Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

Nu jo, šokiravit jūs čia mane unsure.gif Prisiskaičiau ir nebesuprantu, kodėl žmones į vestuves kviečia - dėl babkių ar dėl to, kad jie yra brangūs... Iš vis aš tarkim esu nusistačiusi prieš tokias vestuves, į kurias kviečiama bele kas ir kai tėvai nurodinėja, ką kviesti. Po velnių juk tai mano ir mano žmogaus šventė, o ne kažkieno kito blink.gif O dėl dėjimo į vokelį, tai manau, priklasuo nuo materialinės padėties. Tarkim meseisim į draugų vestuves, tikrai dar nežinau, kiek dėsim, bet pagalvojus, kad vestuvėms reix pirkti rūbus, batus, gėles ir pan., tiesiog nežinau, pati pasimečiau
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 09, 13:09)
Uztat mes ir rinkomes vieta kur nebutu tusciu stalu ir panasei ir mums paskaiciavus ant vieno zmogaus iseina daugiau negu 200lt wink.gif

Kad ir kaip stengtumeis, visvien atsiras nepatenkintų. Visada taip būna. Labai įstrigo močiutės pasakojimas, kai ji tuokėsi su seneliu, stalai lūžo nuo gėrybių, viskas idealu, o po vestuvių išgirdo pletkus, kad "viskas gerai, tik prašymėlio mažokai" (čia tas siūlymas - prašom prašom, paimkit tą ir aną) doh.gif Kad ir ką bedarytum, visvien kažkas bus blogai. Ir išvis, vestuvės, manau, yra tik jaunųjų šventė, na dar jų pačių pačių artimiausių žmonių, o apie kitus reikia mažiausiai galvoti. Nei stengtis jiems įtikti, nei tikėtis ir laukti kažkokių dovanų. 4u.gif
Atsakyti
Pala jus ci dabar taip iseina is manes manes padaret kazkokia pabaisa kuri svecius kveicia del pinigu g.gif nors as taip nerasiau.Pasakiau tik kad 100lt mano manymu,mazoka,o jus cia issusolinot,ir nirko as nesitikiu,tevai nenurodineja tongue.gif reikia skaityt idemiau doh.gif
taigi jeigu mano nuomone nesutampa su daugumos as neprivalau jos keisti nes as ne tokia tongue.gif jeigu kas nepatinka sakau tiesiai sviesiai be uzuolanku, o ne tai kad keiciu 100kart savo nuomone ir stengiuosi kazkam itikti.Na ka padarysi kad as galvoju kitaip nei jus smile.gif nors cia kai kurios gal ir bijo isreikst savo nuomone,nes jus visos kai uzsipulsit doh.gif
Ir dar karta pasikartosiu(nors galit idemiai pasiskaityt ir pacios suprasyt) NIEKUR NERA PARASYTA kad sveciams nurodyneju kiek turi dovanot,ka dovanot(aisku geriau butu pinigelaii,nes baldu nuju tai jie mums nenupirks,ar dar kokiu butinaiusiu dalyku)
Bet kai as ienu i vestuves as visada preis tai paskaiciuooju kiek man tas kainuos(rubai makiazas sukuosena dovana) ir jei tiek pinigeliu neturiu tai ir neeinu,o ne del to kad kazkas pasake dovanok ta ir ta doh.gif
Atsakyti
Man tai atrodo kad dovanoja kiek kas gali ax.gif vieni gali į vokelį įdėti daugiau kiti maziau, bet ir as taip galvoju, kad jei man neuztenka pinigėlių tai bet kaip ir bet kokia eiti negalėciau blush2.gif ir 50lt. į vokelį įdėti nedrįsciau, jei man galimybės neleidzia- tai ir nedalyvauju, po vestuvių irgi galima jaunuosius kukliai pasveikinti, o viskas zinoma priklauso nuo tarpusavio santykių su paciais jaunavedziais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 09, 16:06)
Bet kai as ienu i vestuves as visada preis tai paskaiciuooju kiek man tas kainuos(rubai makiazas sukuosena dovana) ir jei tiek pinigeliu neturiu tai ir neeinu,o ne del to kad kazkas pasake dovanok ta ir ta doh.gif

o jei tavo geriausia draugė ar kokia sesė pasakytų tau, žinai, dabar taip sunku su pinigais, neateisiu pas tave į vestuves. Tu ją suprastum? Aš tai ne. Arba tu į geriausios draugės vestuves galėtum neateiti, nes neturėtum pinigų? Aš nešneku apie žmones, kuriems praktiškai tas pats, ar ateisi ar ne ir kur tau tas pats, ar pas tave ateis ar ne.

