QUOTE(tinaa @ 2006 02 13, 11:59)
sakyk tiesiai sviesiai, kad noretumet pinigeliais, mes taip padarem
nors anyta jau nupirko dovana
bet dovana gera, labai pravers, todel, kitiems visiems jau pasklebta, kad dovana pageidaujama vokelyje
Oj as irgi noreciau, kad butu viskas taip paprasta
mums uosvis iskart pasake, kad labai butu nekorektiska rasyti apie dovanas vokeliuose, nors ir sakem kad penkiu servizu nenorim
spyriojomes, bet po keletos dienu paskambina man teta ir sako: "nu zinau, kad vestuves rugpjuti (nors pakvietimu dar niekam nesiuntem), bet gal zinot ka dovanu norit?" Ir net neleidus man prasizioti sako: "as nuziurejau toki paveiksla, tiksliau zinau dailininke, man ten ji visai patiko"
Tai ka, as sakau, nu reiketu mums paveikslo i miegamaji. Tai teta sako: "nu nee, ji ten geles visokias piesia ant komodos"
Nu tai
nezinau kur mes toki paveiksla desim, bet tikrai neisdrysau pasakyti, kad mums nereikia, neskit pinigais. Svarbiausia, kad jai tas paveikslas dar brangiau kainuos. Bet va, ji tokia, jai pinigais dovanos tai nesamone kazkokia, alia prisiminimukas bent koks turi buti. Ir puse tecio gimines tokie, mociute ypac. Tik aciu dievui, kad gerus daikciukus dovanoja, nes kitaip isvis butu