QUOTE (hereja @ 2004 05 26, 20:44) |
Katik liepos men. istekanciu temoj parasiau, kad pas mus bus 4 zmones, kuriu as nekvieciau (vyro tetis pakviete), kuriems vietos nebus baliuje, kuriu as nepazystu ir nepageidauju. Tai ka tada daryti? Guosti save, kad nors dovana atnes? Neatnes jie nieko - gyvena kaime, vyras pijokas... Ai, susinervinau Nenoriu as ju... |
Hm...idomu ,kodel tevai i tavo vestuves kviecia svecius?
QUOTE (Bitkresle @ 2004 05 27, 22:27) |
O aš labai norėčiau, kad ateitų visi tie, kuriuos kviečiame, ir netgi (dabar taip mąstau, nežinau, ką sakysiu vėliau...) geriau tegul ateina tik su simboline dovana ar pinigų suma, negu visai neateina... Nes būtų nefaina, jei iš 30 kviečiamų liktų tik 10... Vis tiek turbūt turėtume užsimokėti didesnę sumą, negu tiek, kiek išeina už 10 žmonių (nemanau, kad kavinė imtų 600 už visą vakarą...). |
Pritariu. Mes darysim labai mazas vestuves ir kviesim tuos, kuriuos tikrai norim matyti savo sventeje. Nesitikiu dideliu dovanu, kurios padengtu vestuvines islaidas. Visu pirma, svente darom sau ir ne del dovanu. Jau geriau padarysim kuklesnes, bet isimintinas vestuves
QUOTE (lilia @ 2004 05 26, 20:06) |
Nesamonė, 600.00 Lt manau labai daug dovanom Nu nebent iš tėvų, senelių, o iš kitų svečių, tai tikrai daug |
As ir rasiau kad TIK ARTIMIAUSIA gimine.........
Tokiu pinigu mano draugai neturi
QUOTE (hereja @ 2004 05 26, 20:44) |
Katik liepos men. istekanciu temoj parasiau, kad pas mus bus 4 zmones, kuriu as nekvieciau (vyro tetis pakviete), kuriems vietos nebus baliuje, kuriu as nepazystu ir nepageidauju. Tai ka tada daryti? Guosti save, kad nors dovana atnes? Neatnes jie nieko - gyvena kaime, vyras pijokas... Ai, susinervinau Nenoriu as ju... |
Negrazei elgiesi..................
nerodyk savo oziu.
Jei jie buvo tecio pakviesti, tai reiskia kad jam jie rupi ir jis nori sia nuostabia diena dziaugtis ir kad tie zmones taip pat pamatytu tavo vienintele DIENA
QUOTE (Slampe @ 2004 05 30, 15:34) | ||
Negrazei elgiesi.................. nerodyk savo oziu. Jei jie buvo tecio pakviesti, tai reiskia kad jam jie rupi ir jis nori sia nuostabia diena dziaugtis ir kad tie zmones taip pat pamatytu tavo vienintele DIENA |
nu kokia diena bus, jei joje dayvaus nepageidaujami zmones? pritariu, kad tecio nuomone reikia gerbti ir vykdyti, bet ne tokia kaina.
Neseniai atsokom savo vestuves, ir tikrai tarp draugu poru populiariausia kupiura buvo 100Lt, nuo giminiu 200Lt , o patys artimieji gimines dave po 500 Lt ir 1000lt, neskaitant visokius pyragus ir sakocius.
O siaip kas kiek gali tas tiek duoda manyciau, jai neturi pinigeliu, gali ideti ir 50Lt ar dar maziau, manau, jauniesiems svarbaiusia kad dalyvautu tie zmones kuriuos pakviete.
O siaip kas kiek gali tas tiek duoda manyciau, jai neturi pinigeliu, gali ideti ir 50Lt ar dar maziau, manau, jauniesiems svarbaiusia kad dalyvautu tie zmones kuriuos pakviete.
tesingai nes kai pagalvoji kokia suma iseina tos vienos dienos baliui tai apie apsimokejima negali buti net kalbos
tiesiog jei nori tokios sventes turi susitaikyti su ta mintimi kad didesnes ar mazesnes bet islaidos bus
tiesiog jei nori tokios sventes turi susitaikyti su ta mintimi kad didesnes ar mazesnes bet islaidos bus
LABAI PAPRSTA, KAS KIEK GALI, TAS TIEK IR DOVANOJA , AISKU PRIKLAUSO NUO TO AR TU DRAUGAS JAUNAVEDZIAMS AR KOKS GIMINAITIS, AR SESUO AR BROLIS.
BET VIENAS TIKRAIS AISKU, KAD SVECIAMS VISAI NUSISVILPTI KOKIO DYZIO VESTUVES JAUNIEJI DARO IR KIEK PINIGU JIE ISLEIDZIA - NES KAIP JIE NORI TAIP IR DARO IR NIEKS NESKAICIUOS JU ISLAIDU IR DEL TO DOVANOS KOKYBE NEPASIKEIS.
