Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

QUOTE(_adlim @ 2007 06 12, 17:33)
aš žinau,kad draugė nepyks ir supras, kad ir kiek bedovanočiau. bet labai įdomu ir svarbu buvo išgirsti kitų žmonių nuomones. ačiū o tokios išlaidos manau daugeliui vyr pamergių tenka  g.gif  mirksiukas.gif
ačiū už atsakymus welkom1  ir Mr.D  manau dovanosiu 100lt tik iškeisiu i eurus, nes jaunavedžiai į kelionę važiuos  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

jei ji tikra drauge, tai tikrai supras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 06 12, 20:08)
jei ji tikra drauge, tai tikrai supras  mirksiukas.gif

taip tikra drauge ax.gif smile.gif , tik vis atrodo,kad tas 100lt mazokai, bet kai viska paskaiciuoji,pamastai tai islaidu tikrai bus... doh.gif
Atsakyti
4u.gif Norejau pasakyt ir savo nuomone.Kadangi jau kelis metus,kaip gyvenu Turkijoje,o cia priimtina per vestuves dovanoti tik pinigus ir auksa,tai teveliai broliai ir seserys dovanoja auksines apyrankes,o visi likusieji sveciai pinigus arba auksinius medaliukus,vieno jo kaina apie +-100litu,pinigus sega ant tokios juosteles,kuri buna uzdeta jauniesiems.Kas gali tas 20,kas 50 kas ir daugiau,niekas i tai nekreipia demesio,nes vestuves Turkijoje vyksta tik kelias valandas kazkur 5h ir zmoniu susirenka labai ivairiai nuo 100 iki tiek,kiek didele yra gimine ir pazystamu draugu ratas.
Tad as ruosdamasi savo Lietuviskoms vestuvems,visiskai negalvoju apie tai kiek zmones padovanos,o kvietimuose aiskiai parasyta,kad dovanu lauksime vokeliuose,jokiu budu ne bliudu ir puodu... tongue.gif Nes juos sunku butu parsivezti i Turkija,o kiek kas ides i vokeli tame nera esme,seip ar taip ta svente bus musu,patys mes jai ruosiames 1 metus,tad ar vienaip ar kitaip pinigus tikrai leidziam,nes norime,kad ta vienintele diena,butu ipatinga.Jei vokelyje rasim tik Pasveikinima nenustebciau,esu uztikrinta,kad kai kurie zmones tikrai negales padovanot,bet jie privalo buti musu sventej,per daug brangus zmones,kad leisciau vien del sukakotu pinigu,jiems neateiti kartu pasidziaugti visa svente. wub.gif Nors ir pasaulis sukasi ant pinigu,bet visgi ne juose laime tongue.gif Zinoma ir be ju negerai,bet tie paprasti popiereliai patys didziausi priesai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_Idig @ 2007 06 13, 11:43)
4u.gif Norejau pasakyt ir savo nuomone.Kadangi jau kelis metus,kaip gyvenu Turkijoje,o cia priimtina per vestuves dovanoti tik pinigus ir auksa,tai teveliai broliai ir seserys dovanoja auksines apyrankes,o visi likusieji sveciai pinigus arba auksinius medaliukus,vieno jo kaina apie +-100litu,pinigus sega ant tokios juosteles,kuri buna uzdeta jauniesiems.Kas gali tas 20,kas 50 kas ir daugiau,niekas i tai nekreipia demesio,nes vestuves Turkijoje vyksta tik kelias valandas kazkur 5h ir zmoniu susirenka labai ivairiai nuo 100 iki tiek,kiek didele yra gimine ir pazystamu draugu ratas.
Tad as ruosdamasi savo Lietuviskoms vestuvems,visiskai negalvoju apie tai kiek zmones padovanos,o kvietimuose aiskiai parasyta,kad dovanu lauksime vokeliuose,jokiu budu ne bliudu ir puodu... tongue.gif Nes juos sunku butu parsivezti i Turkija,o kiek kas ides i vokeli tame nera esme,seip ar taip ta svente bus musu,patys mes jai ruosiames 1 metus,tad ar vienaip ar kitaip pinigus tikrai leidziam,nes norime,kad ta vienintele diena,butu ipatinga.Jei vokelyje rasim tik Pasveikinima nenustebciau,esu uztikrinta,kad kai kurie zmones tikrai negales padovanot,bet jie privalo buti musu sventej,per daug brangus zmones,kad leisciau vien del sukakotu pinigu,jiems neateiti kartu pasidziaugti visa svente. wub.gif Nors ir pasaulis sukasi ant pinigu,bet visgi ne juose laime  tongue.gif Zinoma ir be ju negerai,bet tie paprasti popiereliai patys didziausi priesai...  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_adlim @ 2007 06 11, 23:09)
skaičiau sita tema visa ir pasimeciau. esu vyr pamerge savo drauges vestuvese, pabroli pamatysiu tik vestuviu diena. tai teiksiu atskirai nuo jo dovanele. ne nebezinau kiek man dovanot ?  doh.gif  g.gif  siaip kai esu tik studente, tai man tarkim 300lt jau yra stipriai per brangu , o ir del 200lt mastau, labai noriu tiek dovanoti, bet kai paskaičiuoju-masinos puosimas, tortas, geles.... (jau aprangos ir sukuosenu neskaiciuoju, nes puosiuos juk ir del saves)dabar susimasciau. 100lt tai tikrai atrodo per mazai dovanot?
ka jus manot?

