Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

mums per vestuves dovanojo labai ivairiai... nuo 100 lt iki 2000 lt daugiausiai gavom po 100 euru. manau kas kiek gali tiek duoda neturi buti nustatytos normos. smile.gif jei zmogus neisgali gali ir su lauko geliu puokste ateit smile.gif
Atsakyti
Mes kai ejome i draugu vestuves ar brolio, tai neseme nuo galvos po 100 Lt, nes 100 Lt uz du tai labai mazai, daugiau nuvalgysi, nei atnesi, tai jau negrazu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano tėvai kai ėjo į vestuves,tai pakvietime buvo parasyta "Dovanomis pasirūpinsime patys" .... manau kad tokie žodeliai yra aiškūs, ir turbūt šia idėja pasinaudosiu per savo vestuves. blush2.gif O mano tėvai tai įdėjo į vokelį apie 400 Lt, nes sūnėnas tuokėsi. O kai aš pati dalyvavau tai su draugu 200 Lt dėjom + smulkmenos (butelis, gėlės).
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 10 31, 20:34)
Merginutes, norejau pasidometi (kurios jau istekeje) kada jums sveciai padave vokeli mastau.gif

g.gif na bent jau pas mus taip buvo - porininkai sveikino ir dovanojo islydint is namu. kiti aisku prie CMB (cia nekviestieji) o visi sveciai tai grizus i sventes vieta kada vyksta sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2006 11 16, 19:58)
g.gif  na bent jau pas mus taip buvo - porininkai sveikino ir dovanojo islydint is namu. kiti aisku prie CMB (cia nekviestieji) o visi sveciai tai grizus i sventes vieta kada vyksta sveikinimai  4u.gif

aciuks.gif
Gal pas ka kitaip 4u.gif Prasau patarkite blush2.gif
Atsakyti
Nieko sau g.gif Čia man naujiena, pasiskaičius, aš galvojau, kad 100 "nuo galvos" labai mažai, vos ne gėda duot (geriau išvis neduot) doh.gif

tai mes labai gerai padovanojom savo draugams iš to nežinojimo laugh.gif O dar labai taupėm. Žiūriu, ko ta jaunoji taip džiūgavo, ir dovana, ir pinigai laugh.gif

Dzin negaila, žmonės geri rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(maziulele @ 2006 11 01, 10:13)
Sutinku, kad kiek kas gali, tiek ir duoda. Aisku tevai visada duoda daugiausiai, nes jie mums padeda iskelti vestuves blush2.gif

Kur jau visada, ne visi išgali mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labiau patiktu jei sveciai tuos pinigelius, kuriuos isleidzia gelems pridetu prie dovanos. Visgi tas papildomas 30-40Lt uz puokste nuo kiekvienu sveciu daug ka reiskia jauniesiems tiek pinigu isleidzianciu vestuvems. Ypac vasara juk tiek soduose gelyciu yra, galima sugalvoti tiek graziu puoksteliu ir pacioms padaryti.
O tai nieko ir nekainuos.
Man labai keistas tas skaiciavimas: nesiau 100 Lt + 30Lt sumokejau gelems+20Lt buteliui= vadinasi as dovanojau 150Lt. As visada kitaip skaiciuoju, o dovana vadinu tik tai ka iteikiu jauniesiems. Juk praktiskai tos geles ir nusimeto (paprastai iteikiam jaunajai, o jaunoji kazkam perduoda iskart ir priima kitas dovanas, ryte tu geliu kartais jau nebebuna, ypac karsta vasara jei nera kur po ranka pamerkti).
Kas liecia alkoholi - yra iprasta atsinesti buteli ir kokia cia dovana. Juk pats ji ir isgeri. Man bent jau geda taip jaunuosius isnaudoti ir sakyti, kad cia dovana jiems, bet gersiu as.
O dovana stengiuosi iteikti tokia, kad pasidengciau islaidas, kurias ant manes isleidzia (t.y. maistas+nakvyne). Bet aisku, jei dovana yra grupine, tai reikia derinti jau ir su kitomis poromis, savo nuomones neipirsi.

O jei einu i poras, tai perkama tortuka irgi nevadinu dovana ir neiskaiciuoju i dovanu islaidas. Tiesiog iprasta, kad pamerges perkasi papildomai tortuka, puoksteles, o pabroliai buteliuku.

P.S. Sorry, jei ka izeidziau tokiomis mintimis, bet tiesiog cia toks mano suvokimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dija24: 29 lapkričio 2006 - 12:48
mes su vyru ėjom i kelias vestuves šiemet, tai nešėm po 200lt dovanu.
Atsakyti
Na mes tai ejom penai ir siemet i kelias vestuves, ati dejom ivairiai, nuo 100 iki 200 nuo poros, o kaina prikalsuomai no to kur reikedavo vaziuoti , kiek dar vezemes (degtine, geles...)
Bet kadangi mes palnuojam savo vestuves kitais metais, tai kiek kas padovanos tiek bus gerai clap.gif
Svarbiausia jog atvaziuotu kviecaimi ir mylimi sveciai
Atsakyti
[SIZE=7]Sutinku!!!
Svarbiausia, kad visi atvaziuotu!!! Kazkaip net negalvojam ir neskaiciuojam pinigu, kuriuos padovanos! Esam susitaike su mintim, kad vestuves-dideles islaidos! Ir islaidas planuojam taip, kad dovanoti pinigai nebutu vos ne paskutine viltis suvest galus po vestuviu.
Papildyta:
Tikrai labai gaila butu, jei kazkas del tu dovanu neatvyktu,nes musu sveciai visi vienodai laukiami ir su dovanom, ir be ju. Tikrai mums tai ne pagrindinis dalykas!
Atsakyti
priklausomai, pas ką einama į vestuves biggrin.gif ar pas draugus, ar pažystamus, ar pvz. krikšto vaiką biggrin.gif krikšto vaikui duodama apie 1000-1.500 lt, draugams- apie 200-300 lt, tikrai ne daugiau (čia nuo poros). g.gif
Atsakyti
As manau,kad jei zmogus isgali dovanoti 200 ar 300lt,tai saunu ir jauniesiems ir sveciams dovanu ieskoti ir lakstyti nereikia.Bet jei zmogus tokiu sumu negali sau leisti dovanoti,tai geriau tegul jau nuperka kokia grazia,simboliska dovanele.O juk dovanotam arkliui i dantis neziurima 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti