Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

QUOTE(Tunacka @ 2006 02 14, 15:48)
Tai mano tevai irgi pritartu, bet uosvis tu pletku, kaip saket "kaimo radijo", labai nemegsta, tai net nesiruosiu prasyti, kad kazkam perduotu musu toki nora. Jie ir apie vestuves niekam neskelbia, kai paprasem, kad po truputi pranesinetu zmonems, nes vestuves darbo diena vyks(rugpjucio 19d.), tai pasake kad pletku nevarines. Nu nevarines tai nevarines  unsure.gif
O del rasymo pakvietime, tai cia visgi pritariu uosviui ir manau kad netaktiska.

tai gal su uosviene gerai sutariat? arba kitas variantas...kai kvietimus iteikinesit, arbatele ar ka stipresni gersit, vis tiek paklaus, ko dovanu norit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 14, 16:31)
tai gal su uosviene gerai sutariat? arba kitas variantas...kai kvietimus iteikinesit, arbatele ar ka stipresni gersit, vis tiek paklaus, ko dovanu norit rolleyes.gif

Tai sutariu su abiem gerai, tik kartais poziuriai skiriasi, na uosvis toks mokytas zmogus labai, ganetinai svarbus zmogus verslo pasaulyje ir kaip pridera inteligentams-vadovams megejas paissidirbineti ar pasimaivyti, kitaip to nepavadinciau doh.gif
man tai nepriimtina kartais, bet daznai duoda ir geru patarimu, nieko negaliu sakyti ax.gif
O kai kvietimus iteikinesim tai manau su daugeliu aptarsim ta reikaliuka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2006 02 14, 08:06)
Oj as irgi noreciau, kad butu viskas taip paprasta  ax.gif mums uosvis iskart pasake, kad labai butu nekorektiska rasyti apie dovanas vokeliuose, nors ir sakem kad penkiu servizu nenorim  tongue.gif spyriojomes, bet po keletos dienu paskambina man teta ir sako: "nu zinau, kad vestuves rugpjuti (nors pakvietimu dar niekam nesiuntem), bet gal zinot ka dovanu norit?" Ir net neleidus man prasizioti sako: "as nuziurejau toki paveiksla, tiksliau zinau dailininke, man ten ji visai patiko"
Tai ka, as sakau, nu reiketu mums paveikslo i miegamaji. Tai teta sako: "nu nee, ji ten geles visokias piesia ant komodos"
Nu tai  doh.gif  nezinau kur mes toki paveiksla desim, bet tikrai neisdrysau pasakyti, kad mums nereikia, neskit pinigais. Svarbiausia, kad jai tas paveikslas dar brangiau kainuos. Bet va, ji tokia, jai pinigais dovanos tai nesamone kazkokia, alia prisiminimukas bent koks turi buti. Ir puse tecio gimines tokie, mociute ypac. Tik aciu dievui, kad gerus daikciukus dovanoja, nes kitaip isvis butu  doh.gif

nu nemanau kad kazkas bologo buvo pasakyti tai tetai, kad klausykit gal geriau pinigelias, nes dar nezinom kaip ir kas bus musu namuose ar kazka pan..na taktiksia reikia pasakyti...juk zmoniu sknoniai skirias ir kas jiems labai grazu ir vertinga, tau gali buti visai nulis..o dovana manau turi buti patinkama ne tik dovanotojui ir ir dovanos gavejui..
be to, uzsienyje, zmones uzsiregistruoja parduotuvese ir isirenka ten patys dovanas ir apie tai paraso kvietime, kas ir kaip...todel tada zmones gali pasirinkt ar nori pingais ar dovanas nesti...bet jei pasirenka dovanas, tai jau tada tikrai aisku kad ji jauniesiems tiks ir patiks...
na cia velgi mano nuomone...todel sorry jei kam ji nepatinka
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 02 15, 18:12)
na cia velgi mano nuomone...todel sorry jei kam ji nepatinka

