Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

Man tai tas paveikslas su pinigais ziauriai patiko, jei nepaslaptis tai is kur cia tokia ideja, patys sugalvojot ar kur daret?
Atsakyti
Sveikos,

Mes su vyru taip pat esame pakviesti siam sestadieniui i draugu vestuves. Jau nupirkau vokeli i kuri desim pinigelius, ale uzsukus cia paskaitinet, pamaciau lkur kas grazesniu vokeliu pinigams. Kur ju galima butu isigyti Vilniuje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolita2: 17 liepos 2007 - 15:04
Mes neseniai buvome dvejuose vestuvese, tai dovanojom 100 lt. As esu studente, tai daug negalejau sau leisti, o mano vaikinas uzdirba visai neblogai, bet kai biudzetas nebendras, tai negalejau pasakyti ,,tu duok 100 , o as 50'', ypac, kad vestuves, ir vienos, ir kitos, buvo mano draugu, giminaiciu. taigi idejom tik po 100 lt. zinau, kad tai mazai, bet jei man sveciai dovanuotu vidutiniskai po 100 lt nuo poros, tikrai ant ju nepykciau, nes vestuves darai del saves ir darai sveciams, o ne dar tikiesi, kad dovanos padengtu islaidas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita2 @ 2007 07 17, 15:03)
Sveikos,

Mes su vyru taip pat esame pakviesti siam sestadieniui i draugu vestuves. Jau nupirkau vokeli i kuri desim pinigelius, ale uzsukus cia paskaitinet, pamaciau lkur kas grazesniu vokeliu pinigams. Kur ju galima butu isigyti Vilniuje?

Graziu voku esu maciusi VCUP treciame aukste,kur pakuoja dovanas...
Europoj jauciu galima susitart,kad papuostu voka graziai, ten kur pakuoja dovanas.. arba prie isejimo (antro nuo konstitucijos g.)
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2007 07 15, 21:20)
Man tai tas paveikslas su pinigais ziauriai patiko, jei nepaslaptis tai is kur cia tokia ideja, patys sugalvojot ar kur daret?

ideja padiktavo sexsopo parduotuve tik ten pardavineja iremintus prezervatyvus su tuo paciu uzrasu.
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2007 07 07, 15:20)
As manau, kad normalu, jog uz puoksteles pamerges susimoka, bet masinu puosimas  doh.gif manau jaunosios rupestis, nezinau kokios tos kitos smulkmenos...kiek zinau dar pamerges perkasi torciukus, pabroliai buteliuku...

na, čia jau kas kokių tradicijų laikosi...aš irgi maniau kad mašinų puošimas jaunųjų reikalas, bet vyr, pamergė nesileido į kalbas, sakė čia pamergių rūpestis (kiek ji buvo pamerge tai visada tuo rūpinosi pulkas)...todėl manau normalu
Atsakyti
kai buvom pirsliais i vokeli dejom 700, musu pajamos irgi ne pacios didziausios, o ir be to islaidu besiruosiand vestuvems buvo nemazai, tai gavom ir pataupyt, kad galetume tiek idet
Atsakyti
Nu jau ir as noriu pasisakyt ax.gif del puoksteliu ir masinu ar sales papuosimu...kad puoskteles nuperka jaunoji (na kokias jai grazios ir suderintos) - taip, kad po to pabroliai sumoka uz savo pamergiu geles - taip, bet kad pulkui reik moket uz masinu ar saliu papuosimus - tikrai NE g.gif sie dalykai yra arba jaunosios reikalas arba pirmos pamerges g.gif

O del dovanu...na pinigu, tai mano vestuves kaip tik arteja, bet mane siurpina tokie pasakymai, "reikia, kad atsipirktu vestuves"... tai po velniu kam jos daromos? Nes tai yra tavo svente ar del to kad reikia grazinti giminems "skolas", susikviesti puse gimines, kuriu milijona metu nematei, arba dar geriau, kai zmones kvieciami ir sakoma "sitie tai daug turetu idet, juos reikia pakviesti"...fui doh.gif
Atsakyti
hmm... prisiskaiciau as cia visokiu dalyku apie tuos vokelius, kiek i juos deti ir kiek ne, ir t.t. tai priejau tik vienos isvados - geriausia susirasyti bigsmile.gif dviese kokiame kampelyje ir vsio lotuliukas.gif pagalvokit pacios, nereikes niekam sukt galvos kaip rengtis,ka rengtis, kiek babkiu deti i voka ir kiek ne. ir is viso - vestuves labai sumaterialejo, pasidare purvinas reikalas kaip matau. dauguma tik ir ziuri, tik tikisi kuo daugiau babkiu tame susik.... voke pamatyti. tai tada daryk tokias vestuves, nuo kuriu nenubiednesi - ir tada visiems bus gerai. o visai narodai issiusk laiska, informuojanti, kad jau turi vyra, jie tada tau atsius sveikinima pastu ir vsio... busit ir pasveikinti ir babkiuu neisleide. bet baliu kelti tam, kad visi sveciai isleistu minimum po 1000 LT vien tam kad galetum pries kazka pasipuikuoti, kad turejai STORAS DIDELES vestuves, ir dziaugtis kad daug saibu gavai dovanu??????? g.gif kodel sveciai turetu moketi uz tavo vestuves ar jas kazkaip padengti - juk tavo reikalas ar zenytis ar ne, ir kokio dydzio vesele kelti. neturi babkiu - seimos rate svente pasidarai, turi - tada visa naroda susikvieti ir dar visus kaimynus.
as esu is viso pries tokius materializmus - pati einu i vestuves, ir kai gavau pakvietima, kurio paskutinis sakinys buvo parasytas - "dovanos pageidatinos, vokeliuose" tai vos neisgriuvau schmoll.gif tai kam tada jie mane kviecia - kad susimokeciau uz maista, kuri suvalgysiu per ju vesele, ar tam kad pabuciau??? gal pvz mano materialine padetis siuo metu yra labai sudetinga, ir negaleciau jiems net 100 LT ideti, o dar nekalbant apie visus spec apsirengimus - visa tai irgi kainuoja schmoll.gif

