Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

QUOTE(-Delta- @ 2007 07 06, 16:53)
Ryt einu i vestuves....
planuojam i vokeli det 200 Lt..
Neisivaizduoju, ar tai tinkama suma. Planavom det 100 euru, bet.....
Vien mergvakariui/bernakariui isleidom  400 Lt, plius 1-ai dienai pamergems siuvo sukneles, 2d. as sau pirkau suknute, sukuosena, makiazas ir t.t. Finale gaunasi apie 1500 Lt. Daug.

Kitas klausimas : ar yra normalu, kad 1-a pamerge ir pirsliene renka pinigus is kt pamergiu uz pamergiu puokstes ir masinos papuosimus bei kt. smulkmenas ?

As manau, kad normalu, jog uz puoksteles pamerges susimoka, bet masinu puosimas doh.gif manau jaunosios rupestis, nezinau kokios tos kitos smulkmenos...kiek zinau dar pamerges perkasi torciukus, pabroliai buteliuku...
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2007 07 06, 15:53)
Ryt einu i vestuves....
planuojam i vokeli det 200 Lt..
Neisivaizduoju, ar tai tinkama suma. Planavom det 100 euru, bet.....
Vien mergvakariui/bernakariui isleidom  400 Lt, plius 1-ai dienai pamergems siuvo sukneles, 2d. as sau pirkau suknute, sukuosena, makiazas ir t.t. Finale gaunasi apie 1500 Lt. Daug.

Kitas klausimas : ar yra normalu, kad 1-a pamerge ir pirsliene renka pinigus is kt pamergiu uz pamergiu puokstes ir masinos papuosimus bei kt. smulkmenas ?

Niu jeigu sukneles siuvotes ir pan.. tai gal ir normalu 200lt... Bet jeigu jaunoji dideliu reikalavimu neturi, tai 200lt nuo dvieju zmoniu - ne daug ax.gif Bent man atrodo... Juk vien maistas (be gerimu) zmogui vestuvese dabar kainuoja apie 80-110lt.

Uz puoksteles pamergems ivairiai-kaip susitaria- vienur pamerges pacios nusiperka,kitur jaunoji perka..
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2007 07 07, 16:20)
As manau, kad normalu, jog uz puoksteles pamerges susimoka, bet masinu puosimas  doh.gif manau jaunosios rupestis, nezinau kokios tos kitos smulkmenos...kiek zinau dar pamerges perkasi torciukus, pabroliai buteliuku...

per mūsų vetuves pamergytės susimokėjo už puokšteles, pirko savo pamergių torčiuką, o pabroliai po bonkeles nusipirko drinks_cheers.gif mašinos puošimu rūpinausi aš ir mokėjom mes, nes manau, kad mašinos puošimas kaip ir mano puokštė, mano rūpestis, jei būčiau puošus kaspinais, gal pamergės ir būtų prisidėjusios, bet man ir taip perdaug jom visokių išlaidų doh.gif
Atsakyti
Sveikos pasiskaitinejau sia temele nes gresia bent dvieju draugiu vestuves. Tiesa sakant gavau lengva soka... pasirodo mieli sveciai tik tie kurie daugiau i vokeli ideda, o kiti nelabai graziai pavadinami. Skaiciuojami pinigeliai ir pasidziaugiama kad vestuves atsipirko unsure.gif nu nesuprantu, tai jeigu jums taip svarbu tie pinigeliai tai kam kelt vestuves ir juos leist, geriau uz tas isleidziamas sumas pasidovanokit sau ka nors ir po to neteks zvairuot i tuos pasiturincius giminaicius kurie skregos ' per mazai idejo'
Atsiprasau kad sutersiau eteri, aisku taikau toli grazu ne visoms bet kazkaip keista pasidare. Jau nebenoriu net i jokias vstuves eit, negi ir mano dovana bus taip tarsoma
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2007 07 11, 15:43)
Sveikos pasiskaitinejau sia temele nes gresia bent dvieju draugiu vestuves. Tiesa sakant gavau lengva soka...  pasirodo mieli sveciai tik tie kurie daugiau i vokeli ideda, o kiti nelabai graziai pavadinami. Skaiciuojami pinigeliai ir pasidziaugiama kad vestuves atsipirko unsure.gif  nu nesuprantu, tai jeigu jums taip svarbu tie pinigeliai tai kam kelt vestuves ir juos leist, geriau uz tas isleidziamas sumas pasidovanokit sau ka nors ir po to neteks zvairuot i tuos pasiturincius giminaicius kurie skregos ' per mazai idejo'
Atsiprasau kad sutersiau eteri, aisku taikau toli grazu ne visoms bet kazkaip keista pasidare. Jau nebenoriu net i jokias vstuves eit, negi ir mano dovana bus taip tarsoma

Tu taip nesijaudink... ir nepyk,kad mes aptarinejam,kiek kas dovanoja...
Nezinau kaip kitos, bet man aptarineti kiek kuri teta ar draugas padovanojo cia forume tikrai nera reikalinga ir naudinga... ax.gif Ir kad poto zvairuoti,abejoju... ar reikes blush2.gif nebent idetu 20lt lotuliukas.gif TADA JAU JUOKAS PER ASARAS lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2007 07 11, 15:43)
Sveikos pasiskaitinejau sia temele nes gresia bent dvieju draugiu vestuves. Tiesa sakant gavau lengva soka...  pasirodo mieli sveciai tik tie kurie daugiau i vokeli ideda, o kiti nelabai graziai pavadinami. Skaiciuojami pinigeliai ir pasidziaugiama kad vestuves atsipirko unsure.gif  nu nesuprantu, tai jeigu jums taip svarbu tie pinigeliai tai kam kelt vestuves ir juos leist, geriau uz tas isleidziamas sumas pasidovanokit sau ka nors ir po to neteks zvairuot i tuos pasiturincius giminaicius kurie skregos ' per mazai idejo'

manau tarso tos, kurios kviecia svecius ne del to, kad norisi pakviesti, o del to, kad reikia, na mama liepia, supyks, apkalbes jei nepakvies ir panasiai. Taip kad nesiparink, juk zinai pas ka ji vestuves eini ir zinai, kodel tave kviecia. Jei jauti, kad tik is mandagumo, tai gal neverta eiti smile.gif
Atsakyti
as manau ,kad uztenka 100litu,buvau 3k vestuvese pernai metais ir dejau 100lt. rolleyes.gif net negalvojau det daugiau,per mano vestuves radau ir 50lt.
Atsakyti
As manau, kad reikia deti i vokeki, tiek kiek leidzia galimybes-tada bus smagu ir jums ir jauniesiems. nemanau,kad bus faina ir patiems jauniesiems, jei jie ras pas zmogu daugiau nei mano ji galint duot. g.gif
nebent tikrai yra kvieciami is pareigos ar mandagumo, o draugu galimybes visada zino ir patys jaunieji ax.gif mirksiukas.gif
as pradzioj pergyvenau,kad draugei negaliu idet i vokeli nei 200lt, nei tuo labiau 300lt....bet dabar nusiraminau, nes kuo daugiau bendrauju su drauge tuo labiau suvokiu,kodel ji mane kviete ir ko ji is manes tikisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2007 07 11, 16:43)

taigi sitos temos tokia ir esme ko klausia ta ir atsako: klausia KIEK-atsakom TIEK, klausia O KODEL- atsakome TODEL. jai nebutu skirtingu nuominiu tai ir si tema butu beprasme.
Atsakyti
http://img530.images...=img0340ym9.jpg
Stai su tokia dovana mes eisime i draugu vestuves po dvieju savaiciu. Paveiksle garsiu lietuvos zmoniu portretai ir visi iskyrus du(300LT) yra reprodukcija. yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Mr.D @ 2007 07 12, 21:51)
http://img530.images...=img0340ym9.jpg
Stai su tokia dovana mes eisime i draugu vestuves po dvieju savaiciu. Paveiksle garsiu lietuvos zmoniu portretai ir visi iskyrus du(300LT) yra reprodukcija.  yahoo.gif

atrodu puikiai good.gif
as va irgi svarsciau,kad gal i remelius ideti,tik galvoju kaip ten juos ikomponuot graziai, bet dabar paziurejus i jusu dovana minciu pakankamai kilo mirksiukas.gif
tikiuos nieko,jei pasinaudosiu siuo variantu, jei nekils kitu ax.gif
Atsakyti
Tikiuosi einame ne i tas pacias vestuves blink.gif
Atsakyti