QUOTE(remisita @ 2007 03 03, 02:48)
na nzn, as pilnai suprasiu ar bent jau pasistengsiu suprast tuos kurie ides 100lt (na 50 man jau butu kiek geda paciai nest), taciau velgi tai prilygsta nuo vestuviu. As eidama ar i vestuves ar i gimtadieni nusprendus dovana deti i vokeli nelabai noreciau pasisiukslinti su 50lt.
O is draugu is uzsienio tikimes gauti bent po 500lt, na tokia stafke londone vien jau i gimtadieni einant, be 100 svaru neapsisuxi, o veliau bendraut vistiek teks. Na ash jauciu kazkoki nemalonuma eidama su per maza dovana, todel geriau idedu daugiau arba isvis neinu i baliu jei neisgaliu padovanoti
tiek kiek pridera.Ir nereikia cia lialia manau apie tai kad nerupi kiek kas padovanos, tai yra visiskai normalu, uzsienyje zmones plazminius televizorius dovanoja susimete ir tai tikrai ne del to kad jie daug uzdirba, tiesiog yra toks dalykas kaip mandagumas. sakau, ash ateidama su maza dovana jausciaus kaip ant nasharam
na bet cia mano nuomone velgi..nepykit jei ji kam neitinka.
nepyk, bet nesutinku
manau, žmogus dovanoja tiek kiek gali, ir labai smagu,kai jis ateina
labai įdomu,kodėl manai,kad būtent iš draugų gyvenančių užsienyje tikitės ne mažiau 500LT
dėl to,kad jie ten daugiau uždirba, ar dėl to, kad jie užsieny gyvena ir žino sukurtą ėjimo į svečius etiketą??? Na keista, asmeniškai man buvo nesvarbu kiek dės žmonės į vokelius, svarbiausia, kad jie atėjo ir mus pasveikino, kartu pasidžiaugė, o suma vokelyje man niekad neparodys žmonių draugystės ir meilės....