge jeigu taip norejo pakalbeti apie vestuves, sakyciau keistokai pradejo...... wink.gif
Atsakyti
NUEIK IR BUTINAI NUNESK 50 LT, KAIP PAKVIETE TAIP IR ATEIK.

MES VA EINAM I VESTUVES TAI TIESIOG PATYS PAKLAUSEM DOVANU AR PINIGU. BET JAU TIKRAI NIEKS NESAKO KIEK, FUI sad.gif
Papildyta @ [mergetime]1087560042[/mergetime]
NU ***** IS PRINCIPO KOKIA KIAULYSTE ISMESCIAU, O TOKIA TEN IR DRAUGE, NET NESINERVUOCIAU.
Atsakyti
na, suprantat, gal visa tai tikrai buvo pasakyta juokais, ir gal ash tikrai nebuciau taip isizheidus ir ideciau i vokeli dar 50 lt, bet man lygiai savaite po jos vestuviu nusimato dar vienos! tai kad, kaip suprantate, ir ishlaidos dvigubinasi.... va todel man buvo pikta! blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Katusik @ 2004 06 18, 14:07)
na, suprantat, gal visa tai tikrai buvo pasakyta juokais, ir gal ash tikrai nebuciau taip isizheidus ir ideciau i vokeli dar 50 lt, bet man lygiai savaite po jos vestuviu nusimato dar vienos! tai kad, kaip suprantate, ir ishlaidos dvigubinasi.... va todel man buvo pikta! blink.gif

katusik, zinok juokas dalykas rimtas - siap daug teisybes yra juokais issakoma... sad.gif
o tu daryk taip, kaip tau atrodo geriau... bet tikrai saves per daug neskriausk finansiskai...
Atsakyti
as nezinau bet standartiskai as jaunavedziams perku dovana uz 200-300lt--Resize_Images_Alt_Text--. Kazkaip cia nuo kiekvieno kisenes priklauso......--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
QUOTE (Balanda @ 2004 06 18, 13:45)
Prieš porą mėn. tekėjo mano bendradarbė, tai jiedu su vyru vietoj baliaus išvažiavo į 1sav. kelionę. Su tėvais ir liudininkų pora tik papietavo namuose. Bendradarbiams atnešė į darbą šakotį ir kelis butelius šampano ( nes abu kartu dirba ), na, o sako, su tolimesniais giminėmis palaipsniui susipažins. Bus dar tų progų.
Manau, tikrai paprastai įsivertė ir pasidarė šventę tik sau. Visi žino, kad vestuvių nedarė - taip kad jokių pykčių ar nesusipratimų. O draugai? O draugai, sako, jei į svečius užeina, visvien reikia kava ir vynu pavaišint, tai koks skirtumas - ir į jaunavedžių sveikatą išgersim. Man toks požiūris visai patiko.

Man patinka sis variantas thumbup.gif
Atsakyti
Bet ne kiekvienam tai tinka. Mus turbūt pirštais užbadytų blink.gif
Atsakyti
Jau taip atsitiko, kad savatė po mūsų vestuvių esame pakviesti į draugų vestuves. Ir iškilo man klausimas kiek gi į tą taip vadinamą vokelį įdėti. Norėčiau, kad pasidalintumėt savo nuomonėm ir patirtim.
Kuomet buvome prieš tris metus draugų vestuvėse dovanojome vokelį su 100 lt ir gėlytėm, bet laikai kaip ir keičiasi, tai gal 100 lt kaip ir mažoka būtų.
Atsakyti
QUOTE(Migluzee @ 2005 05 16, 18:08)
Jau taip atsitiko, kad savatė po mūsų vestuvių esame pakviesti į draugų vestuves. Ir iškilo man klausimas kiek gi į tą taip vadinamą vokelį įdėti. Norėčiau, kad pasidalintumėt savo nuomonėm ir patirtim.
  Kuomet buvome prieš tris metus draugų vestuvėse dovanojome vokelį su 100 lt ir gėlytėm, bet laikai kaip ir keičiasi, tai gal 100 lt kaip ir mažoka būtų.

Na, iš tikrųjų tai viskas priklauso nuo dovanotojų materialinės padeties. Manau, kad kai kuriems ir 50 litų įdėt - jau nemaži pinigai, o kiti ir 200 litų įdėję savo kišenėj to skirtumo gali net nepajausti. O jei neapsisprendi, kiek pinigėlių įdėt ir jei 100 Tau atrodo mažoka, o 200 - jau daugoka, tai gali padaryt kaip mes kartą darėme - 150 litų iškeitėm po 1 litą ir į gražią taupyklę subėrėme. Jaunieji, kai jiems pinigėlių reikės, be problemų galės juos banke išsikeisti. O ir dovanėlė bus tokia su humoru ax.gif
Atsakyti
Mes taip irgi daug kartu darėm. Galvoju gal 50 eurų padovanoti, nes kupiūromis 150 lt kažkaip ... norisi vienos stambios kupiūros:)
Atsakyti