Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

QUOTE(Sally @ 2005 06 09, 09:49)
Mano nuomonė tai tokia:jei nėra pinigėliu,arba gaila yra tu 200lt tai kam tada eit i tas vestuves g.gif kai žmonės neturi pinigų namuose sėdi blush2.gif

nono.gif

Dėl tokių kalbų ir atsiranda artimų žmonių, kurie atsisako eiti į vestuves, nors jaunieji juos labai norėtų matyti savo vestuvėse, nepriklausomai nuo to, kokio dydžio bus jų vestuvinė dovana (galbūt gali jos iš viso ir nebūti).

Šitame forume kalbame, kokio dydžio vokelis turėtų būti, o ne kas į balių turi ar neturi eiti, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxjolantaxxx @ 2005 06 09, 10:06)
nono.gif

Dėl tokių kalbų ir atsiranda artimų žmonių, kurie atsisako eiti į vestuves, nors jaunieji juos labai norėtų matyti savo vestuvėse, nepriklausomai nuo to, kokio dydžio bus jų vestuvinė dovana (galbūt gali jos iš viso ir nebūti).

Šitame forume kalbame, kokio dydžio vokelis turėtų būti, o ne kas į balių turi ar neturi eiti, ane? mirksiukas.gif

Tu mane ne taip supratai tongue.gif (ir as nesneku apie artimuosius) jeigu zmogus sako kad 100lt is poros tai jau ir taip daug,tai o kodel jei nesusimasto kokios islaidos jauniesiems g.gif jeigu gaili pinigu tai jau geriau neeik schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 09, 10:45)
schmoll.gif  kiek mačiau tai pora visada ddėda 200lt,nes kai buvo draugų vestuvės 3 poros dėjo po 100lt(vestuves buvo vieną vakarą,kitą dieną patys artumiausi susirinko pas jaunąją)taigi ir tie atėjo ir patys paskutini išėjo doh.gif  nu pasigėditų žmonės doh.gif

manau geda butu paciai jaunajai ir jaunikiui, jei jiems svarbu pinigai, o ne tie draugi, kurie atejo

dekit pacios po 500 lt tai galesit didzuotis, kad daug dejot, kad negaila ir bukit trumpai, kad jaunieseims dar pigiau kainuotumete
Atsakyti
na va, tuoj užvirs diskusija tarp materialisčių ir ne doh.gif doh.gif doh.gif
Man, kai kai kas pasakė: "kam kvieti tą ir tą, juk vistiek gero nieko neatneš", tai vos nenugriuvau!!!
Atsakyti
Kaip kam bet as vistiek liksiu prie savo nuomones,man butu geda pas savo drauge eit i vestuves ir uz 40lt nupirkt jai kazkoki tai virduli ar dar ka nors doh.gif
Atsakyti
blink.gif Keisti man Sally pasisakymai g.gif Jeigu tu sakai taip, tai apverskim situaciją aukštyn kojom - svečias pasižiūrės, "kokio lygio" vestuvės ir tada nuspręs kiek pinigų duoti. Ar tau patiktų, kad tavo draugė galvotų, jog be reikalo į vokelį dėjo 200 litų, nes vestuvės prastos buvo - mažai ar neskaniai valgyt davė, muzikantai nepatiko ir pan. g.gif
Atsakyti
Yra žmonių kuriuos aš norėčiau matyti vestuvėse, ir visai nesvarbu, kad jie negali man į vokelį įdėti kelių šimtų. Ir taip į vestuves susiruošti kainuoja gražų pinigėlį, o kur dar dovana už kelis šimtus litų doh.gif Tasigi vestuvės balius ne tam daromos, kad atsipirktų ar iš to naudos turėti. Aš visada maniau, vestuvės daromos pasidžiaugti savo meilės švente su artimais žmonėmis. Bet pasirodo, kad yra ne visai taip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 09, 09:49)
Mano nuomonė tai tokia:jei nėra pinigėliu,arba gaila yra tu 200lt tai kam tada eit i tas vestuves g.gif kai žmonės neturi pinigų namuose sėdi blush2.gif

