Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

QUOTE(elve @ 2005 06 10, 16:22)
Siaubas, panelės, neįsiskaitot į zinutes, o jau puolat bash.gif būtent as taip ir rasiau kad tai neliecia mano manymu nei brolių sesrų, geriausių draugų ir t.t. o tuo labiau tėvų doh.gif o juk būna kad kviecia ne tokie artimi zmonės į savo vestuves pvz: vaikystės draugė su kuria retai mataisi, kokie draugai su kuriais visai nesenai labai susidraugavai, ar siaip gera bendradarbė ir t.t. Apie tai ir kalbėjau, kad pas tokius zmones nelabai patogu būtų eiti beveik tusciomis blush2.gif o artimiausi zmonės zino apie kitų padėtį, todėl su jais jua visai kitaip drinks_cheers.gif o ir man paciai svarbiausiai buvo kad artimiausi draugai ir giminės tą dieną būtų su manim, o apie dovanas per vestuves nebuvo kada galvoti drinks_cheers.gif

4u.gif atsiprasau, kad ne taip supratau. na pas mus tada atsipirkimas istiesu negalimas, nes mes vestuves darom svente sau, o ne bendradarbiai, vaikystes draugam kuriuos matei pries 5 m. ir t.t.

QUOTE(Sally @ 2005 06 10, 18:16)
Vat apie ka as ir sneku  drinks_cheers.gif  bet zinai juk kokios visos merginos yra ax.gif

atleisk o tu nesi prie tu visu merginu? blink.gif o tu ne mergina? tu vaikinas?
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 06 12, 19:50)
nu dovanojant portretus ir panasias dovanas, reikia zinoti ju stiliu, nes man pavyzdzui per gimradienus pridovanoja remeliu nuotraukoms, nu neturiu as ju kur kist  doh.gif

jokių rimtų menų-tiesiog kvaila juokinga karikatūra-šaržas. Nepatinka tegu meta lauk. Visviena manau tai geriau negu samčių rinkinys.
Ir dar ar reikia dovanojant dovaną-vokelį užrašyti nuo ko..na tokį ale atviruką pridėti.
Atsakyti
QUOTE(JolePole @ 2005 06 14, 17:51)
jokių rimtų menų-tiesiog kvaila juokinga karikatūra-šaržas. Nepatinka tegu meta lauk. Visviena manau tai geriau negu samčių rinkinys.
Ir dar ar reikia dovanojant dovaną-vokelį užrašyti nuo ko..na tokį ale atviruką pridėti.

As tai ziurejau kasetes visi labai ivairiai dare kai kurie net be vokelio dovanojo blink.gif kai kurie dovanojo tokiuose atvirukuose vokelio tipo(kioske dabar ju labai daug yra)O as tai ideciau i vokeli atviruka ir uzrasyciau sveikinimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 14, 19:40)
As tai ziurejau kasetes visi labai ivairiai dare kai kurie net be vokelio dovanojo blink.gif  kai kurie dovanojo tokiuose atvirukuose vokelio tipo(kioske dabar ju labai daug yra)O as tai ideciau i vokeli atviruka ir uzrasyciau sveikinimus wub.gif

Nu aš tai irgi tokiu atvėju dėčiau atviruką su sveikinimais į vokelį ir pinigėlius. Bet jokiu būdu nepaduočiau šiaip pingų schmoll.gif . Nors dar kitas variantas - galima iškeisti tuos pinigus metalu ir į kokią taupyklę įmesti. Vis originaliau smile.gif. O jau paskui gi bet kokiam banke galės išsikeisti. Tik nereikia keisti baltais centais, kad paskui mokesčio už keitimą neužsiprašytų bankas smile.gif.
Atsakyti
Vestuvėse, kuriose dalyvavau irgi dovanojo pinigėliais. Tai aš sugalvojau tokį gerą variantą, kaip tuos pinigėlius įteikti. Tėvų namuose pasirausiau po knygų lentyną ir suradau tokią labai įdomią, tarybinių laikų knygą "Taupumas buityje". Tai visos poros sudėjo tuos pinigėlius į tą knygą ir parašėm linkėjimą.
Atsakyti
QUOTE(paukštis @ 2005 06 15, 09:59)
Vestuvėse, kuriose dalyvavau irgi dovanojo pinigėliais. Tai aš sugalvojau tokį gerą variantą, kaip tuos pinigėlius įteikti. Tėvų namuose pasirausiau po knygų lentyną ir suradau tokią labai įdomią, tarybinių laikų knygą "Taupumas buityje". Tai visos poros sudėjo tuos pinigėlius į tą knygą ir parašėm linkėjimą.

