Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

QUOTE(opalė @ 2007 07 31, 11:44)
As taip pat nesuprantu tu pamergiu pareigu del papildomu islaidu, pas mus visai nebus palydos, masina puosiu pati, baznycia taip pat. mirksiukas.gif  Man  nepatinka papildomos islaidos kurias patiria mano sveciai doh.gif Bet, galioja principas - kas kaip gali taip ir rengiasi, ta ir dovanoja ir t.t.

savo vestuvese mes mokejome uz viska - ir masinu puosima, ir pamergem geles uzsakem ir apmokejom, pabroliams po gelyte irgi turejom, kai vaziavom i gamta po zagso, maistas buvo irgi musu (nors pirsliai irgi daug visko turejo, bet cia buvo ju paciu iniciatyva, mes perspejom, kad rupinsimes viskuo mes).

mes kelem svente sau - grojo musu megstama muzika, mes apsirengem taip, kaip norejom ta diena, ir kaip nekeista, visi liko patenkinti (tikrai kvietem pacius artimiausius, tai as net neabejoju, kad jei taip pasake, reiskia patiko). Stai ir ismintis - kuo maziau stengiesi itikti, tuo geriau gaunasi.

Pamerges - nepasiduokite spaudimui. Del notrauku grozio tikrai neverta kankintis su drabuziaia, kurius priverte uzsideti jaunoji (keista, juk mes visos kazkada buvom pamerges, bet kai kurios apie tai pamirsta...)
Atsakyti
Pamerges - nepasiduokite spaudimui. Del notrauku grozio tikrai neverta kankintis su drabuziaia, kurius priverte uzsideti jaunoji (keista, juk mes visos kazkada buvom pamerges, bet kai kurios apie tai pamirsta...)
[/quote]

tai va, kitakart toks jausmas, kad tos pamerges ir pabroliai tam, kad butu kas masina papuosia, antra diena po tortuka ir po bonke pastato, nu ir dar kaip rozes turime buti ant nuotrauku doh.gif man tai keista, kai liepia visom pamergem buti viena spalva apsirengusios doh.gif gal kazkam ta spalva net bjauri yra, ir tuo labiau netinka kai apsirengi ja, o cia kazkas liepia ja rengtis ir viskas. tokiu atveju tirkai jau atsisakyciau eit i vestuves. jei jau taip reikia, tegul plastmasinius manekenus aprengia kaip nori thumbup.gif lotuliukas.gif tada tikrai visi vienodi bus lotuliukas.gif

ne, as visai nepykstu, tik visiskai nesuprantu tokio sventes sukomercinimo, toks jausmas, kad tie jaunavedziai yra pasaulio bambos, ir visi turi sokti pagal ju dudele ta diena doh.gif rolleyes.gif

as tai jau tikrai nebusiu toooooooookia jaunoji mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kitten @ 2007 07 31, 15:41)
savo vestuvese mes mokejome uz viska - ir masinu puosima, ir pamergem geles uzsakem ir apmokejom, pabroliams po gelyte irgi turejom, kai vaziavom i gamta po zagso, maistas buvo irgi musu (nors pirsliai irgi daug visko turejo, bet cia buvo ju paciu iniciatyva, mes perspejom, kad rupinsimes viskuo mes).

mes kelem svente sau - grojo musu megstama muzika, mes apsirengem taip, kaip norejom ta diena, ir kaip nekeista, visi liko patenkinti (tikrai kvietem pacius artimiausius, tai as net neabejoju, kad jei taip pasake, reiskia patiko). Stai ir ismintis - kuo maziau stengiesi itikti, tuo geriau gaunasi.

manau, kad taip ir turi buti smile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
mes gavom pagrinde 200-300 lt, kas atejo po viena ar biski sunkiau verciasi 100lt.

is surinktu dovanu (neiskaitant tevu dovanu) surinkom kazkur puse sumos isleistos vestuvems.
Atsakyti
Mes is visu sveciu gavome vokelius.Kadangi sveciu nedaug buvo,tai ir pinigeliu nesitikejome daug,bet gavome tikrai nemazai bigsmile.gif Is kai kuriu net nesitikejome tokiu sumu blush2.gif Buvo didele nuostaba ir nejaukumas (dalinai) 4u.gif
Visiems sveciams buvome begalo dekingi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2007 07 31, 11:24)
hmm... prisiskaiciau as cia visokiu dalyku apie tuos vokelius, kiek i juos deti ir kiek ne, ir t.t. tai priejau tik vienos isvados - geriausia susirasyti  bigsmile.gif  dviese kokiame kampelyje ir vsio  lotuliukas.gif  pagalvokit pacios, nereikes niekam sukt galvos kaip rengtis,ka rengtis, kiek babkiu deti i voka ir kiek ne. ir is viso - vestuves labai sumaterialejo, pasidare purvinas reikalas kaip matau. dauguma tik ir ziuri, tik tikisi kuo daugiau babkiu tame susik.... voke pamatyti. tai tada daryk tokias vestuves, nuo kuriu nenubiednesi - ir tada visiems bus gerai. o visai narodai issiusk laiska, informuojanti, kad jau turi vyra, jie tada tau atsius sveikinima pastu ir vsio... busit ir pasveikinti ir babkiuu neisleide. bet baliu kelti tam, kad visi sveciai isleistu minimum po 1000 LT vien tam kad galetum pries kazka pasipuikuoti, kad turejai STORAS DIDELES vestuves, ir dziaugtis kad daug saibu gavai dovanu??????? g.gif  kodel sveciai turetu moketi uz tavo vestuves ar jas kazkaip padengti - juk tavo reikalas ar zenytis ar ne, ir kokio dydzio vesele kelti. neturi babkiu - seimos rate svente pasidarai, turi - tada visa naroda susikvieti ir dar visus kaimynus.
as esu is viso pries tokius materializmus - pati einu i vestuves, ir kai gavau pakvietima, kurio paskutinis sakinys buvo parasytas - "dovanos pageidatinos, vokeliuose" tai vos neisgriuvau  schmoll.gif  tai kam tada jie mane kviecia - kad susimokeciau uz maista, kuri suvalgysiu per ju vesele, ar tam kad pabuciau???  gal pvz mano materialine padetis siuo metu yra labai sudetinga, ir negaleciau jiems net 100 LT ideti, o dar nekalbant apie visus spec apsirengimus - visa tai irgi kainuoja  schmoll.gif

kuo toliau, tuo pasaulis ritasi atgal ...  unsure.gif  blink.gif  mad.gif  g.gif  huh.gif

biski pavariau cia  wacko.gif
Papildyta:
ir dar, nesuprantu as tokiu tradiciju, kaip pamerges turi puosti masinas, atsinesti savo tortus ir pan. manau, kad jaunieji turetu moketi uz viska - papuosimus, valgi, nuomas ir t.t. juk cia jie zenijasi, tai jie ir moka. nemanau, kad sveciai turetu mesti sklatke, kad tik tie musu brangiausieji apsizenytu  g.gif  schmoll.gif  unsure.gif

jei jau taip teigia, kad jaunieji svente dovanoja sau ir sveciams, tai tegul patys ir rupinasi visuo, uz viska moka ir pan. gal kazkam pvz visiskai dzin ar jie gyvena susimete ar apsizenije?  g.gif  bigsmile.gif

matau cia tu daugiau materialiste, visko spaudi,o labiausiai pinigus ir gyvenime noretum prasisukti uz dyka kad tik nereiketu moketi turbut ir autobuse zuikiu vaziuoji. o pekvietimu etiketas nurodo parasyti toki sakini jei nenori gauti 5lygintuvus ir 6 puodus su keptuvem ar 7pietu servizus as kai rasiau pakvietimus domejausi kaip yra formuluojami pakvietimai patariu ir tau pasidometi. internete pilna oficialios informacijos apie tokius dalykus ir fraze "dovaneles prasome pakuoti i vokelius" arba "dovanas noretume issirinkti patys..." yra neatsiejama pakvietimo dalis. jai tu ir visiems savo sveciams parasytum: ateikite be dovanu vistiek jas gautum tik kad isvengti nereikalingu daiktu ir nepatogumu sveciams sukant galvas ka padovanoti sis uzrasas yra butinas, tik gal netau...
Papildyta:
ir dar, jai nepatinka dovanoti tai isviso ko ten eini. as tokiu sveciu nepageidauciau zinant,kad po vestuviu del tokiu nesupratingu sveciu bus tik apkalbos.
Papildyta:
netgi leidinyje "VESTUVES" kuria dalina CMS yra parasyta apie informavima apie dovanas. pasiskaityk.
Atsakyti
QUOTE(Mr.D @ 2007 07 31, 22:16)

ir dar, jai nepatinka dovanoti tai isviso ko ten eini. as tokiu sveciu nepageidauciau zinant,kad po vestuviu del tokiu nesupratingu sveciu bus tik apkalbos.
Papildyta:
netgi leidinyje "VESTUVES" kuria dalina CMS yra parasyta apie informavima apie dovanas. pasiskaityk.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....... va, va.....
Atsakyti
QUOTE(Mr.D @ 2007 07 31, 23:16)
matau cia tu daugiau materialiste, visko spaudi,o labiausiai pinigus ir gyvenime noretum prasisukti uz dyka kad tik nereiketu moketi turbut ir autobuse zuikiu vaziuoji.

