Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

QUOTE(IngaKov @ 2005 08 11, 14:30)
Mes kai ejom du kartus pirsliais tai tik 100,-Lt dovanojom, nes pasiruosimas joms kainavo, o ir pinigeliu ne tiek jau ir mazai isejo biggrin.gif Aisku, buvo nejauku dovanoti tiek, bet, manau, kad vien tai, kad buni pirsliais (viska perki iš savo pinigeliu), tai ir dovanu nelabai jau ir reikia, nebent simboliskai.O jei manai, kad isvis nereikia-tai ir nereikia, juk rasti pirslius labai sunku(pasiruosimas ir darbas atima daug jegu, fantazijos ir laiko).Pirsliai patys yra kaip dovana biggrin.gif

O as manau, kad pirsliai siais laikais isvis nieko neturi per vestuves pirkti, visos islaidas turetu apmoketi tie, kas jas organizuoja (tevai, jaunieji ir kt.), nu aisku as cia nekalbu apie drabuzius, sukuosenas. Ir apskritai pas mumi vestuvese bus liudininkai, o ne pirsliai, nes vestuves ves muzikantai, o jie tik isiterps ten, kur jiems reiks isiterpti mirksiukas.gif mirksiukas.gif Ir jokiu saskaitu apmokejimu ir t.t. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(renacke @ 2005 08 16, 12:31)
O as manau, kad pirsliai siais laikais isvis nieko neturi per vestuves pirkti, visos islaidas turetu apmoketi tie, kas jas organizuoja (tevai, jaunieji ir kt.), nu aisku as cia nekalbu apie drabuzius, sukuosenas. Ir apskritai pas mumi vestuvese bus liudininkai, o ne pirsliai, nes vestuves ves muzikantai, o jie tik isiterps ten, kur jiems reiks isiterpti  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Ir jokiu saskaitu apmokejimu ir t.t.  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Nesutinku su tokia nuomone, kaip mums pasake musu pirslys - pirsliauti yra garbe ir jokiu kalbu apie tai, kad organizatoriai ka nos pirktu
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 08 16, 13:48)
Nesutinku su tokia nuomone, kaip mums pasake musu pirslys - pirsliauti yra garbe ir jokiu kalbu apie tai, kad organizatoriai ka nos pirktu

Pasiseke jums su pirsliais tada, o mūsiškiai tik su ta sąliga ir sutiko eiti, kad viska finansuosime ir šiaip pati rūpinuosi žaidimais, laikraštuku ir šiaip, net puokšte liepė užsakyt, o aš nežinau kaip turėtu ta puokštė atrodyt, kuri jai patiktu ir tiktu...Nu žodžiu nenorėjau nieko sakyt nes laiko liko mažai ir susipykus nebebūtu laiko kažką kita susirasti. cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssvaja @ 2005 08 16, 16:35)
Pasiseke jums su pirsliais tada, o mūsiškiai tik su ta sąliga ir sutiko eiti, kad viska finansuosime ir šiaip pati rūpinuosi žaidimais, laikraštuku ir šiaip, net puokšte liepė užsakyt, o aš nežinau kaip turėtu ta puokštė atrodyt, kuri jai patiktu ir tiktu...Nu žodžiu nenorėjau nieko sakyt nes laiko liko mažai ir susipykus nebebūtu laiko kažką kita susirasti. cry.gif  cry.gif  cry.gif

uzjauciu tave bet mes patys daug kuo rupinomes, ne todel kad pirslaia tap norejo, o kad patys labai norejom. todel pavyzdziui laiksrastuka irgi patys pasidarem rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Migluzee @ 2005 06 19, 09:48)
Aš gal ne į temą, bet vieną kart buvo taip: vestuvės baigėsi, grįžo jaunieji namo, na reikia tuos vokelius ištuštint. Kadangi daug svečių sveikini žodžiu, todėl vokeliai buvo neužrašytu kam nuo ko ir pan. ir vienas vokelis buvo tuščias smile.gif Niekas dėl to aišku nesisielojo, bet juoko buvo:) O gal tie žmonės nenorėjo apgauti? Gal jie tik pamiršo įdėti? Bet kai nežinai tai ir širdies neskauda

Teko dalyvaut vienose vestuvėse, kur šalia jaunųjų sveikinimo metu stovėjo piršliai ir kol sveikinantieji sako palinkėjimą, piršlys atplėšia vokelį ir turinį padeda į lėkštelę doh.gif Labai keistai pasijutau, kai mes buvom kviesti eiliniais svečiais ir nuo poros dėjom 100 Lt, tai į mus tokiu žvilgsniu pažiūrėjo, kad norėjau tuoj pat išeit, kadangi kituose vokeliuose buvo pradedant 200Lt, baigiant .... nežinau net.

