Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 02 05, 14:51)
As galvoju, kad dabar vestuves tik brangsta, todel ir suma vokelyje turetu biski dideti. Tarkim pries por metu buvo "stafke" 100 lt, tai dabar normalu butu 150-200 lt.
Nors jei svecias sau to negali leisti tikrai nieko nepadarysi

drinks_cheers.gif as taip pat manau, nemanau kad kas pyktu jei kiti gali sau leisti maziau, nes manau visis i vestuves kvieciame artimiausius ir mylimus zmones mirksiukas.gif
Atsakyti
Siais metai gal 150 Lt nuo poros g.gif
Atsakyti
as galvoju kiek kas gali?bet turbut 100lt.tai maziausia suma g.gif
Atsakyti
Oho, kokiu minciu prisiskaiciau. Na koks skirtumas kiek svecias ides i vokeli, juk ne del pinigu zmones i savo sventes kvieciame. Del manes gali deti ir 5 Lt, svarbu, kad viskas, ka svecias daro, butu nuosirdu. Del geliu, kuo daugiau tuo geriau, juk jauni zmones suejo i viena vieta, tegu pradzioj nors pasidziaugia tuo kas yra grazu, negi geles reikia kruvomis nesti tik per laidotuves.....
Kviesdama svecius i vestuves visiskai negalvoju kokia svecio materialine padetis, visi jie man vienodai brangus ir mieli, nesvarbu kiek ides i ta vokeli.
Atsakyti
tikrai neidesi 100 lt, as galvoju, kad kokiu 400 llt tikrai reikia..../ unsure.gif
Atsakyti
Na dabar kiek pasiklausinejus is aplinkiniu kas ejo i vestuves, tai pradine suma eina nuo poros 200lt. Mes ir eisime i poras tai i vokeli idesime 200lt
Atsakyti
QUOTE(Saphena @ 2007 02 28, 01:00)
Na dabar kiek pasiklausinejus is aplinkiniu kas ejo i vestuves, tai pradine suma eina nuo poros 200lt. Mes ir eisime i poras tai i vokeli idesime 200lt

Mes ko gero irgi tiek dėsim draugams. o apie savo vestuves net negalvojam kas kiek duos - žinau, kad bus tokių, kurie 50 Lt sukrapštys, o ir tai... bet prašysim, kad duotų vokelius, pasinaudosiu gera idėja iš šio forumo, kad jaunieji pageidauja dovanų, telpančių į vokelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2007 02 25, 20:12)
tikrai neidesi 100 lt, as galvoju, kad kokiu 400 llt tikrai reikia..../ unsure.gif

Nu kas čia per nesąmonė. Kas kiek gali, tiek tas duoda. O ką šiais laikais 100 Lt jau ne pinigas? blink.gif

Na mes paskutinį sykį vestuvėse buvom prieš pusantrų metų, dėjom 200 Lt. Tiesiog tokia dovana mūsų finansiškai neapsunkino.
Atsakyti
blush2.gif na nzn, as pilnai suprasiu ar bent jau pasistengsiu suprast tuos kurie ides 100lt (na 50 man jau butu kiek geda paciai nest), taciau velgi tai prilygsta nuo vestuviu. As eidama ar i vestuves ar i gimtadieni nusprendus dovana deti i vokeli nelabai noreciau pasisiukslinti su 50lt. O is draugu is uzsienio tikimes gauti bent po 500lt, na tokia stafke londone vien jau i gimtadieni einant, be 100 svaru neapsisuxi, o veliau bendraut vistiek teks. Na ash jauciu kazkoki nemalonuma eidama su per maza dovana, todel geriau idedu daugiau arba isvis neinu i baliu jei neisgaliu padovanoti tiek kiek pridera.Ir nereikia cia lialia manau apie tai kad nerupi kiek kas padovanos, tai yra visiskai normalu, uzsienyje zmones plazminius televizorius dovanoja susimete ir tai tikrai ne del to kad jie daug uzdirba, tiesiog yra toks dalykas kaip mandagumas. sakau, ash ateidama su maza dovana jausciaus kaip ant nasharam cool.gif na bet cia mano nuomone velgi..nepykit jei ji kam neitinka. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 03 03, 02:48)
blush2.gif  na nzn, as pilnai suprasiu ar bent jau pasistengsiu suprast tuos kurie ides 100lt (na 50 man jau butu kiek geda paciai nest), taciau velgi tai prilygsta nuo vestuviu. As eidama ar i vestuves ar i gimtadieni nusprendus dovana deti i vokeli nelabai noreciau pasisiukslinti su 50lt. O is draugu is uzsienio tikimes gauti bent po 500lt, na tokia stafke londone vien jau i gimtadieni einant, be 100 svaru neapsisuxi, o veliau bendraut vistiek teks. Na ash jauciu kazkoki nemalonuma eidama su per maza dovana, todel geriau idedu daugiau arba isvis neinu i baliu jei neisgaliu padovanoti tiek kiek pridera.Ir nereikia cia lialia manau apie tai kad nerupi kiek kas padovanos, tai yra visiskai normalu, uzsienyje zmones plazminius televizorius dovanoja susimete ir tai tikrai ne del to kad jie daug uzdirba, tiesiog yra toks dalykas kaip mandagumas. sakau, ash ateidama su maza dovana jausciaus kaip ant nasharam cool.gif na bet cia mano nuomone velgi..nepykit jei ji kam neitinka. blush2.gif

nepyk, bet nesutinku schmoll.gif manau, žmogus dovanoja tiek kiek gali, ir labai smagu,kai jis ateina smile.gif labai įdomu,kodėl manai,kad būtent iš draugų gyvenančių užsienyje tikitės ne mažiau 500LT g.gif dėl to,kad jie ten daugiau uždirba, ar dėl to, kad jie užsieny gyvena ir žino „sukurtą“ ėjimo į svečius etiketą??? Na keista, asmeniškai man buvo nesvarbu kiek dės žmonės į vokelius, svarbiausia, kad jie atėjo ir mus pasveikino, kartu pasidžiaugė, o suma vokelyje man niekad neparodys žmonių draugystės ir meilės.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 03 03, 19:23)
nepyk, bet nesutinku  schmoll.gif manau, žmogus dovanoja tiek kiek gali, ir labai smagu,kai jis ateina  smile.gif labai įdomu,kodėl manai,kad būtent iš draugų gyvenančių užsienyje tikitės ne mažiau 500LT  g.gif dėl to,kad jie ten daugiau uždirba, ar dėl to, kad jie užsieny gyvena ir žino „sukurtą“ ėjimo į svečius etiketą??? Na keista, asmeniškai man buvo nesvarbu kiek dės žmonės į vokelius, svarbiausia, kad jie atėjo ir mus pasveikino, kartu pasidžiaugė, o suma vokelyje man niekad neparodys žmonių draugystės ir meilės....  lotuliukas.gif

smile.gif nepykstu, ash truputi blogai parasiau nes nesupratai turbut. Mes patys gyvenam Londone ir musu draugai su kuriais bendraujam cia bus pakviesti i vestuves. TAI kaip ir normalu yra atnest i vestuves 100 svaru nes mes eidami i gimtadienius vieni pas kitus mazdaug tiek isleidziam, tai normali suma, kaip lietuvoje 100 litu. todel ir tikiuos kad taip bus, ne ta prasme kad pasimesiu jei ides maziau bet tiesiog manau kad tiek turetu buti. Labai sunku issireiksti rasant ax.gif
sutinku kad visi nesa kiek gali, bet sakau jei pati eiciau i kaimo vestuves kurios svenciamos garaze pati deciau ne daugiau 300lt, bet jei sventi restorane kur vienam zmogui gaunas apie 200lt manau 500lt nera didele problema. Na pas mane bent jau tevai iskart patys pasake kiek padovanos, tarp mano artimu kurie bus vestuvese tai normalus dalykas del to taip drasiai ir pasisakiau, bet pilnai suprantu kad pas kitus kitaip cool.gif
Atsakyti
aisku, kad ir kaip nemandagu ir nefaina galvoti is anksto, kiek vokeliuose gausi is sveciu, bet na norisi, kad bent koks penktadalis vestuviu islaidu atsipirktu (ne visu vestuviu islaidu, bet butent tai, ka sumoki uz sveciu maista ir nakvyne). mes vienam zmogui skyrem 150 lt. as, aisku, suprantu, kad ne visi gali i ta vokeli daug ideti, bet mane ima siutas del to, kad mano brangiojo draugai (turintys normalius darbus ir uzdirbantys pakankamai)ketina dovanot iki 50 lt, nes na mazdaug mums uztex, nes mes ir patys pakankamai visko turim blink.gif blink.gif blink.gif man tai cia jokie draugai, nes viska nori gauti naxaliavu, bet brangusis kitokiu neturi, o pakviesti ka nors is savo draugu nori doh.gif
Atsakyti