Aš tai vienų vestuvių filmuotą medžiagą mačiau, tai visi visas dovanas įteikė kai jaunieji grįžo į šventimo vietą. Ten juos gražiai atviroje vietoje pastatė, nu ir ėjo visi ir sveikino ir fotkinos ir t.t. Manau kad ir poros ir svečiai gali taip sveikinti. Zakse ar bažnyčioje sveikina tie, kas nebus vakare šventėje...
Labai ačiū už patarimus, merginos
Reiks ir man taip daryti - sakysiu, kad dovanėles/vokelius/sveikinimus/bučinukus priimsim jau nuvažiavę į šventimo vietą.
"Nakties magijoje" yra vidinis kiemelis, sakė, mūsų mersedesas galės į jį įvažiuoti, tai visi kiti kiemelyje galės mus sutikti ir, kaip rutuliak sakė, 'gražioje atviroje vietoje' stovėsim ir priimsim sveikinimus.
Vaje, visai noriu, kad vestuvės greičiau ateitų, nors ir jas planuoti taip patinka, visokias smulkmenas apgalvoti, rūpesčiais apsikrauti.
Reiks ir man taip daryti - sakysiu, kad dovanėles/vokelius/sveikinimus/bučinukus priimsim jau nuvažiavę į šventimo vietą.
"Nakties magijoje" yra vidinis kiemelis, sakė, mūsų mersedesas galės į jį įvažiuoti, tai visi kiti kiemelyje galės mus sutikti ir, kaip rutuliak sakė, 'gražioje atviroje vietoje' stovėsim ir priimsim sveikinimus.
Vaje, visai noriu, kad vestuvės greičiau ateitų, nors ir jas planuoti taip patinka, visokias smulkmenas apgalvoti, rūpesčiais apsikrauti.
QUOTE(toja @ 2005 06 09, 16:32)
nu pagal elve ir Sally tada taip iseitu, jei mano teveliai negali idet ir tu 100lt, jei imt po 50lt nuo kiekvieno, tai isetu, kad jie negali isdryst i vestuves ateit? geria, kad pas mus nera tokios tradicijos kiek idet ir, kad vestuves turi atsipirkt.
Siaubas, panelės, neįsiskaitot į zinutes, o jau puolat būtent as taip ir rasiau kad tai neliecia mano manymu nei brolių sesrų, geriausių draugų ir t.t. o tuo labiau tėvų o juk būna kad kviecia ne tokie artimi zmonės į savo vestuves pvz: vaikystės draugė su kuria retai mataisi, kokie draugai su kuriais visai nesenai labai susidraugavai, ar siaip gera bendradarbė ir t.t. Apie tai ir kalbėjau, kad pas tokius zmones nelabai patogu būtų eiti beveik tusciomis o artimiausi zmonės zino apie kitų padėtį, todėl su jais jua visai kitaip o ir man paciai svarbiausiai buvo kad artimiausi draugai ir giminės tą dieną būtų su manim, o apie dovanas per vestuves nebuvo kada galvoti
QUOTE(elve @ 2005 06 10, 16:22)
Siaubas, panelės, neįsiskaitot į zinutes, o jau puolat būtent as taip ir rasiau kad tai neliecia mano manymu nei brolių sesrų, geriausių draugų ir t.t. o tuo labiau tėvų o juk būna kad kviecia ne tokie artimi zmonės į savo vestuves pvz: vaikystės draugė su kuria retai mataisi, kokie draugai su kuriais visai nesenai labai susidraugavai, ar siaip gera bendradarbė ir t.t. Apie tai ir kalbėjau, kad pas tokius zmones nelabai patogu būtų eiti beveik tusciomis o artimiausi zmonės zino apie kitų padėtį, todėl su jais jua visai kitaip o ir man paciai svarbiausiai buvo kad artimiausi draugai ir giminės tą dieną būtų su manim, o apie dovanas per vestuves nebuvo kada galvoti
Vat apie ka as ir sneku bet zinai juk kokios visos merginos yra
daug praleidau, tai nebesikartosiu. Bet tik dar vienas dalykas savo anksčiau išsakytai nuomonei pagrįsti ir patikslinti - niekada negalvojau, ar "atsipirks" man manosios vestuvės. Jei jau išvis ryžaisi tokiam organizaciniam košmarui , tai gal reiktų ir susitaikyti su mintim, kad pasidovanosi sau šventę. T.y. išleisi pinigus. Prarasi negrįžtamai. Pasitaškysi savo malonumui. Kaip bepavadint... esmė ta pati. Ir viskas. Finita la comedia. Jei sveteliai kažkiek padovanos - ką gi, malonus siurprizas. O jei ne... mano giliu įsitikinimu, į tokią asmeninę šventę yra kviečiami yra BRANGŪS ŽMONĖS, o ne jų BRANGIOS DOVANOS.