nebloga sugalvota smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, rolleyes.gif mano vestuvese visi svečiai dovanojo pinigais, smile.gif bet jei taip greitai baigėsi sad.gif , ir nieko rimto nenusipirkomo cry.gif .O vieni svečiai padovanojo mus dovanu čekį tam kad tikrai nusipirktume tai ko norime.Tai mes su vyru likom labai patenkiti mirksiukas.gif .Ir merginos užsiminkit svečiams ko jus norit dovanu nes ir jum maloniau gauti reigalinga daikta negu 10 tokiu pačiu dovanu ir svečiams geriau kai žino ko norit. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 06 14, 21:24)
Nu aš tai irgi tokiu atvėju dėčiau atviruką su sveikinimais į vokelį ir pinigėlius. Bet jokiu būdu nepaduočiau šiaip pingų  schmoll.gif . Nors dar kitas variantas - galima iškeisti tuos pinigus metalu ir į kokią taupyklę įmesti. Vis originaliau smile.gif. O jau paskui gi bet kokiam banke galės išsikeisti. Tik nereikia keisti baltais centais, kad paskui mokesčio už keitimą neužsiprašytų bankas smile.gif.

Nežinau ar visuose, bet vienam banke mačiau, kad mokestis imamas visais atvejais už pakeitimą - iš metalo į popierinius ir iš popierinių į metalą. Ir nesvarbu, ar tie metalai centai ar litai. Mokestis, atrodo, tam tikras procentas nuo bendros sumos.
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 06 15, 16:13)
Nežinau ar visuose, bet vienam banke mačiau, kad mokestis imamas visais atvejais už pakeitimą - iš metalo į popierinius ir iš popierinių į metalą. Ir nesvarbu, ar tie metalai centai ar litai. Mokestis, atrodo, tam tikras procentas nuo bendros sumos.

Tai gal nuo banko priklauso. Hanzoje, keičiant pinigus (iki 50 litų) neimamas joks mokestis. Galima į taupyklę po kokį 1 litą sumesti...
Atsakyti
Taigi....mano sesers vestuves liepos 16d. o iki šiol negaliu nuspręsti ką dovanoti doh.gif nenoriu dovanot nereikalingų daiktų kaip manot ar geriau paklaust ko nori ar iškart pinigėlius dovanot g.gif noriu ne taip kad tuos pinigus į voką įdėti,bet norisi kažkaip originaliau juos įteikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 06 15, 21:17)
Tai gal nuo banko priklauso. Hanzoje, keičiant pinigus (iki 50 litų) neimamas joks mokestis. Galima į taupyklę po kokį 1 litą sumesti...

Iš tiesų, tai priklauso nuo darbuotojo kuris tave aptarnavo. Jeigu mokėjai ir pateikiai tokius pinigus, dažniausiai iki 50Lt neimamas mokestis, nors reikėtų (čia solidarumas, aš ir 100Lt esu paėmus po 1 ir 2Lt monetas), bet jeigu keiti - mokestis priklauso ir mažesniai sumai, pagal viską net ir už 10Lt pastambinimą...Bet jeigu susikalbi su darbuotoju - pakeis veltui... mirksiukas.gif Priklauso nuo to, kaip kalbėsi... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagmara @ 2005 06 17, 17:42)
Taigi....mano sesers vestuves liepos 16d. o iki šiol negaliu nuspręsti ką dovanoti doh.gif  nenoriu dovanot nereikalingų daiktų kaip manot ar geriau paklaust ko nori ar iškart pinigėlius dovanot g.gif noriu ne taip kad tuos pinigus į voką įdėti,bet norisi kažkaip originaliau juos įteikti ax.gif

Šiandien knygyne mačiau prie atviručių specialių vokelių pinigams. Ant vieno taip ir parašyta: 'jaunavedžiams', kitas šiaip gražus vokelis.
Jei eičiau į vestuves ir jaunieji norėtų dovanos pinigais, tikrai nedėčiau į paprastą voką, bent jau nupirkčiau tą gražų vokelį-atvirutę, jei nebūtų idėjų kažką kito sugalvoti.
Atsakyti