Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

QUOTE(Maliku @ 2007 08 28, 13:39)
Kiti piršliai dar sugalvoja neva spėjimą, kas gims, tai ir pasiunčia porą kojinių ar panašiai, kas į žydra dės, reiškia už berniuką, kas į rožinę - reiškia už mergaitę, kur daugiau tas ir gims.. Absurdas kažkoks.. verysad.gif Tokiu atveju svečius reikėtų įspėti, kad neneškit dovanų, vestuvių metu mes susirinksim daugiau negu padovanotumėt..  topsecret.gif

unsure.gif na, nesakyk taip kategoriskai. Vat mes butent darem tuos spejimus, bet cia buvo tik del linksmumo. Muzikanta perspejome, kad lieptu mesti baltus centus ir pan. Jokiu didesniu kupuriu, kad nebutu...Muzikantas duodamas tuos sliaustukus sveciams iskart perspejo, jog tai nerinkleva, o zaidimas smile.gif Taip ir buvo. Sveciai mete ir baltu centu, kas gyvenime neskaiciuoja pinigu imete ir nemazas kupiuras... Esme zaidimo buvo linksmumas, ji pasiekeme, o susirinkti daugiau pinigu nesiekeme tikrai blink.gif
Negrazu taip piktai kalbeti rolleyes.gif Daug yra jaunuju, daug nuomoniu ir t.t, ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Ar daug kas nešiojasi tų baltų centų? wink.gif Bent aš - pasiimu mažą rankinuką ir pinigus įsidedu net be piniginės, tai vargu pas mane rastum net litų monetomis smile.gif O dėl nuomonių skirtingų aš sutinku angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2007 08 28, 13:54)
Ar daug kas nešiojasi tų baltų centų?  wink.gif Bent aš - pasiimu mažą rankinuką ir pinigus įsidedu net be piniginės, tai vargu pas mane rastum net litų monetomis smile.gif O dėl nuomonių skirtingų aš sutinku  angel_not.gif

Gerai, kad musu atveju zmones tikrai turejo ir baltu centu, ir po 1, 2 litus karsta.gif karsta.gif karsta.gif Smagu, kad zmones suprato musu nora ir neapkaltino, jog apiplesinejame juos blink.gif
Atsakyti
O aš labai nustebau, kad vestuvių metu dar reikia pinigėlių turėti blink.gif O gal galit parašyti, kiek? Ypač turiu galvoje antrą dieną. Mes nei karto nesam buvę tokiose normaliose vestuvėse. Ir esam pakviesti. Tiesą sakant, finansinė padėtis nekokia, ypač šiuo metu doh.gif Tai paskaičiavau, kad mums dviems kainuos 800 lt tas malonumas ( jei į voką dėsim 200 lt), nes kainuoja suknelė, bateliai, kirpykla, gėlės, kelionė, automobilio plovykla, gėlės dovanų. (O dar kai sužinojau, kad balius jauniesiems kainuos po 120 vienam žmogui, tai gėda ir tuos pačius 200 į voką dėti, reikia 300... Tai jau 900 išlaidų. Baisu sad.gif((((
Atsakyti
O as tikrai nemanau, kad reikia orientuotis į tai, kiek jaunieji išleis savo šventei g.gif Tai jei musu vestuves pries 7 metus mums kainavo 10 000 Lt., tai negi tie 40 sveciu dalyvavusieji turejo nuo saves det po 250 Lt, o jei eina dviese tai 500 doh.gif Nesamone.. As visada galvoju, kad dovanai skiri tiek, kiek gali, nori ir kiek esi artimas tiems jauniesiems.
O del antros dienos kiek reikia pinigu, tai taip pat pagal savo galimybes ir nora. Kas i ta stiklaini meta 10, kas 20, o kas 200 Lt. Tas pats ir su muzikantais, jei poros, tai buna ir 5 Lt ikisa, o vyresni - 10 ar 20. Nors per vienas vestuves muzikantas sake, kad buvo svetelis toks, kad noredamas uzpirkti daina kokia nors, muzikantams vis po 50 Lt mokejo.. bigsmile.gif Taip, kad kiekvienos reikalas.. Pagaliau priklauso nuo to, i kokias vestuves eini ir kur jos bus.. Net gimine ir draugai patys kokio lygio (as turiu omenyje jie verslininkai, studentai ar eiliniai dirbantys..) Atitinkamai ir dovanas.. Studentui gal ir bulviu tarkavimo masinos reikia, o verslininkui gali nupirkt nebent suvenyra isskirtini ir pan., nes ka jis darytu su bulviu tarkalka is turgaus ar su 200 Lt... 4u.gif Cia mano nuomone, ir prasau manes nekeikti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 29, 09:50)
O aš labai nustebau, kad vestuvių metu dar reikia pinigėlių turėti  blink.gif O gal galit parašyti, kiek? Ypač turiu galvoje antrą dieną. Mes nei karto nesam buvę tokiose normaliose vestuvėse. Ir esam pakviesti. Tiesą sakant, finansinė padėtis nekokia, ypač šiuo metu  doh.gif Tai paskaičiavau, kad mums dviems kainuos 800 lt tas malonumas ( jei į voką dėsim 200 lt), nes kainuoja suknelė, bateliai, kirpykla, gėlės, kelionė, automobilio plovykla, gėlės dovanų. (O dar kai sužinojau, kad balius jauniesiems kainuos po 120 vienam žmogui, tai gėda ir tuos pačius 200 į voką dėti, reikia 300... Tai jau 900 išlaidų. Baisu sad.gif((((