O dėl tuščio vokelio: per mūsų pačių vestuves - bažnyčioj. Po ceremonijos, einam jau dokumentų pasiimt, ir bažnyčiai paaukot, ir vyras ištraukia iš vidinės švarko kišenės vokelį, kur turi būti 100Lt, paduoda kunigui, tik kažkodėl apsičiupinėja ir pirmą vokelį pasideda į kišenę, o ištraukia kitą iš tos pačios kišenės biggrin.gif .
Pasirodo turėjo atsargai tris vokus, tik viename buvo šimtinė biggrin.gif ... Gerai kad laiku "apsigalvojo" biggrin.gif
Atsakyti
as manau turetu nuo zmogaus duoti po 100 lt tikrai, nes jau vienam zmogui kavinej uzsakyti kainuoja nuo 60-70 lt, o dar visa kita, aisku apie atsipirkima nesneku, bet 50 lt manau mazoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 17, 11:44)
as manau turetu nuo zmogaus duoti po 100 lt tikrai, nes jau vienam zmogui kavinej uzsakyti kainuoja nuo 60-70 lt, o dar visa kita, aisku apie atsipirkima nesneku, bet 50 lt manau mazoka  g.gif

As ir taip manau, bet nevisada visi taip gali-o i vestuves norisi eit, ir kartais neidamas, del to, kad negali skirt tiek noretusi, gali nuliudint jaunuosius.Ir manau, kad vestuves daromos ne del to, kad atsipirktu!
Atsakyti
QUOTE(deine @ 2005 08 17, 12:19)
As ir taip manau, bet nevisada visi taip gali-o i vestuves norisi eit, ir kartais neidamas, del to, kad negali skirt tiek noretusi, gali nuliudint jaunuosius.Ir manau, kad vestuves daromos ne del to, kad atsipirktu!

tai aisku, cia apie atsipirkima negali buti nei minties, nes darai ta svente del saves. Aisku, man irgi zymiai butu geriau, kad tik zmogus atietu, k\gali ir is vis be dovanos, nes tarkim mes kvietem pacius artimiausius zmones, todel butu labai gaila, jei kas neateitu del pinigu, ar del aprangos verysad.gif
Atsakyti
Mes eidami į vestuves dovanojome 200 lt, jei leistų pajamos dovanotume daugiau, jei ne mažiau.
Per mūsų pačių vestuves dovanojo įvairiai. Manau kas kiek galėjo tiek ir padovanojo.
Tik papiktino tie kurie neva del to, kad neturi pinigu neatvyko i vestuves ir net neperspejo, nors prieš porą dienų teigė, kad tikrai dalyvaus 100 proc. O juk maistas ir visa kita buvo užsakyta, taip pora šimtelių ir nuplaikė šuniui ant uodegos. Bet čia jau jų sažinei, galėjo bent šeštadienį iš ryto įspėt.
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 17, 13:31)
tai aisku, cia apie atsipirkima negali buti nei minties, nes darai ta svente del saves. Aisku, man irgi zymiai butu geriau, kad tik zmogus atietu, k\gali ir is vis be dovanos, nes tarkim mes kvietem pacius artimiausius zmones, todel butu labai gaila, jei kas neateitu del pinigu, ar del aprangos  verysad.gif

pas mus buvo, kas atsisake eiti i vestuves butent del finansu, bet as suprantu, nors buciau norejus, kad dalyvautu, o kaip jie patys apsisprende, taip ir bus. nemanau, kad paciam zmogui yra smagu eiti i vestuves ir dovanoti tarkim 20-50 lt, nes tada jaucias pats nekaip, o man tai nebutu jokio skirtumo, nes tie kur atsisake buvo draugai ir kai eisi studentas tai su pinigais nelabai kas buna sad.gif
Atsakyti
Kai pries pora metu dalyvavau drauges vestuvese,mano kisenese svilpavo vejai.Taciau dalyvauti privalejau,nenorejau draugei nuotaikos gadinti.Teko ruostis is mamos kisenes,kurios taip pat buvo pustustes.Padoresne suknele buvo ieskoma padevetu prekiu parduotuveje,dovana tauriu rinkinys ir geles.Taip pat turejau dar vaziuoti i kita miesta.Taigi visas mano pasiruosimas kainavo apie 50litu.Nezinau ka kiti dovanojo,bet pati prastai nesijauciau,niekas manes neisskyre.Vestuves buvo labai linksmos,truko dvi dienas.Kai tik pirmaja diena jaunoji turejo laiko,priejo prie manes apkabino ir padekojo,kad as esu jos sventeje. wub.gif
Jei budama kieno nors vestuvese pajausciau koki demesi is aplinkiniu,o blogiausiu atveju is jaunuju,kad prastai atrodau ar mano dovana perprasta apsisukciau ir iseiciau.
Atsakyti
Skaitau ir negaliu atsistebeti, nu jus ir materialistes. doh.gif Koks skirtumas 100 ar 500 lt., negi jusu gyvenimas geresnis ar prastesnis del to bus? Negi, tas zmogus, kuris dovanoja daug pinigu yra vertesnis demesio, nei tas, kuris maziau? Taigi, jei darot istaigingas vestuves, vadinasi turit is ko, tai kodel tikites, kad kiti jums turi atpirkti paciu susigalvotus balius?O dar tokiu buna, kurie pyksta, kad zmogus neatvaziuoja, mat vienu kompensuotoju bus maziau. doh.gif
Atsakyti