Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

QUOTE(katyteee @ 2006 02 10, 16:51)
nemanau kad turetu butu daromos vestuves ir laukiama, kad kiekvienas svecias atnestu tiek, kad viskas atsipirktu...juk jaunuju reikalas kiek jie pasirenka isleisti.

manau kad kievienas turetu dovanoti pagal savo fiansines galimybes ir juos jungianti rysi su jaunaisiais...

user posted image
pagaliau kazkas suprato, ka as bandziau visa laika pasakyti... smile.gif valio katyteeei smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 10, 16:13)
user posted image
pagaliau kazkas suprato, ka as bandziau visa laika pasakyti... smile.gif valio katyteeei smile.gif biggrin.gif

mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na aisku kad bus tokiu kurie duos daugiau ir bus tokiu kurie duos maziau pinigeliu arba dovanu, toks jau gyvenimas. Ir manau kad tu pinigu kuriuos isleisim vestuvem dovanomis niekada negrazins.
Papildyta:
bet man butu nemalonu eiti i vestuves su kokiu 50Lt, nors mano finasines galimybes butu nedideles.
Gerai kai ateina brangus zmones, tada svarbu kad jie ateitu, o dovana nesvarbu, bet juk buna ir nelabai pageidaujamu.
Atsakyti
as jau minejau, bet dar karta pasakysiu.. kad mes visiems sveciams pasakem kad norim pinigeliu, nes gyvename ne LT ir neturime savo namu.. taip ir buvo.. na nors buvo tokiu kurie ir dovanas atnese.. na bet ka padarysi..
dovanos kaip dovanos.. vienos labai siltos kitos tik kad padovanot..
dar nuo vienu kai dovanojo (cia tai metu bajeris) sulaukem komentaro: "na zinom kad jum ta dovana nereikalinga ir nepatiks, na bet imkit gal kur panaudosit".. nu manau kad cia tai didziausias apsurdas.. tai jau geriau isvis butu tusciom ateje arba dovanoje dovana be komanteru stupid.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, prašau man padėti help.gif kaip įkalbėti būsimą uošvienėlę kad nereikia dovanų, o visi atneštų kiek gali pinigėlių. Užsispyrusi su savo tom dovanom... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertike @ 2006 02 13, 11:32)
Sveikos mergaitės, prašau man padėti  help.gif kaip įkalbėti būsimą uošvienėlę kad nereikia dovanų, o visi atneštų kiek gali pinigėlių. Užsispyrusi su savo tom dovanom...  doh.gif

sakyk tiesiai sviesiai, kad noretumet pinigeliais, mes taip padarem ax.gif nors anyta jau nupirko dovana g.gif bet dovana gera, labai pravers, todel, kitiems visiems jau pasklebta, kad dovana pageidaujama vokelyje
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 13, 11:59)
sakyk tiesiai sviesiai, kad noretumet pinigeliais, mes taip padarem ax.gif nors anyta jau nupirko dovana g.gif  bet dovana gera, labai pravers, todel, kitiems visiems jau pasklebta, kad dovana pageidaujama vokelyje

Oj as irgi noreciau, kad butu viskas taip paprasta ax.gif mums uosvis iskart pasake, kad labai butu nekorektiska rasyti apie dovanas vokeliuose, nors ir sakem kad penkiu servizu nenorim tongue.gif spyriojomes, bet po keletos dienu paskambina man teta ir sako: "nu zinau, kad vestuves rugpjuti (nors pakvietimu dar niekam nesiuntem), bet gal zinot ka dovanu norit?" Ir net neleidus man prasizioti sako: "as nuziurejau toki paveiksla, tiksliau zinau dailininke, man ten ji visai patiko"
Tai ka, as sakau, nu reiketu mums paveikslo i miegamaji. Tai teta sako: "nu nee, ji ten geles visokias piesia ant komodos"
Nu tai doh.gif nezinau kur mes toki paveiksla desim, bet tikrai neisdrysau pasakyti, kad mums nereikia, neskit pinigais. Svarbiausia, kad jai tas paveikslas dar brangiau kainuos. Bet va, ji tokia, jai pinigais dovanos tai nesamone kazkokia, alia prisiminimukas bent koks turi buti. Ir puse tecio gimines tokie, mociute ypac. Tik aciu dievui, kad gerus daikciukus dovanoja, nes kitaip isvis butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2006 02 14, 10:06)
Oj as irgi noreciau, kad butu viskas taip paprasta  ax.gif mums uosvis iskart pasake, kad labai butu nekorektiska rasyti apie dovanas vokeliuose, nors ir sakem kad penkiu servizu nenorim  tongue.gif spyriojomes, bet po keletos dienu paskambina man teta ir sako: "nu zinau, kad vestuves rugpjuti (nors pakvietimu dar niekam nesiuntem), bet gal zinot ka dovanu norit?" Ir net neleidus man prasizioti sako: "as nuziurejau toki paveiksla, tiksliau zinau dailininke, man ten ji visai patiko"
Tai ka, as sakau, nu reiketu mums paveikslo i miegamaji. Tai teta sako: "nu nee, ji ten geles visokias piesia ant komodos"
Nu tai  doh.gif  nezinau kur mes toki paveiksla desim, bet tikrai neisdrysau pasakyti, kad mums nereikia, neskit pinigais. Svarbiausia, kad jai tas paveikslas dar brangiau kainuos. Bet va, ji tokia, jai pinigais dovanos tai nesamone kazkokia, alia prisiminimukas bent koks turi buti. Ir puse tecio gimines tokie, mociute ypac. Tik aciu dievui, kad gerus daikciukus dovanoja, nes kitaip isvis butu  doh.gif

oi kaip gaila Jusu! 4u.gif
mes tai tiesiai sviesiai, kad pinigu norim sakem tik tevam, ir paprasem, kad ganda paleistu, jog dovana geriausia-vokelyje...zinot, kaip vadinamasis "kaimo radijas" veikia lotuliukas.gif sakem, kad ko noresim, tai patys nusipirksim, ir pakeliauti noresim, todel jokiu saukstu, puodu ar kavos virimo aparatu mums nereikia...ir, manau, kad visi jau suprato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 14, 11:44)
oi kaip gaila Jusu!  4u.gif 
mes tai tiesiai sviesiai, kad pinigu norim sakem tik tevam, ir paprasem, kad ganda paleistu, jog dovana geriausia-vokelyje...zinot, kaip vadinamasis "kaimo radijas" veikia lotuliukas.gif sakem, kad ko noresim, tai patys nusipirksim, ir pakeliauti noresim, todel jokiu saukstu, puodu ar kavos virimo aparatu mums nereikia...ir, manau, kad visi jau suprato  biggrin.gif

Nu matai, as dabar pagalvojau, kad negalima taip grieztai zmonems isakyti. Gal kazkas kazka jau seniai nuziurejo ir nori padovanoti ir gal tai bus daiktas, kuris tikrai bus mielas prisiminimas ir tarnaus puikiai. Aisku tiems, kurie tingi vargintis, tai pinigai puiki iseitis, bet yra artimu zmoniu, kurie galbut tikrai nori dovanoti kazka kita, ne tik pinigus.
Pas mus bus puse piniginiu, puse dovanu itariu, bet cia tik po vestuviu bus galima statistika suvesti ax.gif
Atsakyti
na, mes neisakem, tik taremes su tevais, sakem, kad reikes ir remonta daryti, ir i kelione vaziuosim, todel geriausia dovana butu pinigai, tevai irgi mums pritare
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 14, 15:40)
na, mes neisakem, tik taremes su tevais, sakem, kad reikes ir remonta daryti, ir i kelione vaziuosim, todel geriausia dovana butu pinigai, tevai irgi mums pritare

Tai mano tevai irgi pritartu, bet uosvis tu pletku, kaip saket "kaimo radijo", labai nemegsta, tai net nesiruosiu prasyti, kad kazkam perduotu musu toki nora. Jie ir apie vestuves niekam neskelbia, kai paprasem, kad po truputi pranesinetu zmonems, nes vestuves darbo diena vyks(rugpjucio 19d.), tai pasake kad pletku nevarines. Nu nevarines tai nevarines unsure.gif
O del rasymo pakvietime, tai cia visgi pritariu uosviui ir manau kad netaktiska.
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2006 02 14, 14:48)
Tai mano tevai irgi pritartu, bet uosvis tu pletku, kaip saket "kaimo radijo", labai nemegsta, tai net nesiruosiu prasyti, kad kazkam perduotu musu toki nora. Jie ir apie vestuves niekam neskelbia, kai paprasem, kad po truputi pranesinetu zmonems, nes vestuves darbo diena vyks(rugpjucio 19d.), tai pasake kad pletku nevarines. Nu nevarines tai nevarines  unsure.gif
O del rasymo pakvietime, tai cia visgi pritariu uosviui ir manau kad netaktiska.

bet ogo, pasigirti kad sunus veda, reiakia pletkus varineti... jauciu iskaudino tave toks pasakymas... doh.gif
Atsakyti