Na, dar kai kur buna, kad uz foto (tas kur uzsisakai) sumoketi reikia is anksto rolleyes.gif
Bent pas mus fotografas paeme is visu antra vestuviu diena, kad mums(jauniesiems) nereiketu paskui uz visus sumoketi, o veliau vazineti ir prasineti pinigu blush2.gif Tai, kas uzsisake uz 200lt, kas simboliskai uz 60lt ax.gif As tai siek tiek issigandau, kad zmones nebus pagalvoje apie tai ir netures pinigeliu, tai baisu pasidare, jog visi nesusipatogins ar ka unsure.gif Bet visi turejo pingeliu ir susimokejo ax.gif
Mes paskui tik isveziojom nuotraukeles ir viskas smile.gif
O i tai, kiek jauniesiem kainuos svente vienam zmogui, tikrai nekreipkit demesio mirksiukas.gif Cia ju noras ir t.t.
Atsakyti
Ačiū už informaciją apie nuotraukas, to tikrai nežinojau doh.gif
Atsakyti
Mes išvis nerašėm apie dovanas. Daug kas dovanojo vokelius, kuriuose sumos buvo skirtingos. Juk kiekvienas gali skirti tiek, kiek išgali. Mums svarbiausia buvo kad atėjo žmogus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 08 29, 11:56)
Mes išvis nerašėm apie dovanas. Daug kas dovanojo vokelius, kuriuose sumos buvo skirtingos. Juk kiekvienas gali skirti tiek, kiek išgali. Mums svarbiausia buvo kad atėjo žmogus  drinks_cheers.gif

Šaunus požiūris, man patinka, kai taip galvoja jaunieji. Deja, pasitaiko ir kitaip mąstančių. Mes kai darėm vestuves, išvis sakėm, kad mums nereikia jokių dovanų - tik ateikit, nes jokio baliaus kaip ir nekėlėm, tik mini pasisėdėjimą. Ir buvo tokių labai artimų žmonių, kurie nieko ir nepadovanojo, nei gėlyčių, nei atviruko, bet aš į galvą visai neimu smile.gif Kiek galėjom sau leisti, tokio dydžio vestuves ir išsikėlėm smile.gif Ir jas darėm dėl savęs ir nieko gauti nesitikėjom. O kai kažką gavom, buvo labai maloni staigmena smile.gif O va kai paskaitau, kai kitos rašo - paskaičiuokit, kiek jauniesiems viskas kainuos, jei pakankamai neturit pinigų dovanai, ko į tas vestuves eiti doh.gif Mes ir neitume, bet kad artimas žmogus. Ir gaila, kad negalim padovanoti tokios dovanos, kokią norėtum, nes finansai neišneša sad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti