Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

Bankas labai lengvai iskeite, bet kiekis monetu nebuvo tox didelis kaip tikejausi smile.gif na bet pripirkau dar sokoladiniu medaliuku, tai sudesiu viska ir bus gerai smile.gif vyxta vazono/aukso puodo ruosimas dbr kaip tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglootia:) @ 2007 07 04, 16:19)
Bankas labai lengvai iskeite, bet kiekis monetu nebuvo tox didelis kaip tikejausi smile.gif na bet pripirkau dar sokoladiniu medaliuku, tai sudesiu viska ir bus gerai smile.gif vyxta vazono/aukso puodo ruosimas dbr kaip tik smile.gif

Labai laukiam vaizdines medžiagos bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Taigi taigi , kd be vokelių.... nė krust, o pateikimas labai svarbus. Tiktrai drąsiau parodylkit savo stebuklus. Norim pamatyti. Juk vis tiek taip pat nepadarysim. ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una-art: 04 liepos 2007 - 18:00
Na vakar viska jau ir padariau smile.gif prisegu nuotraukytes. Tik tiek, kad jau mano aukso puodas supakuotas, bet visvien mazdaug matosi vaizdas smile.gif... nes vakar buvo labai didelis poreikis pakuoti, tai ir kaifavau, o fotika tik sendy gavau smile.gif

taigi:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eglootia:) @ 2007 07 05, 14:07)
Na vakar viska jau ir padariau smile.gif prisegu nuotraukytes. Tik tiek, kad jau mano aukso puodas supakuotas, bet visvien mazdaug matosi vaizdas smile.gif... nes vakar buvo labai didelis poreikis pakuoti, tai ir kaifavau, o fotika tik sendy gavau smile.gif

taigi:
user posted image

bigsmile.gif fantastika wub.gif As pavydziu tiems jauniesiems,kurie gaus sia dovana wub.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif Man labai labai patinka wub.gif
Atsakyti
Tik gaila kad nelabai pats vazonas matosi smile.gif siaip lb grazius dazus radau, tai graziai blizga smile.gif dekui uz pagyrima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglootia:) @ 2007 07 05, 14:26)
Tik gaila kad nelabai pats vazonas matosi smile.gif siaip lb grazius dazus radau, tai graziai blizga smile.gif dekui uz pagyrima smile.gif

Taigi matosi ir puodo gražumas ir tikrai kūrybingai padaryta, matosi ,kad neatmestinai, o viskas paderinta ,apgalvota .Ir tas kaspinas tokios gražios spalvos, nuostabiai dera ir visą sprendimą apjungia.
Šaunuolė thumbup.gif
Nuotraukos -tai tikras iliustracinis lobis. Esu dariusi ir aš bent kelis puodus, bet atidaviau nė nufotografavus.

Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2007 07 04, 18:57)
user posted image

Taigi taigi , kd be vokelių.... nė krust, o pateikimas labai svarbus. Tiktrai drąsiau parodylkit savo stebuklus. Norim pamatyti. Juk vis tiek taip pat nepadarysim.  ax.gif  rolleyes.gif

bigsmile.gif na tikrai saunus uzmanymas, mes viena panasu gavome is mano drauges, vokas buvo irgi apklijuotas, padazytas, tikras meno kurinys. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglootia:) @ 2007 07 05, 14:26)

labai grazu 4u.gif thumbup.gif super sugalvota
Atsakyti
user posted image

user posted image

Čia buvo vestuvių tema sodas. Pinigų pakavimas su obuoliukais (pinigai tūtelėje) ir jūrinė tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una-art: 06 liepos 2007 - 14:11
Ryt einu i vestuves....
planuojam i vokeli det 200 Lt..
Neisivaizduoju, ar tai tinkama suma. Planavom det 100 euru, bet.....
Vien mergvakariui/bernakariui isleidom 400 Lt, plius 1-ai dienai pamergems siuvo sukneles, 2d. as sau pirkau suknute, sukuosena, makiazas ir t.t. Finale gaunasi apie 1500 Lt. Daug.

Kitas klausimas : ar yra normalu, kad 1-a pamerge ir pirsliene renka pinigus is kt pamergiu uz pamergiu puokstes ir masinos papuosimus bei kt. smulkmenas ?
Atsakyti
200lt tai kukliai normali suma,o kad renka pinigus puokstem ir smulkmenom taippat normalu tik mes taip nedarem uz viska mokejome patys kad isvengti apkalbu
Atsakyti