Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

QUOTE(Zima7 @ 2007 08 23, 16:43)
Žinau apie vienas vestuves, kur svečiams buvo nurodyta, kad dovanotų tik pinigus ir nurodyta konkreti tikrai didelė suma doh.gif ...

O gal zinai ir kokia suma tie jaunieji nurode? gal reiktu nurodyti, kad uz tokia suma gales buti iki pietu, o uz didesne iki vakaro, o uz papildoma mokesti ir antra diena lotuliukas.gif Aisku as juokauju. Nezinau del kokiu priezasciu tie jaunieji taip elgesi ir net sunku patiketi, kad tokiu yra...
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2007 08 23, 02:46)
Aš apšalus......  doh.gif  Nenoreciau kad as pati kada dasirisciau iki sios nuotakos lygio

kodel jus apsalusi nuo tokios nuomones ir iskur istraukete, kad tai nuotakos nuomene, o gak cia butent to supratingo svecio kuris neturi pinigu nuomone. ir as buciau tokios nuomones jai buciau pakviestas sveciu. tai kad nera cia nuo ko apsalti.
Papildyta:
QUOTE(Zima7 @ 2007 08 23, 16:43)
Žinau apie vienas vestuves, kur svečiams buvo nurodyta, kad dovanotų tik pinigus ir nurodyta konkreti tikrai didelė suma doh.gif ...

manau ,kad truputi perdedat nes pati nebuvot ten ir to tiksliai nezinot,o prisiklauset pletku,o jai ir buvo tai kokia suma ten buvo nurodyta gal jaunieji smaikstus ir parase kad vokeliuose tikisi rasti nedaugiau kaip 1 Lt. stai ir suma kuri galejo buti nurodyta. kas paneigs?
Atsakyti
Merginos, gal turit kokiu minciu kaip dovanoti pinigus? Ta prasme, nenoriu deti i vokeli, noreciau kaip nors originaliau tai iteikti. Suku galva ir nieko nesumastau, o vestuves rytoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2007 08 24, 11:28)
Merginos, gal turit kokiu minciu kaip dovanoti pinigus? Ta prasme, nenoriu deti i vokeli, noreciau kaip nors originaliau tai iteikti. Suku galva ir nieko nesumastau, o vestuves rytoj blush2.gif

pirma šovusi mintis tai idet i skrynia ir palinket kad joje visada butu pilna pinigeliu ir niekada is ten netirptu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2007 08 23, 01:51)
Tikrai nemalonu skaityti tu nuotaku ar siaip uzsukusiu nariu pasisakymus apie tai, kad vestuves keliamos del atsipirkimo. Cia nelogiska, kad "atsipirktu" ir visos tai suprantam. Ir nemanau, kad yra cia tokiu, kurios keltu vestuves del "atsipirkimo".

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2007 08 24, 12:28)

jau turbut per velu, bet as dovanojau 100 lt-po 10, 20. 20. 50 lt kupiurom-suvyniojau-surisau tokiu siaudu graziu ir ant kiekvinos perristos kupiuros uzkabinau po drugeli, visa ta siauda su pinigais ir drugeliais sudejau i tokia pailga dezute,kuri atsidaro per virsu. labai fainai atrode, nes atsidarius trauki ta siauda su pinigeliais ir drugeliais. aisku ir dezute papuosiau-plausais ir drugeliu. o viduj dar ir atvirute. jaunoji skambino ir sake ziauriai patiko ir kad per daug idejau i vokeli.... (kazkaip man buvo nefaina, kai man taip pasake...)

gal kam atrodo mazai dovanojau, bet daugiau sau leisti negalejau, o dar kai prisimenu tas vestuves, tai tikrai ner linksma per daug... bet tikrai nesigailiu kiek dovanojau- juk draugei dovanojau. o islaidu ir taip susidare juk...
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 08 24, 14:09)
pirma šovusi mintis tai idet i skrynia ir palinket kad joje visada butu pilna pinigeliu ir niekada is ten netirptu mirksiukas.gif

mes gavome skynia smile.gif labai dziauguosi ja.dovanodami sveciai mum ja, raktus iteike man o skrynia vyrui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2007 08 01, 16:28)
Teisingas pastebejimas. Mano galva, jei jau neturi "babkiu", tai ir neik i vestuves. Uztenka pasveikinti prie civilines metrikacijos skyriaus ar bacnycios, smokteleti simbolini bucinuka i skruostuka ir isgerti sampano stiklinaite  drinks_cheers.gif  wink.gif Bet tikrai negrazu ateiti i vestuves uz dyka, valgyti jaunuju saskaita, lysti i operatoriaus ir fotografo objektyva, klausytis uzsakytos muzikos ir dar laukti, kad tave linskmintu.