g.gif mano vyr pamerge bus pusesere, bet uzviska mokame mes patys doh.gif As net nezinojau jog dar galima pamerges prasyti kad uz siuos dalykus moketu g.gif
Papildyta:
QUOTE(_adlim @ 2007 06 12, 16:33)
aš žinau,kad draugė nepyks ir supras, kad ir kiek bedovanočiau. bet labai įdomu ir svarbu buvo išgirsti kitų žmonių nuomones. ačiū o tokios išlaidos manau daugeliui vyr pamergių tenka  g.gif  mirksiukas.gif
ačiū už atsakymus welkom1  ir Mr.D  manau dovanosiu 100lt tik iškeisiu i eurus, nes jaunavedžiai į kelionę važiuos  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

As tai manyciau jog geriau nekeisti blush2.gif nes ir atrodys jau nebetaip ta suma ir siaip gal jau jie turi tuos eurus kelionei ax.gif
Nors mes ne lt gyvename, bet po vestuviu zadame atostogauti Nidoje, tad tikrai noreciau kad mums sveciai nekeistu Lt i valiuta blush2.gif Pvz £20 mums yra juokinga suma blush2.gif , o jei duos 100lt atrodys jau kitaip ir juolab nei jie nei mes neprarastumem pinigu keiciant mirksiukas.gif
Lygiai taip pat tikimes kas is Vokietijos, kad paduos eurais, nes keliaudami tikrai isleisime, o kas is UK £, taip niekam nieko nereiketu keitineti ir t.t.
Bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
zodziu, ir taip ir taip negerai. Asmeniskai mes labai nepatogiai pasijauteme rade vokose gana dideles sumas, nes visiems akcentavome, kad tikrai mums nieko nereikia. Bent jau mums asmeniskai buvo tikrai smagiau rasti vokuose po 100 Lt., negu 500-1000 Lt. Vestuves dareme sau, o ne del planuojamu surinkti pinigu.
Atsakyti
QUOTE(Julija_Idig @ 2007 06 13, 09:43)
Tad as ruosdamasi savo Lietuviskoms vestuvems,visiskai negalvoju apie tai kiek zmones padovanos,o kvietimuose aiskiai parasyta,kad dovanu lauksime vokeliuose,jokiu budu ne bliudu ir puodu... tongue.gif Nes juos sunku butu parsivezti i Turkija,o kiek kas ides i vokeli tame nera esme,seip ar taip ta svente bus musu,patys mes jai ruosiames 1 metus,tad ar vienaip ar kitaip pinigus tikrai leidziam,nes norime,kad ta vienintele diena,butu ipatinga.Jei vokelyje rasim tik Pasveikinima nenustebciau,esu uztikrinta,kad kai kurie zmones tikrai negales padovanot,bet jie privalo buti musu sventej,per daug brangus zmones,kad leisciau vien del sukakotu pinigu,jiems neateiti kartu pasidziaugti visa svente. wub.gif Nors ir pasaulis sukasi ant pinigu,bet visgi ne juose laime  tongue.gif Zinoma ir be ju negerai,bet tie paprasti popiereliai patys didziausi priesai...  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_Idig @ 2007 06 13, 11:43)

Labai idomus pasakojimas thumbup.gif . Idomu kaip svetur vestuves keicia, kokios tradicijos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 06 13, 13:23)
g.gif mano vyr pamerge bus pusesere, bet uzviska mokame mes patys doh.gif As net nezinojau jog dar galima pamerges prasyti kad uz siuos dalykus moketu g.gif
Papildyta:
As tai manyciau jog geriau nekeisti blush2.gif nes ir atrodys jau nebetaip ta suma ir siaip gal jau jie turi tuos eurus kelionei ax.gif
Nors mes ne lt gyvename, bet po vestuviu zadame atostogauti Nidoje, tad tikrai noreciau kad mums sveciai nekeistu Lt i valiuta blush2.gif  Pvz £20 mums yra juokinga suma blush2.gif , o jei duos 100lt atrodys jau kitaip ir juolab nei jie nei mes neprarastumem pinigu keiciant mirksiukas.gif
Lygiai taip pat tikimes kas is Vokietijos, kad paduos eurais, nes keliaudami tikrai isleisime, o kas is UK £, taip niekam nieko nereiketu keitineti ir t.t.
Bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif

nu ten vestuves bus tradiciskos ir kiekviena pamerge antra diena atnes savo tortus jauniesiems, todel pacios ir mokesim, kas del tu masinu puosimo, tai cia kaip kur, jaunoji mums puoksteles perka, o mes kiekviena savo masina papuosim,kurioj busim. o geles tai teikiant vokeli juk ir geliu kartu mirksiukas.gif 4u.gif dovanosiu mirksiukas.gif va taip viskas susidaro.
aciu uz pamastyma thumbup.gif jis man labai patiko smile.gif ax.gif ir tikrai nebekeisiu pinigu,geriau atrodys 100lituku, nei keliasdesimt euru
Atsakyti
QUOTE(_adlim @ 2007 06 13, 17:58)
nu ten vestuves bus tradiciskos ir kiekviena pamerge antra diena atnes savo tortus jauniesiems, todel pacios ir mokesim, kas del tu masinu puosimo, tai cia kaip kur, jaunoji mums puoksteles perka, o mes kiekviena savo masina papuosim,kurioj busim. o geles tai teikiant vokeli juk ir geliu kartu  mirksiukas.gif  4u.gif dovanosiu  mirksiukas.gif  va taip viskas susidaro.
aciu uz pamastyma  thumbup.gif  jis man labai patiko  smile.gif  ax.gif  ir tikrai nebekeisiu pinigu,geriau atrodys 100lituku, nei keliasdesimt euru

mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
http://www.alinejewe...dding acces.htm

user posted image
user posted image
user posted image
http://www.beau-coup...priceallall.htm
Atsakyti
Na, ivairiai mums buvo su tom dovanom. Musu nusistatymas buvo nekreipti demesio i tai, kas kiek dovanos, nes ne tame esme, bet vis delto buvo keista, kai 4 draugai (visi dirbantys) susidejo ir iteike ..... 200 Lt g.gif (jokiu kitu islaidu vestuvems jie nedenge - nei tortu, nei geliu nei gerimu). Nors nera is tu, kurie vos gala su galu suduria. Kazkaip nesmagiai pasijautem... Balius vyko 2 dienas, jie ne siaip prie baznycios atejo pasveikint ax.gif
Atsakyti