Teisingas pastebejimas. Mano galva, jei jau neturi "babkiu", tai ir neik i vestuves. Uztenka pasveikinti prie civilines metrikacijos skyriaus ar bacnycios, smokteleti simbolini bucinuka i skruostuka ir isgerti sampano stiklinaite drinks_cheers.gif wink.gif Bet tikrai negrazu ateiti i vestuves uz dyka, valgyti jaunuju saskaita, lysti i operatoriaus ir fotografo objektyva, klausytis uzsakytos muzikos ir dar laukti, kad tave linskmintu.

P.s. abejoju, kad su zmones su tokia mastysena daznai kviecia i vestuves g.gif
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2007 08 01, 16:28)
Teisingas pastebejimas. Mano galva, jei jau neturi "babkiu", tai ir neik i vestuves. Uztenka pasveikinti prie civilines metrikacijos skyriaus ar bacnycios, smokteleti simbolini bucinuka i skruostuka ir isgerti sampano stiklinaite  drinks_cheers.gif  wink.gif Bet tikrai negrazu ateiti i vestuves uz dyka, valgyti jaunuju saskaita, lysti i operatoriaus ir fotografo objektyva, klausytis uzsakytos muzikos ir dar laukti, kad tave linskmintu.

P.s. abejoju, kad su zmones su tokia mastysena daznai kviecia i vestuves  g.gif

ha, ha...... siuolaikines nuotakos......greitai sedes dviese su jaunuoju priesais operatoriaus objektyva, valgys patys savo saskaita ir niekas nelys i jus operatoriaus bei fotografo objektyva...... beje jeigu neturi babkiu ir nesugebi tu vestuviu iskelti neskaiciuodamas kiek kas atnes ir ar tau atsipirk tai buk malonus ju ne nedaryk nueik i ta metrikacijos skyriu, susirasyk ir viskas, o ne ziurek kiek kas kartu nusifotografavo, kiek kas suvalge, kaip linksminosi ir kiek atnese wink.gif ......
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2007 08 01, 18:28)
Teisingas pastebejimas. Mano galva, jei jau neturi "babkiu", tai ir neik i vestuves. Uztenka pasveikinti prie civilines metrikacijos skyriaus ar bacnycios, smokteleti simbolini bucinuka i skruostuka ir isgerti sampano stiklinaite  drinks_cheers.gif  wink.gif Bet tikrai negrazu ateiti i vestuves uz dyka, valgyti jaunuju saskaita, lysti i operatoriaus ir fotografo objektyva, klausytis uzsakytos muzikos ir dar laukti, kad tave linskmintu.

P.s. abejoju, kad su zmones su tokia mastysena daznai kviecia i vestuves  g.gif

na truputi nesamone!! g.gif Viskas priklauso nuo santykiu su tais zmonemis, pvz. savo du pusbrolius kvieciu kad ir be dovanu! Zinau, kad sunku , jie dar jauni, i Vilniu kelione kainiuoja, apranga ir t.t. Jei zinau, kad kazkam sunku, bet noriu ta zmogu pamatyti, tikrai pakalbeciau ir informuociau, kad laukiamas ir be dovanu, tik su gera nuotaika! drinks_cheers.gif

bet.. Jei jauti kompleksa kad neturi vadinamuju babkiu ir bijai tai pasakyti, nori issokti auksciau bambos - tada ir kyla problemos!!! doh.gif
Atsakyti
idomi cia diskusija uzvire. as tarkim einu i vestuves, i poras-nu ir pasipuosti reikia ir dovanele padovanot-tai ka pasitaupiau-atostogos paparastesnes buvo, suzinojau geras pusmetis pries vestuves, tai kiekviena menesi po tam tikra suma atsideddavau ir stai susidare pinigeliu vestuvems. nematau tragedijos, man malonu,kad mane kviecia i vestuves, lotuliukas.gif man taip pat malonu jaunuosius pasveikint. mirksiukas.gif aisku per galva nesiverciu ir 500lt i voka nededu, bet pagal savo galimybes. zmones supratingi mirksiukas.gif ax.gif