kuo toliau, tuo pasaulis ritasi atgal ... unsure.gif blink.gif mad.gif g.gif huh.gif

biski pavariau cia wacko.gif
Papildyta:
ir dar, nesuprantu as tokiu tradiciju, kaip pamerges turi puosti masinas, atsinesti savo tortus ir pan. manau, kad jaunieji turetu moketi uz viska - papuosimus, valgi, nuomas ir t.t. juk cia jie zenijasi, tai jie ir moka. nemanau, kad sveciai turetu mesti sklatke, kad tik tie musu brangiausieji apsizenytu g.gif schmoll.gif unsure.gif

jei jau taip teigia, kad jaunieji svente dovanoja sau ir sveciams, tai tegul patys ir rupinasi visuo, uz viska moka ir pan. gal kazkam pvz visiskai dzin ar jie gyvena susimete ar apsizenije? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2007 07 31, 10:24)
as esu is viso pries tokius materializmus - pati einu i vestuves, ir kai gavau pakvietima, kurio paskutinis sakinys buvo parasytas - "dovanos pageidatinos, vokeliuose" tai vos neisgriuvau  schmoll.gif  tai kam tada jie mane kviecia - kad susimokeciau uz maista, kuri suvalgysiu per ju vesele, ar tam kad pabuciau???  gal pvz mano materialine padetis siuo metu yra labai sudetinga, ir negaleciau jiems net 100 LT ideti, o dar nekalbant apie visus spec apsirengimus - visa tai irgi kainuoja  schmoll.gif

va tas sakinys kaip pageidaujamos dovanos tai paprastai jauniesiems buna puiki ideja, kuri jau kaip tradicija tampa, o va mane irgi sokiruotu toks sakinys.... net rasydami kvietimus jau galvojama ka cia kas atnes blink.gif na kvietimas ir yra kvietimas, man butu maloniau perskaityti ji kad as esu kvieciama, o ne kad kvieciama esu ir dar ka atnesti reikia..... o jeigu pamerge tai dar ka ir apsirengti nurodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif ..... o po to tema skaityti "ar atsiperka vestuves" kas kiek valge ir kiek i voka idejo arba foto vestuviu kokia baisi pamerge buvo, nes suknele pusta, jaunoji jai kita liepe rengtis lotuliukas.gif ......
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2007 07 31, 12:24)
hmm... prisiskaiciau as cia visokiu dalyku apie tuos vokelius, kiek i juos deti ir kiek ne, ir t.t. tai priejau tik vienos isvados - geriausia susirasyti  bigsmile.gif  dviese kokiame kampelyje ir vsio  lotuliukas.gif  pagalvokit pacios, nereikes niekam sukt galvos kaip rengtis,ka rengtis, kiek babkiu deti i voka ir kiek ne. ir is viso - vestuves labai sumaterialejo, pasidare purvinas reikalas kaip matau. dauguma tik ir ziuri, tik tikisi kuo daugiau babkiu tame susik.... voke pamatyti. tai tada daryk tokias vestuves, nuo kuriu nenubiednesi - ir tada visiems bus gerai. o visai narodai issiusk laiska, informuojanti, kad jau turi vyra, jie tada tau atsius sveikinima pastu ir vsio... busit ir pasveikinti ir babkiuu neisleide. bet baliu kelti tam, kad visi sveciai isleistu minimum po 1000 LT vien tam kad galetum pries kazka pasipuikuoti, kad turejai STORAS DIDELES vestuves, ir dziaugtis kad daug saibu gavai dovanu??????? g.gif  kodel sveciai turetu moketi uz tavo vestuves ar jas kazkaip padengti - juk tavo reikalas ar zenytis ar ne, ir kokio dydzio vesele kelti. neturi babkiu - seimos rate svente pasidarai, turi - tada visa naroda susikvieti ir dar visus kaimynus.
as esu is viso pries tokius materializmus - pati einu i vestuves, ir kai gavau pakvietima, kurio paskutinis sakinys buvo parasytas - "dovanos pageidatinos, vokeliuose" tai vos neisgriuvau  schmoll.gif  tai kam tada jie mane kviecia - kad susimokeciau uz maista, kuri suvalgysiu per ju vesele, ar tam kad pabuciau???  gal pvz mano materialine padetis siuo metu yra labai sudetinga, ir negaleciau jiems net 100 LT ideti, o dar nekalbant apie visus spec apsirengimus - visa tai irgi kainuoja  schmoll.gif

