Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

QUOTE(Helianta @ 2005 06 17, 21:54)
Šiandien knygyne mačiau prie atviručių specialių vokelių pinigams. Ant vieno taip ir parašyta: 'jaunavedžiams', kitas šiaip gražus vokelis.

kažkaip nesu mačiusi pirkt tokio voko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 06 18, 19:53)
kažkaip nesu mačiusi pirkt tokio voko smile.gif

O as maciau, man labai thumbup.gif daug graziau atrodo negu paprastas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 18, 23:25)
O as maciau, man labai  thumbup.gif daug graziau atrodo negu paprastas  ax.gif

Bliamba gaila, kad nemačiau kai reikėjo blush2.gif nu, bet mes įdėjom į tokį auksinės spalvos blizgantį bent jau
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 06 18, 22:40)
Bliamba gaila, kad nemačiau kai reikėjo  blush2.gif nu, bet mes įdėjom į tokį auksinės spalvos blizgantį bent jau

Jei reikės kada ateityje, tai aš tuos gražius vokelius pinigams mačiau Centriniam knygyne (Kaune), atviručių skyriuje.
Atsakyti
Mes tai gavom pinigelius nuo vienu sveciu idetus i grazu atviruka, o dar atviruke buvo prideta sudziovintu augalu lapu ir ziedlapiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2005 06 19, 00:36)
Jei reikės kada ateityje, tai aš tuos gražius vokelius pinigams mačiau Centriniam knygyne (Kaune), atviručių skyriuje.

dėkui
Atsakyti
Aš gal ne į temą, bet vieną kart buvo taip: vestuvės baigėsi, grįžo jaunieji namo, na reikia tuos vokelius ištuštint. Kadangi daug svečių sveikini žodžiu, todėl vokeliai buvo neužrašytu kam nuo ko ir pan. ir vienas vokelis buvo tuščias smile.gif Niekas dėl to aišku nesisielojo, bet juoko buvo:) O gal tie žmonės nenorėjo apgauti? Gal jie tik pamiršo įdėti? Bet kai nežinai tai ir širdies neskauda
Atsakyti
QUOTE(Migluzee @ 2005 06 19, 09:48)
Aš gal ne į temą, bet vieną kart buvo taip: vestuvės baigėsi, grįžo jaunieji namo, na reikia tuos vokelius ištuštint. Kadangi daug svečių sveikini žodžiu, todėl vokeliai buvo neužrašytu kam nuo ko ir pan. ir vienas vokelis buvo tuščias smile.gif Niekas dėl to aišku nesisielojo, bet juoko buvo:) O gal tie žmonės nenorėjo apgauti? Gal jie tik pamiršo įdėti? Bet kai nežinai tai ir širdies neskauda

Nu jo idomiai čia, jei aš taip padaryčiau tai tikrai nekaip jausčiausi, bet čia turbūt nespecialiai taip gavosi, gal pamiršo įdėti ar dar kokia pateisinama priežastis. Juk eidamas į bet kokį balių būni truputi sakyčiau įsiblaškęs ar susijaudinęs.
Atsakyti
Yra toks anekdotas:

kalbasi per vestuves du žydai.
Vienas kito klausia:
- o kiek tu įdėjai jauniesiems į vokelį?
- kiek, kiek. Vokelis juk kainavo.
Atsakyti
QUOTE(Migluzee @ 2005 06 19, 09:48)

Vajej kaip nesmagu,man tai btu geda,aisku jeigu pamirsciau o paskui pastebeciau tai buciau kaip nors priejusi ir dr katra pasveikinusi,kartu pasijuoktumeme biggrin.gif
Atsakyti
Nupirkau aš tokį atviruką thumbup.gif dar reikia kokį gražų sveikinimą mintinai išmokti biggrin.gif
Atsakyti
Vieno pazystamo buvo vestuves-daug vokeliu,daug geliu.O kai pradejo ziuret kas tuose vokeliuse,tai visko buvo-ir 5Lt rado ir 20Lt.Manau,tokie sveciai ne sveciai.Man aisku butu geda tiek dovanot.
Atsakyti