p.s. ir man kur kas paprasciau,kad man pasake,jog tikrai nori pinigeliu gaut dovanu-belieka tik graziai ipakuot bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_adlim @ 2007 08 02, 11:26)
idomi cia diskusija uzvire. as tarkim einu i vestuves, i poras-nu ir pasipuosti reikia ir dovanele padovanot-tai ka pasitaupiau-atostogos paparastesnes buvo, suzinojau geras pusmetis pries vestuves, tai kiekviena menesi po tam tikra suma atsideddavau ir stai susidare pinigeliu vestuvems. nematau tragedijos, man malonu,kad mane kviecia i vestuves, lotuliukas.gif  man taip pat malonu jaunuosius pasveikint. mirksiukas.gif  aisku per galva nesiverciu ir 500lt i voka nededu, bet pagal savo galimybes. zmones supratingi  mirksiukas.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man irgi idomi.
Mes gavome ir 50lt voke,bet begalo dziaugemes ir dekojome uz viska wub.gif Kad ir pusbrolis su panele.Abu dar jauni,dirbti neseniai pradejo ir idejo 50lt,taciau man tie pinigeliai buvo aukso vertes,kai zinau,jog jie taip sunkiai buvo ju uzdirbti unsure.gif O jie padare kita staigmena,kuri buvo uz pinigus brangesne wub.gif Padare mini knygele apie musu draugyste su vyru,apie vestuves ir pan.Man buvo didziule staigmena,sokas ir as nesilioviau dekojusi jiems wub.gif
Ne piniguose esme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_adlim @ 2007 08 02, 10:26)
idomi cia diskusija uzvire. as tarkim einu i vestuves, i poras-nu ir pasipuosti reikia ir dovanele padovanot-tai ka pasitaupiau-atostogos paparastesnes buvo, suzinojau geras pusmetis pries vestuves, tai kiekviena menesi po tam tikra suma atsideddavau ir stai susidare pinigeliu vestuvems. nematau tragedijos, man malonu,kad mane kviecia i vestuves, lotuliukas.gif  man taip pat malonu jaunuosius pasveikint. mirksiukas.gif  aisku per galva nesiverciu ir 500lt i voka nededu, bet pagal savo galimybes. zmones supratingi  mirksiukas.gif  ax.gif

p.s. ir man kur kas paprasciau,kad man pasake,jog tikrai nori pinigeliu gaut dovanu-belieka tik graziai ipakuot  bigsmile.gif  thumbup.gif

va butent diskusija ir yra apie tai, kad tu nepririnkai tu 500 lotuliukas.gif lotuliukas.gif .. o kazkaip dabar kai paskaitau skyreli apie vestuviu atsipirktima kiek i vokeli deti ir t.t. retai kuriai nuotakai nesvarbu.....paprastai visos rekia kiek jiems viskas kainuoja, niekas ir nesako kad kazkas eina be nieko, bet va siutina tas "atsinese 100 lt gere, valge i obejektyva lindo, linksminosi, o uz viska mes mokejome"..... arba jeigu tau nepatinka dovanoti tai man nereikia tokiu sveciu (na cia del dovanos tie sveciai taip iseina ir kvieciami) butent ir eina kalba kad visai nesvarbu 50 lt ar 100 lt i ta vokeli idesi, o gal tau geriau dovanele atnesti, gal solidziau atrodys, gal tu labai dovanoti nori.... nors vis tiek dauguma pinigelius dovanoja ir galvos nesuka, o va kitas jaus tikra malonuma dovana rinkdamas ir ja pakuodamas. taigi manyciau reikia atskirti jaunieji rupinasi vestuvemis, o sveciai dovanomis, nes paskutiniu metu jau jaunieji ir vestuvemis ir dovanomis rupintis pradejo (ir dar kad kas maziau atneses daugiau nepravalgytu lotuliukas.gif nuotakos visai atsiplaiduoti negali, o jeigu dar kazkas i kadra papuole daugiau kartu negu deretu fotografui atskirai nesumokejes lotuliukas.gif ) ...... arba paskaitai nuotaku skyreli apie pamergiu sukneles blink.gif blink.gif ...... nu netinka kuriai nors merginai toks fasonas ar spalva, ji nenori buti tokia... o aiksingoji nuotaka jau ant viso interneto skalambija sugadins man vestuves, pasakiau kad nuotraukose taves nebus tu man negadinsi nuotrauku arba mano svente ir jeigu tu nenori taip rengtis is viso neateik blink.gif blink.gif nu blyn kultura...... svente tai svente bet... wink.gif
Atsakyti