kuo toliau, tuo pasaulis ritasi atgal ...  unsure.gif  blink.gif  mad.gif  g.gif  huh.gif

biski pavariau cia  wacko.gif
Papildyta:
ir dar, nesuprantu as tokiu tradiciju, kaip pamerges turi puosti masinas, atsinesti savo tortus ir pan. manau, kad jaunieji turetu moketi uz viska - papuosimus, valgi, nuomas ir t.t. juk cia jie zenijasi, tai jie ir moka. nemanau, kad sveciai turetu mesti sklatke, kad tik tie musu brangiausieji apsizenytu  g.gif  schmoll.gif  unsure.gif

jei jau taip teigia, kad jaunieji svente dovanoja sau ir sveciams, tai tegul patys ir rupinasi visuo, uz viska moka ir pan. gal kazkam pvz visiskai dzin ar jie gyvena susimete ar apsizenije?  g.gif  bigsmile.gif

Geras pasisakymas! Tik...truputuka kategoriskas ir su tavo dabartine situacija susijes. 4u.gif Manau, kad labai prilauso nuo to kas kviecia i vestuves - jei tai tavo draugai, kuriu meile matei ir ja tiki - prisidesi ir prie islaidu, jei zmogeliukams sunku vieniems viska susitvarkyti, jei teka tavo arogantiska drauge, kuri lindo lindo ir palindo po turtingu vyru ar pan. - tai poziuris visai kitoks...
Taigi, kiekviena situacija individuali ir visi mes individualus drinks_cheers.gif
As taip pat nesuprantu tu pamergiu pareigu del papildomu islaidu, pas mus visai nebus palydos, masina puosiu pati, baznycia taip pat. mirksiukas.gif Man nepatinka papildomos islaidos kurias patiria mano sveciai doh.gif Bet, galioja principas - kas kaip gali taip ir rengiasi, ta ir dovanoja ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2007 07 31, 11:24)
hmm... prisiskaiciau as cia visokiu dalyku apie tuos vokelius, kiek i juos deti ir kiek ne, ir t.t. tai priejau tik vienos isvados - geriausia susirasyti  bigsmile.gif  dviese kokiame kampelyje ir vsio  lotuliukas.gif  pagalvokit pacios, nereikes niekam sukt galvos kaip rengtis,ka rengtis, kiek babkiu deti i voka ir kiek ne. ir is viso - vestuves labai sumaterialejo, pasidare purvinas reikalas kaip matau. dauguma tik ir ziuri, tik tikisi kuo daugiau babkiu tame susik.... voke pamatyti. tai tada daryk tokias vestuves, nuo kuriu nenubiednesi - ir tada visiems bus gerai. o visai narodai issiusk laiska, informuojanti, kad jau turi vyra, jie tada tau atsius sveikinima pastu ir vsio... busit ir pasveikinti ir babkiuu neisleide. bet baliu kelti tam, kad visi sveciai isleistu minimum po 1000 LT vien tam kad galetum pries kazka pasipuikuoti, kad turejai STORAS DIDELES vestuves, ir dziaugtis kad daug saibu gavai dovanu??????? g.gif  kodel sveciai turetu moketi uz tavo vestuves ar jas kazkaip padengti - juk tavo reikalas ar zenytis ar ne, ir kokio dydzio vesele kelti. neturi babkiu - seimos rate svente pasidarai, turi - tada visa naroda susikvieti ir dar visus kaimynus.

kuo toliau, tuo pasaulis ritasi atgal ...  unsure.gif  blink.gif  mad.gif  g.gif  huh.gif

biski pavariau cia  wacko.gif
Papildyta:
ir dar, nesuprantu as tokiu tradiciju, kaip pamerges turi puosti masinas, atsinesti savo tortus ir pan. manau, kad jaunieji turetu moketi uz viska - papuosimus, valgi, nuomas ir t.t. juk cia jie zenijasi, tai jie ir moka. nemanau, kad sveciai turetu mesti sklatke, kad tik tie musu brangiausieji apsizenytu  g.gif  schmoll.gif  unsure.gif

jei jau taip teigia, kad jaunieji svente dovanoja sau ir sveciams, tai tegul patys ir rupinasi visuo, uz viska moka ir pan. gal kazkam pvz visiskai dzin ar jie gyvena susimete ar apsizenije?  g.gif  bigsmile.gif

na nepyk jau taip doh.gif matyti, kad labai pyksti ant to, kas tokias vestuves daro, bet uzuot labai pykusi gali kazka mielo sugalvoti, t.y. dovanele jiems, kaip kazkas dare aukso puoda, tuos pacius 20 litu iskeitus i centus, gausi nemenka kruvele mirksiukas.gif manau, kad nervintis cia nera ko, o juolab pykti - juk galima vusada atsisakyti kvietimo tongue.gif
Atsakyti