QUOTE(Sally @ 2005 06 09, 09:49)
Mano nuomonė tai tokia:jei nėra pinigėliu,arba gaila yra tu 200lt tai kam tada eit i tas vestuves
kai žmonės neturi pinigų namuose sėdi
Žinok, visai su Tavim nesutinku. Manau, į vestuves yra kviečiami žmonės, kuriuos nori matyti tą dieną, kurie kartu su Tavim pasidžiaugs Tavo laime ir t.t. Tai tokiu atvėju kvieti ne iš išskaičiavimo (kad vat, o jis tai daug gali į vokelį įdėti, tai jį ir pakviesiu). Man asmeniškai tikrai jokio skirtumo kas kiek įdės ir ar aplamai įdės. Kaip dėl manęs, gali ateiti ir tuščiom rankom ir aš nei kiek neįsižeisiu. Man svarbiausia, kad jie tik ateitų... Juk dėl to juos ir kviečiu... Man net nesmagu būtų, kad žmonės labai išlaidautų. Juk darausi šventę pirmiausia SAU, tai negi dabar skaičiuoti, kad ji dar ir atsipirkti turi?
O kaip sakai, kad kam gaila 200 litų įdėti į vokelį, tai tegul neina, tai paskui taip ir gaunasi, kad jauniesiems gadina nuotaiką, kad tai viena, tai kita pora atsisakė dalyvauti vestuvėse. Geriau jau mažiau įdėtų pinigėlių ar kad ir tą kokį nors daiktą už 40 litų, ar dar pigiau, nupirktų, bet užtad jaunieji džiaugtųsi matydami juos šalia...
Neliūdėk, nes niekad nežinai kas gali įsimylėti Tavo šypseną.