as sutinku, kad ir gamta uzkrauna emociju...bet cia nesvarbu tie pinigai...Saga pasake tokius zodzius, kurie buvo apie be reikalo ismestus i bala pinigus...apie beviltiskai prarasta savaitgali, apie pinigus, kuriuos jie praras, jei vyras nedirbs....
as tik uz tai, kad i vestuves ateitu linksmai nusiteike, gerbiantys seimininkus, mylimi zmones..kartu svestu, o ne rymotu ir graudentusi del prarasto savaitgalio....ne piniguose esme...
siulymas Sagai, neiti i ta svente...vyra isvyti i darba, o paciai su vaikais i gamta o po to vestuvines foto paziuresi...tikrai nieko neprarasi...
QUOTE (Letavio @ 2004 06 18, 13:14) |
NU NEZINAU AR LABAI PASIKRAUSI EMOCIJOMIS, JEI ZINOSI, KAD PO VESTUVIU VISA SAVAITE BULVES VALGYSI, BO DRAUGEI VISAS BABKES ATIDAVEI, KAD NEIZEISTI |
jei neturi pinigu- tai ir nenesi ju ir neislaidausi...o bulves yra skanu ir sveika...
QUOTE (Sara @ 2004 06 18, 13:18) |
as sutinku, kad ir gamta uzkrauna emociju...bet cia nesvarbu tie pinigai...Saga pasake tokius zodzius, kurie buvo apie be reikalo ismestus i bala pinigus...apie beviltiskai prarasta savaitgali, apie pinigus, kuriuos jie praras, jei vyras nedirbs.... as tik uz tai, kad i vestuves ateitu linksmai nusiteike, gerbiantys seimininkus, mylimi zmones..kartu svestu, o ne rymotu ir graudentusi del prarasto savaitgalio....ne piniguose esme... siulymas Sagai, neiti i ta svente...vyra isvyti i darba, o paciai su vaikais i gamta o po to vestuvines foto paziuresi...tikrai nieko neprarasi... |
As taip pat uztai, kad i vestuves zmones ateitu geros nuotaikos. Bet is kur gauti ta gera nuotaika, jei jaunieji pries vestuves namiokais pasako, kiek mazdaug ant taves (tavo seimai) isleidzia ir kad tikisi jog tu tas islaidas padengsi. Tai zinoma, kad tokiu atveju i vestuves geriau neiti.
Jei sagai tokia situacija butu, manau, kad ji ir neitu, o vaziuotu i gamta
QUOTE (Sara @ 2004 06 18, 13:20) |
jei neturi pinigu- tai ir nenesi ju ir neislaidausi...o bulves yra skanu ir sveika... |
nepasakyciau, kad bulves labai sveika, jeigu ka...
o Saga man atrodo, norjo pasakyti, kad jei jau pasakytu jaunoji, kiek duoti ar kkad mazai - va tada jai kiltu papildomu minciu...
QUOTE (vaivina @ 2004 06 18, 11:23) | ||
As taip pat uztai, kad i vestuves zmones ateitu geros nuotaikos. Bet is kur gauti ta gera nuotaika, jei jaunieji pries vestuves namiokais pasako, kiek mazdaug ant taves (tavo seimai) isleidzia ir kad tikisi jog tu tas islaidas padengsi. Tai zinoma, kad tokiu atveju i vestuves geriau neiti. Jei sagai tokia situacija butu, manau, kad ji ir neitu, o vaziuotu i gamta |
butent......
Bet kadangi mano visos drauges nuostabios, tai dalyvausiu vestuvese, ir neaukosiu keliu simtu, kad uzsimoketi uz savo vieta baliuje.......ir eisiu geros nuotaikos, kadangi mano seimos biudzetas nukentes saikingai del tu vestuviu, po vestuviu turesiu ka valgyti, galesiu uz buta sumoketi, turesiu is ko savo mazyle palepinti .........