Atsakyti
nu pagal elve ir Sally tada taip iseitu, jei mano teveliai negali idet ir tu 100lt, jei imt po 50lt nuo kiekvieno, tai isetu, kad jie negali isdryst i vestuves ateit? blink.gif geria, kad pas mus nera tokios tradicijos kiek idet ir, kad vestuves turi atsipirkt.
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 06 09, 16:30)
o jei tavo geriausia draugė ar kokia sesė pasakytų tau, žinai, dabar taip sunku su pinigais, neateisiu pas tave į vestuves. Tu ją suprastum? Aš tai ne. Arba tu į geriausios draugės vestuves galėtum neateiti, nes neturėtum pinigų? Aš nešneku apie žmones, kuriems praktiškai tas pats, ar ateisi ar ne ir kur tau tas pats, ar pas tave ateis ar ne.

Va būtent, dabar tai gaunasi taip, kad kas neturi pakankamos pinigų sumos, tai turi atsisakyti dalyvauti vestuvėse. Užtenka, vargšė Bagyriukė jau gali neturėti dviejų geriausių draugių. Ir jai visai nebūtina, kad jos kažkokias brangias dovanas ar išsipūtusius nuo pinigų vokus neštų. Ji tik įkalbinėja, kad aplamai draugės sudalyvautų...

QUOTE(Sally @ 2005 06 09, 16:06)
Pala jus ci dabar taip iseina is manes manes padaret kazkokia pabaisa kuri svecius kveicia del pinigu g.gif  nors as taip nerasiau.Pasakiau tik kad 100lt mano manymu,mazoka,o jus cia issusolinot,ir nirko as nesitikiu,tevai nenurodineja tongue.gif  reikia skaityt idemiau doh.gif

O Tavęs, Sally, niekas ir nekaltina, kad Tu savo svečiams liepi kažkiek pinigų atnešti smile.gif. Šito nei viena mergina ir neparašė. Tik ne visos su Tavim sutinka, kad ne mažiau 200 litų reikia įdėti. Kitiems ir 50 litų dideli pinigai... O jeigu tai būtų Tavo pati geriausia drauge ar sesuo, manau, nenorėtum,. kad dėl tokio dalyko, kaip pinigų stygius, ji iš viso atsisakytų pas Tave šventėje sudalyvauti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsIrTu: 09 birželio 2005 - 15:56
QUOTE(toja @ 2005 06 09, 16:32)
nu pagal elve ir Sally tada taip iseitu, jei mano teveliai negali idet ir tu 100lt, jei imt po 50lt nuo kiekvieno, tai isetu, kad jie negali isdryst i vestuves ateit?  blink.gif  geria, kad pas mus nera tokios tradicijos kiek idet ir, kad vestuves turi atsipirkt.

Teveliai isvis cia ne prie ko doh.gif ypac jei jie dar padeda kazka suruost doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 06 09, 16:55)
Va būtent, dabar tai gaunasi taip, kad kas neturi pakankamos pinigų sumos, tai turi atsisakyti dalyvauti vestuvėse. Užtenka, vargšė Bagyriukė jau gali neturėti dviejų geriausių draugių. Ir jai visai nebūtina, kad jos kažkokias brangias dovanas ar išsipūtusius nuo pinigų vokus neštų. Ji tik įkalbinėja, kad aplamai draugės sudalyvautų... O Tavęs, Sally, niekas ir nekaltina, kad Tu savo svečiams liepi kažkiek pinigų atnešti smile.gif. Šito nei viena mergina ir neparašė. Tik ne visos su Tavim sutinka, kad ne mažiau 200 litų reikia įdėti. Kitiems ir 50 litų dideli pinigai... O jeigu tai būtų Tavo pati geriausia drauge ar sesuo, manau, nenorėtum,. kad dėl tokio dalyko, kaip pinigų stygius, ji iš viso atsisakytų pas Tave šventėje sudalyvauti...  ax.gif