KAIP IR JAUNAVEDZIAMS VIENODAI SVIECIA, KIEK SVECIAI ISLEIS SAVO APRANGAI, SUKUOSENOM IR PAN.
NES TOKS SKAICIAVIMAS VISISKAS ABSURDAS, JEI AS EINU SVECIU IR ZINAU, KAD JAUNAVEDZIAI ANT MANES ISLEIS 100 LT, O MAN RUBAI KAINUOJA 1000, TAI LYG IR GAUNASI, KAD JAUNAVEDZIAI MAN DAR TURETU PADOVANOTI
TAIGIS MORALAS TOKS VISIEMS VIENODAI SVIECIA KOKIO DYDZIO VESTUVES, NES TOKIU NORI JAUNAVEDZIAI IR DEL TO SVECIAI TIKRAI NESKAICIUOS, ANTRAS NIEKS NEDARO VESTUVIU TIK TAM, KAD ANT JU UZDIRBTI
BET VIENAS TIKRAIS AISKU, KAD SVECIAMS VISAI NUSISVILPTI KOKIO DYZIO VESTUVES JAUNIEJI DARO IR KIEK PINIGU JIE ISLEIDZIA - NES KAIP JIE NORI TAIP IR DARO IR NIEKS NESKAICIUOS JU ISLAIDU IR DEL TO DOVANOS KOKYBE NEPASIKEIS.
KAIP IR JAUNAVEDZIAMS VIENODAI SVIECIA, KIEK SVECIAI ISLEIS SAVO APRANGAI, SUKUOSENOM IR PAN.
NES TOKS SKAICIAVIMAS VISISKAS ABSURDAS, JEI AS EINU SVECIU IR ZINAU, KAD JAUNAVEDZIAI ANT MANES ISLEIS 100 LT, O MAN RUBAI KAINUOJA 1000, TAI LYG IR GAUNASI, KAD JAUNAVEDZIAI MAN DAR TURETU PADOVANOTI
TAIGIS MORALAS TOKS VISIEMS VIENODAI SVIECIA KOKIO DYDZIO VESTUVES, NES TOKIU NORI JAUNAVEDZIAI IR DEL TO SVECIAI TIKRAI NESKAICIUOS, ANTRAS NIEKS NEDARO VESTUVIU TIK TAM, KAD ANT JU UZDIRBTI
Na, mes draugams duotume 100litų, gal 200, bet tikrai nedaugiau. Viskas priklauso nuo jūsų pajamų
QUOTE (Slampe @ 2004 05 26, 16:44) |
Brangiosios aš nesutinku mano artimiausia giminė nusprendė dovanoti po 600 litų, draugai pasitarę po 200 litų argi tai yra daug? Nėra jie nei turtuoliai, nei kokie pasikėję tiesiog visi žino kad pinigų reiks 1.vaikeliui, 2.gyvenimo pradžiai,3. kad už žmogų restorane mokėjom 120 lt, 4. kad vestuvės tik kartą gyvenime, tai nėra vardynos ar gimtadienis taigi jei eini i vestuves tai malonėk pasitaupyti |
geeeeeeras.......as kazkaip sakyciau, jeigu jau darai vestuves tai malonek pasitaupyti......merginos atsipeikekit ar del dovanu darote vestuves, as kazkaip iki siol kitaip galvojau........jeigu jau jauniesiems reikia gyvenimo pradziai, tegul patys galvoja..... . Eisime ir mes su vyru i vestuves ir tikrai nesiruoseme susimoketi uz savo vaises, beje mus kviesdami jaunieji pranese, kad tai svente ir kad jie keicia tradicijas senai nusistevejusias, jokiu dovanu....tai turi buti svente visiems, o ne rupesciai kazkokie is kur gauti ir kaip taupyti.....savaime suprantama kazka nesim, galvosime, bet ju poziuris man patiko, is tiesu labai maloniai pasijauteme, kad svarbus esame mes, kad jiems svarbiausia musu dalyvavimas, o ne ka atnesime. O daryti vestuves ir galvoti kiek kas atnes
Va tokiu nuomoniu prisiskaicius, kad i vokeli reikia deti giminems po 600 litu, tai isvis nebenoriu eiti jokias vestuves. Nes bijau, kad su savo 100-200 litu atrodysiu per pigiai
Kodel kiti turi galvoti apie jusu gyvenimo pradzia. Nebe tie laikai jau. Ziurekit, kad su tokiais pageidavimais is vis liksite be sveciu.
Kodel kiti turi galvoti apie jusu gyvenimo pradzia. Nebe tie laikai jau. Ziurekit, kad su tokiais pageidavimais is vis liksite be sveciu.