CIA GALIMA DISKUTUOTI BE GALO, BET MANAU ESME TA, KAD ISVIS NEKULTURINGA PASAKYTI KIEK TURI ATNETNESTI IR KAD NEMAZIAU, NES REIKIA PADENGTI ISLAIDAS VA CIA IR BJAURIAUSIA, NES NESUPRANTI AR TAVE NORI PAKVIESTI I VESTUVES AR ISLAIDU PADENGTI
QUOTE (bonda @ 2004 06 18, 13:24) |
nepasakyciau, kad bulves labai sveika, jeigu ka... o Saga man atrodo, norjo pasakyti, kad jei jau pasakytu jaunoji, kiek duoti ar kkad mazai - va tada jai kiltu papildomu minciu... |
kodel bulves nesveika??tai ko savo kudikius tik bulvem maitinam pirmus metus???/ aisku, kad sveika, tik nereikia riebalu ir grietines padauginti....!!!!! vot.
o as laukiu nesulaukiu, kol mane kas nors pakvies....niekas nekvieca i vestuves(ot draugeskos senmerges paskutines....)
QUOTE (Sara @ 2004 06 18, 11:37) | ||
kodel bulves nesveika??tai ko savo kudikius tik bulvem maitinam pirmus metus???/ aisku, kad sveika, tik nereikia riebalu ir grietines padauginti....!!!!! vot. o as laukiu nesulaukiu, kol mane kas nors pakvies....niekas nekvieca i vestuves(ot draugeskos senmerges paskutines....) |
BULVES GAL IR SVEIKA, BET VISA SAVAITE TAI ISPROTETUM MES SU VYRU KAZKADA TUREJOM TOKIU SAVAICIU, TAI IKI SIOL NELABAI DZIAUGEMES BULVEMIS
O AS EISIU LIEPOS PRADZIOJ
QUOTE (Letavio @ 2004 06 18, 13:36) |
CIA GALIMA DISKUTUOTI BE GALO, BET MANAU ESME TA, KAD ISVIS NEKULTURINGA PASAKYTI KIEK TURI ATNETNESTI IR KAD NEMAZIAU, NES REIKIA PADENGTI ISLAIDAS VA CIA IR BJAURIAUSIA, NES NESUPRANTI AR TAVE NORI PAKVIESTI I VESTUVES AR ISLAIDU PADENGTI |
aisku, kad nemandagu prasyti pasidengti islaidas....bet jauciu tokiu zmoniu ir nera, kurie to reikalauja...
o jei rimtai noretu padengti islaidas - keltu kuklesnes vestuves....namie, prie silkiu puodo...o juk sveteliai vis tiek nestu ta pacia suma, kaip ir uz 2 dienas dvare ir 5 karstais
QUOTE (Sara @ 2004 06 18, 13:37) |
kodel bulves nesveika??tai ko savo kudikius tik bulvem maitinam pirmus metus???/ aisku, kad sveika, tik nereikia riebalu ir grietines padauginti....!!!!! vot. o as laukiu nesulaukiu, kol mane kas nors pakvies....niekas nekvieca i vestuves(ot draugeskos senmerges paskutines....) |
kudikius bulvem maitina - pirma karta isgirdau... sorry, dar neturiu - tai gal ir neęzinau... - bet cia ne i temma
o jei zmones raso, kad drauge pasake, kad neissisuks su simtu - tai turbut nemelavo... juk visokiu zmoniu yra...
QUOTE (Sara @ 2004 06 18, 11:37) | ||
vien bulvem.... . O as pirmus metus maitinau savo pienu, kosytem, mesyte su bulvem......jokiu budu ne vien bulvem....vis tik gerai forumas tiek daug suzinai naujo.....
QUOTE (Saga @ 2004 06 18, 13:43) | ||||
vien bulvem.... . O as pirmus metus maitinau savo pienu, kosytem, mesyte su bulvem......jokiu budu ne vien bulvem....vis tik gerai forumas tiek daug suzinai naujo..... |
nu asmeniskai, mano vaiko darzoviniu kosiu pagrinda sudaro bulves...per diena ji suvalgo 2-3 bulves,...tad labai jauciuosi nuskriaudusi savo mazule, tooooooooooooooooooookiu nesveiku maistu ja maitindama...