Nu del draugiu tai as gera tai tik viena turiu!Kuriai galiu pasipasakot ir visa kita smile.gif ar as pasakiau kad man reikia milijonu? doh.gif as tik issakiau savo nuomone,neeiciau jei pinigu netureciau nes geda butu dovanot kazkokia tai dovana bereiksmiska kuria paskui jie kam nors atiduotu (nes keleta tokiu fruktu pazisty,kuriems dovanu pridovanojo,o jie paskui atiduodavo kitiems)
Jums isvis pasakyk kanors su kuo nesutinkate akys ispustysite ir neuztilsite doh.gif nu nesutinkate valio,ne taip supratote irgi ne mano problemos,as juk niekam nenurodineju tai ir jus manes nemokykit,nu uzkniso jau tikrai ir kiekviena is muses drambly daro....nebutu tai mergos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 09, 17:09)
Nu del draugiu tai as gera tai tik viena turiu!Kuriai galiu pasipasakot ir visa kita smile.gif ar as pasakiau kad man reikia milijonu? doh.gif

Jums isvis pasakyk kanors su kuo nesutinkate akys ispustysite ir neuztilsite doh.gif  nu nesutinkate valio,ne taip supratote irgi ne mano problemos,as juk niekam nenurodineju tai ir jus manes nemokykit,nu uzkniso jau tikrai ir kiekviena is muses drambly daro....nebutu tai mergos laugh.gif

Žinok, pati iš musės dramblį padarei biggrin.gif. Ką nors abstrakčiau parašo kas nors, tai jau kaip pradedi bangas kelt ir sau tai taikyti biggrin.gif . Niekas Tavęs niekuo ir nekaltino, kad prašai vokelių, prašai prabangių dovanų ir t.t. Pati per jautriai reaguoji, neikas Tavęs nesiruošė čia pulti, tik kiekviena pasisakė, kaip mano... Likime visos prie savo nuomonių ir viskas. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 06 09, 17:16)
Žinok, pati iš musės dramblį padarei biggrin.gif. Ką nors abstrakčiau parašo kas nors, tai jau kaip pradedi bangas kelt ir sau tai taikyti biggrin.gif . Niekas Tavęs niekuo ir nekaltino, kad prašai vokelių, prašai prabangių dovanų ir t.t. Pati per jautriai reaguoji, neikas Tavęs nesiruošė čia pulti, tik kiekviena pasisakė, kaip mano... Likime visos prie savo nuomonių ir viskas.  friends.gif

Gal dabar ir as i viska labai jautriai reaguoju,nezinau tiesiog labai daug problemu siuo metu iskilo cry.gif bet jau merginos kaikuriuos tai kai pradeda savo nuomone tau persty doh.gif nu tai jau doh.gif o as pripratus kad nelabai ir pakomanduosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 09, 18:09)
,neeiciau jei pinigu netureciau nes geda butu dovanot kazkokia tai dovana bereiksmiska kuria paskui jie kam nors atiduotu (nes keleta tokiu fruktu pazisty,kuriems dovanu pridovanojo,o jie paskui atiduodavo kitiems)

čia aiškū sutinku, kad skėčių ar rankšluočių geriau nedovanoti, bet jei turiu tik ta 50 lt tai įdėčiau į vokelį ir nebūtų gėda. Nu ir dar jei eidama į vestuves apsirengiu suknę už 500lt, tai jau dovanai tik 50 lt nesiderina, bet jei rengiuosi tuo ką turiu neišlaidauju ir pinigų nėra, tai manu viskas normaliai.
Atsakyti