QUOTE(_adlim @ 2007 06 11, 23:09)
skaičiau sita tema visa ir pasimeciau. esu vyr pamerge savo drauges vestuvese, pabroli pamatysiu tik vestuviu diena. tai teiksiu atskirai nuo jo dovanele. ne nebezinau kiek man dovanot ?
siaip kai esu tik studente, tai man tarkim 300lt jau yra stipriai per brangu , o ir del 200lt mastau, labai noriu tiek dovanoti,
bet kai paskaičiuoju-masinos puosimas, tortas, geles.... (jau aprangos ir sukuosenu neskaiciuoju, nes puosiuos juk ir del saves)dabar susimasciau. 100lt tai tikrai atrodo per mazai dovanot?
ka jus manot?
mano vyr pamerge bus pusesere, bet uzviska mokame mes patys
As net nezinojau jog dar galima pamerges prasyti kad uz siuos dalykus moketu
Papildyta:
QUOTE(_adlim @ 2007 06 12, 16:33)
aš žinau,kad draugė nepyks ir supras, kad ir kiek bedovanočiau. bet labai įdomu ir svarbu buvo išgirsti kitų žmonių nuomones.
ačiū o tokios išlaidos manau daugeliui vyr pamergių tenka
ačiū už atsakymus
welkom1 ir
Mr.D manau dovanosiu 100lt
tik iškeisiu i eurus, nes jaunavedžiai į kelionę važiuos
As tai manyciau jog geriau nekeisti
nes ir atrodys jau nebetaip ta suma ir siaip gal jau jie turi tuos eurus kelionei
Nors mes ne lt gyvename, bet po vestuviu zadame atostogauti Nidoje, tad tikrai noreciau kad mums sveciai nekeistu Lt i valiuta
Pvz £20 mums yra juokinga suma
, o jei duos 100lt atrodys jau kitaip ir juolab nei jie nei mes neprarastumem pinigu keiciant
Lygiai taip pat tikimes kas is Vokietijos, kad paduos eurais, nes keliaudami tikrai isleisime, o kas is UK £, taip niekam nieko nereiketu keitineti ir t.t.
Bet cia tik mano nuomone