Katyteee, tai as pilnai sutinku su tavim, mano lygiai tokia pati nuomone. Bet pvz ta mano teta, tai ji tokia ypatinga, na kaip cia pasakius... g.gif nu tokia biski davatkiska, bet labai apsiskaiciusi ir vis pabrezia, kad siais laikais zmones susvetimeje, sumaterialeje ir pan.
Pasakyti as aisku galeciau, bet zinau, kad galiu bandyti susitarti ir surasti toki paveiksla kuris netgi mums patiktu, o ne visaip per aplinkui issireikalauti pinigu. Tuomet nei as, nei teta nebesijaus gerai doh.gif
Kartais net pagalvoju, kad tie pinigai dazniausiai nueina vejais, na nebent kazko jau laaabai truksta, kokio buities daikto, o siaip tai dazniausiai juk isleidi visokiems niekams ir paskui pagalvoji: "va butu daikta padovanoje, tai buciau bent turejus" blink.gif tai va, as uztat labai ir nesipriesinau del to paveikslo.
Na jei visi pradetu skambinti del panasiu dovanu, tai jau sakyciau "stop stop stop" ax.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyt kiek duoda vokeliuose poros? Na, kiek jus davet pinigu jauniesiems? 4u.gif
Atsakyti
Kaip teisingai buvos pastebeta, kiekvienas dovanoja pagal savo galimybes ir santyki su jaunaisiais, taciau gal zinote originaliu budu padovanoti tuos pinigelius?
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2006 06 13, 23:14)
Gal galit pasakyt kiek duoda vokeliuose poros? Na, kiek jus davet pinigu jauniesiems?  4u.gif

na nezinau kaip kitos smile.gif as kai pamenu ejau i drauges vestuves i poras tai davem... 100... ax.gif o cia pakankamai ar ne kazkaip net nezinau. visgi manau reik atsizvelgti ir i padeti.
Papildyta:
QUOTE(r@siukas @ 2006 06 14, 16:41)
Kaip teisingai buvos pastebeta, kiekvienas dovanoja pagal savo galimybes ir santyki su jaunaisiais, taciau gal zinote originaliu budu padovanoti tuos pinigelius?

va cia mano drauge buvo nustebusi. kazkur nugirdau kaip jos jau dabartinis vyras sake " reiks po vestuviu visa kamarutr isbandyti" biggrin.gif tai mes taip ir padarem su pabroliu thumbup.gif mes savo vokeli i knyga "kamasutra" idejom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2006 02 14, 14:48)
Tai mano tevai irgi pritartu, bet uosvis tu pletku, kaip saket "kaimo radijo", labai nemegsta, tai net nesiruosiu prasyti, kad kazkam perduotu musu toki nora. Jie ir apie vestuves niekam neskelbia, kai paprasem, kad po truputi pranesinetu zmonems, nes vestuves darbo diena vyks(rugpjucio 19d.), tai pasake kad pletku nevarines. Nu nevarines tai nevarines  unsure.gif
O del rasymo pakvietime, tai cia visgi pritariu uosviui ir manau kad netaktiska.

O iš kur tu žinai, kad 2006.08.19 yra darbo diena? Aš tai galvoju, kad už pirmadienį prieš žolinę (08.14) atidirbinėsim prieš tai esantį šeštadienį (08.12). Labai to tikiuosi....
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2006 06 15, 09:22)
O iš kur tu žinai, kad 2006.08.19 yra darbo diena? Aš tai galvoju, kad už pirmadienį prieš žolinę (08.14) atidirbinėsim prieš tai esantį šeštadienį (08.12). Labai to tikiuosi....

Pati raday Vyriausybės nutarimą verysad.gif
Tikrai, 06.08.19 bus darbo diena. Ir kaip taip neapsižiūrėjom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2006 06 14, 17:01)
va cia mano drauge buvo nustebusi. kazkur nugirdau kaip jos jau dabartinis vyras sake " reiks po vestuviu visa kamarutr isbandyti"  biggrin.gif  tai mes taip ir padarem su pabroliu thumbup.gif  mes savo vokeli i knyga "kamasutra" idejom  thumbup.gif

gera ideja....
as per savo vestuves is giminaiciu gan originaliai gavau pinigus: A4 formato popierius buvo perlenktas į tris dalis (suklijuoti keli tokie fragmentai) ir iklijuoti banknotai, o virs ju buvo parašyta paskirtis (visa tema buvo Pinigai medaus menesiui, o jie pasmulkinti i - pinigeliai saldainiukams, kad nepykintu lektuve;pinigeliai arbatpinigiams;pinigeliai lauktuvems ir pan.) thumbup.gif
ideja gera, bet kartotis nenoriu.
gal dar kas nors turit patarimu?

QUOTE(Audry @ 2006 06 15, 10:22)

deja, atidirbinesim 19 d.
Atsakyti
Mes tai pakvietimuose parasem kad jaunieji pageidautu kad dovanos tilptu vokaliuose. tiesiai sviesiai . tikiuosi kad visi supras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(remi5590 @ 2006 06 15, 20:38)
Mes tai pakvietimuose parasem kad jaunieji pageidautu kad dovanos tilptu vokaliuose. tiesiai sviesiai . tikiuosi kad visi supras unsure.gif

mes kadangi pakvietimu nedarom. tai kazkaip net nemoku as taip imi ir pasakyti mat duokit mums vokelius, man kazkaip nepatogu. nors visi sako kad jau kaip ir nebegeda turi buti, kad jau priimta taip 4u.gif
Atsakyti