Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

Zinot, pasiskaitinejau as apie tuos vokelius ir pagalvojau, juk eidami i gimtadienius irgi daznai dovanojame vokelius ir ju turinys nuo poros buna apie 100-200 Lt. Na cia pagal galimybes. O juk vestuves ne kiekvienais metais buna, todel nepagailekim. Juk ne tik kavines islaidos tenka jauniesiems, visas tos dienos grozis irgi kainuoja. Manau 300-400 Lt yra labai gera dovana.
Atsakyti
Na man asmeniskai visiskai nesvarbu kiek - svarbiausia, kad dalyvautu man mieli zmones, o kiek jau jie mums padovanos tai ju reikalas....Kiek kas gali tiek tas lai dovanoja... jau man geriau tegu maziau padovanoja, bet kad tik dalyvautu, nes kaip daznai sako zmones, kad brangus malonumas vestuvese dalyvauti....tai jau geriau linksmai pasitusinti su gera chebra, o ne ziureti kaip cia daugiau , kad kas atnestu ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 05 03, 19:44)
Na man asmeniskai visiskai nesvarbu kiek - svarbiausia, kad dalyvautu man mieli zmones, o kiek jau jie mums padovanos tai ju reikalas....Kiek kas gali tiek tas lai dovanoja... jau man geriau tegu maziau padovanoja, bet kad tik dalyvautu, nes kaip daznai sako zmones, kad brangus malonumas vestuvese dalyvauti....tai jau geriau linksmai pasitusinti su gera chebra, o ne ziureti kaip cia daugiau , kad kas atnestu ir pan.  mirksiukas.gif

Sutinku visiskai drinks_cheers.gif ne del to juk vestuves darom
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 03, 21:47)
Sutinku visiskai  drinks_cheers.gif ne del to juk vestuves darom

butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 05 03, 20:44)
Na man asmeniskai visiskai nesvarbu kiek - svarbiausia, kad dalyvautu man mieli zmones, o kiek jau jie mums padovanos tai ju reikalas....Kiek kas gali tiek tas lai dovanoja... jau man geriau tegu maziau padovanoja, bet kad tik dalyvautu, nes kaip daznai sako zmones, kad brangus malonumas vestuvese dalyvauti....tai jau geriau linksmai pasitusinti su gera chebra, o ne ziureti kaip cia daugiau , kad kas atnestu ir pan.  mirksiukas.gif

tikra tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti
Per vestuves gavome beveik tik vokelius. Juose buvo nuo 100 LT iki 300 EUR. Taigi manau kiekvienas pagal savo galimybes....
Atsakyti
Šį šeštadienį ir mes einam į vestuves, mum buvo užsiminta apie vokelį. Tai ir suku galvą kiek čia įdėt, 100lt lyg ir mažai- 200lt jau lyg ir per daug g.gif . Mes jau ir taip turėjom daug išlaidų pasiruošiant šiom vestuvėm, nes rūbus teko naujus pirkti. Tai išlaidų gausis apie 800lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 05 09, 09:24)
Šį šeštadienį ir mes einam į vestuves, mum buvo užsiminta apie vokelį. Tai ir suku galvą kiek čia įdėt, 100lt lyg ir mažai- 200lt jau lyg ir per daug g.gif . Mes jau ir taip turėjom daug išlaidų pasiruošiant šiom vestuvėm, nes rūbus teko naujus pirkti. Tai išlaidų gausis apie 800lt doh.gif

Asmeniskai man labai keistai atrodo kai zmones investuoja i savo grozi, t.y. isigyja naujus rubus, batus, pasidaro sukuosena ir t.t. ir sako, kad labai daug kainavo vestuves. Juk niekas nenori atrodyti tokia diena bet kaip, paciam smagiau atrodyti graziai, su naujais rubeliais. Tikrai nemanau, kad tokius dalykus reikia priskirti prie vestuviniu islaidu.
O vokelis - pagal galimybes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bercike @ 2007 05 08, 19:37)
Per vestuves gavome beveik tik vokelius. Juose buvo nuo 100 LT iki 300 EUR. Taigi manau kiekvienas pagal savo galimybes....

drinks_cheers.gif ne kiekvienas gali ideti 100 EUR, o kas gali tas ir ideda ir daugiau mirksiukas.gif , nereikia buti materialistais, svarbiausia kviesti tuos zmones kurious norime matyti per savo vestuves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 05 09, 07:24)

tu kalbi apie dovana jaunavedziams, prie ko cia jusu nauji drabuziai, kas jiems is to taip sviesiai tiesiai? blink.gif
Atsakyti
O i vokeli su pinigeliais deda atviruka ar ka?
Atsakyti
QUOTE(Zifka fifka @ 2007 05 10, 12:21)
O i vokeli su pinigeliais deda atviruka ar ka?

Aha.Mes kai i vienas vestuves ejom,tai uzsisakem,kad parasytu ant atvirutes sveikinima,ten kur juos raso ir i vokeli idejom ta atvirute su pinigais,o kitose kai dalyvavom,tai nupirkom atvirute-vokeli specialiai pinigam,tai ten tik savo vardus uzrasem,kad zinotu nuo ko gavo biggrin.gif
Atsakyti