O pasakyti frazę "kas neturi pinigų, tas sėdi namuose". tai, pardon, sau gali leisti tik labai stipriai į snobizmą linkę personos. Atitinkamai sėdėti namuose neturėdamas pinigų sau gali leisti tik visiškai kompleksų užkankintas pilietis arba tas, kuriam tai - tik geras pretekstas neiti ten, kur nesinori.
Žodžiu, pakeliam vyno taurę už taiką pasaulyje.
O pasakyti frazę "kas neturi pinigų, tas sėdi namuose". tai, pardon, sau gali leisti tik labai stipriai į snobizmą linkę personos. Atitinkamai sėdėti namuose neturėdamas pinigų sau gali leisti tik visiškai kompleksų užkankintas pilietis arba tas, kuriam tai - tik geras pretekstas neiti ten, kur nesinori.
Žodžiu, pakeliam vyno taurę už taiką pasaulyje.
QUOTE(rutuliak @ 2005 06 10, 13:16)
Aš tai vienų vestuvių filmuotą medžiagą mačiau, tai visi visas dovanas įteikė kai jaunieji grįžo į šventimo vietą. Ten juos gražiai atviroje vietoje pastatė, nu ir ėjo visi ir sveikino ir fotkinos ir t.t. Manau kad ir poros ir svečiai gali taip sveikinti. Zakse ar bažnyčioje sveikina tie, kas nebus vakare šventėje...
Va, va, tą patį variantą ir norėjo surengti liūdininkai tų vestuvių, kur buvome. Tik kažkodėl didžioji dalis jaunimo labai jau skubėjo įteikti savo vokelius, tai jau paskui, kai šventimo vietoje visus su palinkėjimais gražiai filmavo, nemaža dalis turėjo šiaip šone stovėti, nes juk jau įteikė savo dovanas vokeliuose
QUOTE(Sally @ 2005 06 11, 16:00)
O tai kaip kitaip jus galvojote? nes pas mus visada taip yra daroma
Tai gerai, kad tau 'pas mus visada taip yra daroma'. Mažiau kyla klausimų, daug kas atrodo savaime suprantama.
O aš ir būsimas jaunasis tai vestuvėse niekad nesame dalyvavę, ir iš visų svečių tai tik kokie trys yra pamergėm ar pabroliais buvę, dauguma pirmąkart dalyvaus tokioj šventėj. Tai ir tenka visokius, atrodytų, elementarius klausimus uždavinėti ir smulkmenas aiškintis
Na, bet 'pralaušime ledus' ir jau galėsiu kitiems vėliau bent šiokia tokia patarėja vestuvių klausimais būti, nors ir nedarau tradicinių vestuvių.
Tikrai nedovanosiu jauniesiems voke pinigų-ne mano stilius. Aš mėgstu kuo durniau ir keisčiau. Nusipirkau taupyklę, tokią riebią kiaulytę, labai simpatišką. Ir dedu po 1Lt. Vestuvės rugpjūty, tai kiek prikaupsiu tiek...jei atrodys nenusipenėjus kriuksė, prieš pat vestuves dirbtinai papenėsiu...
Dar žadu nupaišyti portretuką jaunųjų...
Tad štai tokias dovanas dovanosiu.
QUOTE(JolePole @ 2005 06 12, 16:35)
Tikrai nedovanosiu jauniesiems voke pinigų-ne mano stilius. Aš mėgstu kuo durniau ir keisčiau. Nusipirkau taupyklę, tokią riebią kiaulytę, labai simpatišką. Ir dedu po 1Lt. Vestuvės rugpjūty, tai kiek prikaupsiu tiek...jei atrodys nenusipenėjus kriuksė, prieš pat vestuves dirbtinai papenėsiu...
nu dovanojant portretus ir panasias dovanas, reikia zinoti ju stiliu, nes man pavyzdzui per gimradienus pridovanoja remeliu nuotraukoms, nu neturiu as ju kur kist