P.s. abejoju, kad su zmones su tokia mastysena daznai kviecia i vestuves  g.gif
Labai "neskanu" blink.gif blink.gif

O gal is anksto reiktu nureketuot busimus svecius,tai nors TA diena atsipalaidavusi busi,o ne skaitliuka galvoj suksi cool.gif ,viskas apmoketa bus lotuliukas.gif
Sorry,bet susidaro toks vaizdas,kad RHA,nepriteklius nugaron dauzosi,o vestuviu norisi su visais zababonais -operatorius,fotografas,muzikantai biggrin.gif
Mes nesenai draugu vestuvese buvom,nesemes konjako puslitrine bonke, iteikem vokeli ,turinys- 200lt(pagal kaikurias gedingai mazai) ir gelyciu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2007 08 26, 13:03)
Labai "neskanu" blink.gif  blink.gif

Mes nesenai draugu vestuvese buvom,nesemes konjako puslitrine bonke, iteikem vokeli ,turinys- 200lt(pagal kaikurias gedingai mazai) ir gelyciu  ax.gif

o man atrodo, kad normaliai, o tos, kurios skundziasi, kad mazai, vargu ar pacios daugiau idetu. nepamirskime, kad ne viskas pinigais matuojama. jau rasiau anksciau, kad per mano vestuves 7-niu metu berniukas dovanojo voka (tikejausi, kad bus atvirute), o prie jos dar buvo 10 euru ideta. Jam tikrai tai nezmoniski pinigai! uz kuriuos buvome be galo dekingi ir ta kupiura saugojom
Atsakyti
QUOTE(eglutep @ 2007 08 25, 17:50)
mes gavome skynia smile.gif labai  dziauguosi ja.dovanodami sveciai mum ja, raktus iteike man o skrynia vyrui biggrin.gif

labai gera dovanele mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ir aš įkišiu savo nuomonę ax.gif
Šiaip kokia pora metų kai eidavau su saviškiu į vestuves (aišku dažniausiai į poras, nes dar nevedę), tai dedavome į vokelį 200 Lt. Na mum atrodydavo tai visiškai padori suma, atsižvelgiant dar į tai, kad kainuoja suknelė, tortas, saldainiai, buteliai ir pan.
Kalbant apie šiuos metus, kai viskas tikrai pabrango, tai manau dėčiau 300 Lt jei tektų dalyvauti rolleyes.gif
Atsakyti
O as su vyru savaitgalį eisiu į vestuves, ir ramia širdimi dėsiu 200 Lt į voką. Šiaip būčiau pirkusi kokią dovaną, bet jaunieji pakvietime parašė "geriausia dovana jauniesiems šlamantys ir skambantys". Pagaliau į vestuves einant vien tik dovanos neužtenka. Papildomos išlaidos ir rūbai, ir gėrimai, ir gėlės, ir tortas, ir kelionė (kai reikia trenktis 200 km). O jei vestuvės senoviškos, tai dar ir vestuvių metu kiek pinigų reikia. Atėjus už maršą muzikantams, ryte tiems patiems muzikantams už keltuves, o dar jei sugalvoja stiklainį siųst apie stalą, tai ten irgi reikia pinigų. Net jei rūbų, kirpyklos ir pan. kainų neskaičiuojant, greta dovanos dar 200 Lt susirinks. Nors mano DU pakankamas, bet aš visada pagalvoju apie tuos, kurie neturi pinigų, uždirba mažiau, visai nedirba ar jau pasenę.. O tokių tetulių ir dėdžių apstu.
Kai buvo mano vestuvės, mes sąmoningai nedarėm jokios rinkliavos antrą dieną (sveikinimų koncertas ar labarytis - kaip kokiame krašte vadinasi), nes mūsų nuomone žmonės jau dovanas atnešė, nėr ko juos reketuot dar ir vestuvių metu. Kiti piršliai dar sugalvoja neva spėjimą, kas gims, tai ir pasiunčia porą kojinių ar panašiai, kas į žydra dės, reiškia už berniuką, kas į rožinę - reiškia už mergaitę, kur daugiau tas ir gims.. Absurdas kažkoks.. verysad.gif Tokiu atveju svečius reikėtų įspėti, kad neneškit dovanų, vestuvių metu mes susirinksim daugiau negu padovanotumėt.. topsecret.gif
Atsakyti