Žinok, visai su Tavim nesutinku. Manau, į vestuves yra kviečiami žmonės, kuriuos nori matyti tą dieną, kurie kartu su Tavim pasidžiaugs Tavo laime ir t.t. Tai tokiu atvėju kvieti ne iš išskaičiavimo (kad vat, o jis tai daug gali į vokelį įdėti, tai jį ir pakviesiu). Man asmeniškai tikrai jokio skirtumo kas kiek įdės ir ar aplamai įdės. Kaip dėl manęs, gali ateiti ir tuščiom rankom ir aš nei kiek neįsižeisiu. Man svarbiausia, kad jie tik ateitų... Juk dėl to juos ir kviečiu... Man net nesmagu būtų, kad žmonės labai išlaidautų. Juk darausi šventę pirmiausia SAU, tai negi dabar skaičiuoti, kad ji dar ir atsipirkti turi?
O kaip sakai, kad kam gaila 200 litų įdėti į vokelį, tai tegul neina, tai paskui taip ir gaunasi, kad jauniesiems gadina nuotaiką, kad tai viena, tai kita pora atsisakė dalyvauti vestuvėse. Geriau jau mažiau įdėtų pinigėlių ar kad ir tą kokį nors daiktą už 40 litų, ar dar pigiau, nupirktų, bet užtad jaunieji džiaugtųsi matydami juos šalia...
Atsakyti
Sally, tu perdaug nesitikėk, kad visi pritems šimtus ar tūkstančius litų, nes paprastai taip nebūna. Aišku, nesmagu, kai iš mandagumo pakvieti kokią kaimynę, o ji atena, atsitempia dar vaikų porą ir įteikia dovaną - rankšluoščių porą. Yra žmonių tipas, kuriems rūpi tik būti visų reikalų kurse ir pletkinti kas vyko blogai, dar aišku prisivaišinti tiek, kad visą savaitę valgyt nesinorėtų smile.gif Manau reikia kviesti tuos žmones, kurie tau brangūs ne dėl pinigų, o dėl gerų santykių ir pan. Na nebent tu išanksto kvietimuose nurodai, kiek ir ko reikia padovanoti, tada tai tikrai ateis tik tie, kurie gali sau leisti tokį "malonumą". Bet šiaip skaičiuoti iš anksto, kiek maždaug po dovanų atsipirks tos vestuvės neverta, nes galit laaabai nusivilti.
Atsakyti
O ko jus taip izsipuolet blink.gif jus turit savo nuomone as savo ir tiek
Mally gerai pasakei wink.gif mano tevai is mandagumo kviecia savo draugus kuriu as nemegstu pavz. ir jie dar nurodyneja ateina 4iese meta 100lt ir dar apsnekineja ten ne tas cia netas o dar kitur tai jie geriau butu padare.Normalus zmones apie tokius dalykus nesako schmoll.gif jei jau jie yra tokie izulus ir drista man nurodynet kodel as jiems negaliu pasakyt prasom jokiu virduliu nedovanot,pageidautini butu pinigai ax.gif ir jokiu tukstanciu as is ju neprasau pati uzsidirbsiu juk is vestuviu turtu nesukrausiu.
tik pas mus giminei yra taip jei tu eini i vestuves dviese tai ir dovanoji is zmogaus 100lt.
Ir nereikaia pulsti,cia kiekvienas gali savo nuomone issakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 06 09, 11:37)
blink.gif Keisti man Sally pasisakymai  g.gif Jeigu tu sakai taip, tai apverskim situaciją aukštyn kojom - svečias pasižiūrės, "kokio lygio" vestuvės ir tada nuspręs kiek pinigų duoti. Ar tau patiktų, kad tavo draugė galvotų, jog be reikalo į vokelį dėjo 200 litų, nes vestuvės prastos buvo  - mažai ar neskaniai valgyt davė, muzikantai nepatiko ir pan.  g.gif

Uztat mes ir rinkomes vieta kur nebutu tusciu stalu ir panasei ir mums paskaiciavus ant vieno zmogaus iseina daugiau negu 200lt wink.gif
Atsakyti
Beabejo ne pinigai svarbiausia... svarbiausia, kad artimi žmonės/draugai būtų... 4u.gif
Bet........ mano manymu pasisakymai,kad einant į vestuves "normalu" duoti 50Lt/žm. yra lygiai tokie patys,švelniai pasakius keisti, kaip ir pasisakymai apie alkoholį vestuvėse,kad sveciam pirksiu to alkoholio kuris pigiau kainuoja, o ne to kurį svečiai mėgsta... schmoll.gif
Atsakyti