Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

Na jei tu gali duoti 600, tai valio
Aš tikrai tokių galimybių neturiu. Mes gyvename Šiauliuose ir atlyginimai čia mažesni negu Vilniuje du ar tris kartus.
Atsakyti
Va butent, kodel turi kazkas galvoti apie jaunuju gyvenimo pradzia........ ir einantys i vestuves turi visokiu gyvenimo tikslu, vaiku...manau islaidu jiems pakanka. o ir eiti i vestuves siais laikais jau pasidare nedidelis dziaugsmas, eini kad zmoniu neizeistum, nes kai pradedi skaiciuoti islaidas, apredams savo ir vyro, kelionei ir t.t.
siaip tikrai jeigu jaunieji vestuviu i kurias esame pakviesti butu tokios pat nuomones kaip cia dauguma rasanciu, manau daugiau nei puse atkristu sveciu....

Atsakyti
Jaunūjų gyvenimo pradžia pačių jaunūjų reikalas.
Va mes pavyzdžiui visas lėšas vestuvėms susitaupėme patys, o tėtis tik padės fiziškai, jis labai skaniai ir puikiai viską gamina.
Ir tikrai net nedrystume skaičuoti ar mimus apsimokės tos vestuvės ar ne...
Atsakyti
nu aas tai manau reikia dovanot kiek kas gali.... thumbup.gif

jeigu kas man padovanos kad ir maza dovanyte, svarbu, kad zmones kuriuos as kvieciu ateitu thumbup.gif

man pvz. 600 lt atrodo per daug, nu a s tiek negaleciau skirt....
Atsakyti
....įdomu kiek mums atneš....
Po to galėsiu informuoti jus...
Juk liko jau visai nedaug iki mūsų sutuoktuvių tik 22dienos... heart.gif
Atsakyti
Siaip kiekvienas duoda pagal savo isgales ir nemanau, kad jaunieji supyktu del to. Na, bet buna visko. As pries keleta metu ejau i draugu vestuves. Viena. Tai daviau 70 Lt.+geles. Na, nezinau, man atrode, kad pakankamai duodu smile.gif Jei butume dviese eje, tai butume dave daugiau.
Atsakyti
Aišku, kad pakankamai.....
Juk tu ne milijonierė laugh.gif
Atsakyti
o ash noriu biski pasiskusti... sad.gif

planavau i vokeli deti 100 Lt, nes daugiau tikrai neturiu (be to, ir apsirengti gi reikia!)... tai jaunoji vienos ishkilos metu pareishke, kad shimtu litu ash neishsiversiu... tipo, jai ant zhmogaus isheina daug daugiau, tai kad ji noretu padengti "nuostolius" sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Katusik @ 2004 06 17, 16:41)

planavau i vokeli deti 100 Lt, nes daugiau tikrai neturiu (be to, ir apsirengti gi reikia!)... tai jaunoji vienos ishkilos metu pareishke, kad shimtu litu ash neishsiversiu... tipo, jai ant zhmogaus isheina daug daugiau, tai kad ji noretu padengti "nuostolius" sad.gif

turbut apsimesciau, kad neisgirdau biggrin.gif
Atsakyti
kai jau pradedama kalbeti apie kazkokius nuostoliu padengimus tai cia isvis nesamone, i tokias vestuves as ir net neiciau blink.gif rado matai sau pasipelnymo saltini, tai ko tada ten susirinkti? ar atsvesti dvieju jaunu zmoniu santuoka ar tiesiog susirenkama i aukciona kas daugiau paduos vokelyje...
mes isvis vokelio nesitikim, nors as manau, kad jaunesnieji musu sveciai atnes daiktines dovanas, o vyresnieji gal ir pinigu, bet mums tiesa pasakius visiskai ne dovanos galvoj, mes nesam ispindeje taip taip, samoningai vartoju si zodi,nes mes daug ko dar neturim taip kad mums viskas pravers, o jei kazkam rupi tik pinigai vokeliuose tai manau verta susirupinti savo moralinemis vertybemis...........................
siaip praejusia vasara zenijosi mano pusbrolis, tevai negalejo dalyvauti vestuvese, bet vistiek dave dovanu 200 litu, manau tai visai gera dovana, netgi labai nebloga.....litas prie lito, ziurek jau ir galesi ka nors nusipirkt clap.gif
nebukime godus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadele: 17 birželio 2004 - 17:24
QUOTE (Katusik @ 2004 06 17, 17:41)

blink.gif ohmy.gif blink.gif blink.gif blink.gif po tokiu zodziu buciau tikrai i jokias veseles nebejus, siaubiakas, ir turek tu man izulumo taip pasakyt doh.gif doh.gif doh.gif
o mes matyt isvis nenormalus doh.gif , netik, kad nepaskaiciavom ar apsimoka vestuves kelt, ar atsipirks jos, bet ir gave 500lt nuo seimos, kazkaip nepatogiai pasijutom, nugi nerealiai daug mums pasirode unsure.gif
Atsakyti
aciu, mergickos, uzh supratinguma blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti