Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

QUOTE(remi5590 @ 2006 06 15, 20:38)
Mes tai pakvietimuose parasem kad jaunieji pageidautu kad dovanos tilptu vokaliuose. tiesiai sviesiai . tikiuosi kad visi supras unsure.gif

mes irgi taip pat parašėm thumbup.gif tai draugė sakė - NA, KAS ČIA TELPA - PREZERVATYVAI, DANTŲ KRAPŠTUKAI, SAGUČIAI... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
... Nu nezinau as nerasyciau pakvietimuose.... dovana vokeliuose... blush2.gif

Va buvau praeita vasara pamerge.. tai idejom 300lt nuo poros... nors jaunieji gal ir tikejosi daugiau... nes dirbam Anglijoje... bet mes irgi ne milijonieriai... blush2.gif

Va dabar turiu kita galvos skausma.., pusbrolis susitarse, na jie jauni, pinigu nelabai turi... o dar rugseji mazylis bus.. nestuke.gif 4u.gif tai va dabar nezinau ka daryti... po keliu savaiciu gryztu Lietuvon, kaip pasveikinti? gal vokeli? g.gif
Atsakyti
mes tai duosim nuo poros po 100 litu, manu normaliai, juk siais laikais niekas tu pinigeliu neturi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2006 06 15, 22:39)
mes kadangi pakvietimu nedarom. tai kazkaip net nemoku as taip imi ir pasakyti mat duokit mums vokelius, man kazkaip nepatogu. nors visi sako kad jau kaip ir nebegeda turi buti, kad jau priimta taip  4u.gif

Man taip pat is pradziu buvo nepatogu sakyti, kad vokeliais noretumem. Bet paskui kai pamaciau zmoniu reakcija, tai visai patogu pasidare. Dug kas net dziaugesi, kad vokeliuose nest reikes. mirksiukas.gif

O kiek ides, tai cia jau ne mano problema. As visiems sakiau, kad jei planavo dovanai 50LT, tai tegu ta 50 ir i vokeli deda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 06 23, 16:16)

Man taip pat is pradziu buvo nepatogu sakyti, kad vokeliais noretumem. Bet paskui kai pamaciau zmoniu reakcija, tai visai patogu pasidare. Dug kas net dziaugesi, kad vokeliuose nest reikes.  mirksiukas.gif

O kiek ides, tai cia jau ne mano problema. As visiems sakiau, kad jei planavo dovanai 50LT, tai tegu ta 50 ir i vokeli deda mirksiukas.gif

Vokeliuose daug patogiau ir galvos sukti ka nupirkti nereikia as uz vokelius biggrin.gif
Atsakyti
Net tie kurie turi pinigu, galvoja, kad ju turi mazai tongue.gif
Bet 100lt nuo poros deciau, tik jei butume studentai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 23 birželio 2006 - 16:39
nu cia yra patogiausia dovana , bet paprasyt jos negaleciau, ...pas mus sveciai yra laukiami ir be dovanu , cia nuo kievieno galimybiu priklauso , bet parasyt negaliu smile.gif seip pas mus seimoj labai priprasta vokeliu dovanot
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 06 23, 17:38)
Bet 100lt  nuo poros deciau, tik jei butume studentai bigsmile.gif

cia siaip tik mano asmennine nuomone bet manau kad ir nuo poros 100 yra pakankamai juk reikia atsizvelgti i situacija, net jei ne studentai kartais tu pinigeliu truksta. ir apskritai atsiprasau bet koks skirtumas 100 ar 1000???? unsure.gif a? ar ne svarbiausia tai kad ateitu tavo mylimi ir laukiami zmones su kuriasi tau gera buti? ar nuo to kiekjau zmogus tanesa priklauso jo draugo statusas ir pan? g.gif

cia tik mano grynai asmenine nuomone nieko nenoriu izeisti!
Papildyta:
QUOTE(Astaiciuke @ 2006 06 23, 17:48)
...pas mus sveciai yra laukiami ir be dovanu , cia nuo kievieno galimybiu priklauso ,

thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2006 06 24, 19:09)
cia siaip tik mano asmennine nuomone bet manau kad ir nuo poros 100 yra pakankamai juk reikia atsizvelgti i situacija, net jei ne studentai kartais tu pinigeliu truksta. ir apskritai atsiprasau bet koks skirtumas 100 ar 1000????  unsure.gif  a? ar ne svarbiausia tai kad ateitu tavo mylimi ir laukiami zmones su kuriasi tau gera buti? ar nuo to kiekjau zmogus tanesa priklauso jo draugo statusas ir pan?  g.gif

cia tik mano grynai asmenine nuomone nieko  nenoriu izeisti!
Papildyta:

thumb_yello.gif

100litu manau neblogai, juk kiek dar papildomu islaidu doh.gif tai susideda tikrai nemaza suma ax.gif na aisku jei daug tureciau ir 1000 duociau lotuliukas.gif bet kad tiek nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunoji @ 2006 06 20, 18:24)
Va buvau praeita vasara pamerge.. tai idejom 300lt nuo poros... nors jaunieji gal ir tikejosi daugiau... nes dirbam Anglijoje...

pas mane ta pati situacija, eisim i pusbrolio vestuves ir as galvoju 200 deti, zinau, kad tikisi daugiau (gal ne jie, bet mano tetute), bet man nesvarbu

QUOTE(kristinuv @ 2006 06 23, 15:38)
Bet 100lt  nuo poros deciau, tik jei butume studentai bigsmile.gif

nemanau, kad nuo pareigu priklauso kokio dydzio dovana. o jei zmones kviestu i vestuves del vokeliu, isvis niekada i tokias neiciau. kodel jei daugiau turi, turi daugiau ir duoti? duodi kiek nori. toks tikras lietuviskas mastymas: reik pakviest ta turtinga dede, nes tas daug pinigu i vokeli ides doh.gif

QUOTE(hefaiste @ 2006 06 24, 17:09)
cia siaip tik mano asmennine nuomone bet manau kad ir nuo poros 100 yra pakankamai

drinks_cheers.gif
QUOTE(bagiriukas @ 2006 06 24, 21:52)
100litu  manau neblogai, juk kiek dar papildomu islaidu doh.gif  tai susideda tikrai nemaza suma ax.gif  na aisku jei daug tureciau ir 1000 duociau lotuliukas.gif  bet kad tiek nera verysad.gif

nemanau, kad jei daug turetum tai tukstanciais visiems ir dalintum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2006 06 25, 12:17)
pas mane ta pati situacija, eisim i pusbrolio vestuves ir as galvoju 200 deti, zinau, kad tikisi daugiau (gal ne jie, bet mano tetute), bet man nesvarbu
nemanau, kad nuo pareigu priklauso kokio dydzio dovana. o jei zmones kviestu i vestuves del vokeliu, isvis niekada i tokias neiciau. kodel jei daugiau turi, turi daugiau ir duoti? duodi kiek nori. toks tikras lietuviskas mastymas: reik pakviest ta turtinga dede, nes tas daug pinigu i vokeli ides doh.gif
drinks_cheers.gif

nemanau, kad jei daug turetum tai tukstanciais visiems ir dalintum mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(china @ 2006 06 25, 12:17)

jei kaip sieno tureciau gi negaila butu lotuliukas.gif na bety nepradesim kas butu jei butu lotuliukas.gif yra kaip yra gi tikrai ne del vokeliu einam i vestuves ar kvieciam svecius drinks_cheers.gif
Atsakyti