oba jos tavo? gal man pasistengti ir su desertais tau jas parsiust tada tik po savaitgalio
žiūrėk kaip patogiau, aš vistiek pirma Aidos grupei siuvinėju, tai dar desertų tikrai nepradėsiu manau taip greit:)
tai taip ir padarysiu
QUOTE(rolyte @ 2010 09 24, 14:35)
siuvinėk ryžą drąsiai:) keista kad nė vienos ryžos neatsirado uj kaip laukiu jau
Aš irgi ryžą norėjau, bet pamačiau, kad visos juodos- tai ir aš neatsilikau. Nors šiaip ten buvo problemos su siūlų numeriais, bet išsiaiškinau, kad ten buvo klaida, nurodyta, kad siūlai DMC, o realiai buvo Anchor.
Mamusik, parašyk į až savo adresą, antradienį planuoju tau išsiųsti jūrą.
Ameera, gal ir tu gali antradienį keistis?
Ameera, gal ir tu gali antradienį keistis?
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 09 26, 17:56)
Mamusik, parašyk į až savo adresą, antradienį planuoju tau išsiųsti jūrą.
Jau išsiuvinėjai? Šaunu
Aš šį savaitgalį daugiau nieko ir neveikiau - siuvinėjau ir ardžiau, ir vis tą pačią siuvinio dalį Dar taip nebuvo...
o man taip smagiai dar nesisiuvinejo vyras sako pagal patinkancia tema ,issirinkau grazu katinuka ir siuvinio is ranku nepaleidziu
Sveikutes,
Gal kas turit Tvikses mob. numeriuka. Jau kaip savaite nagus krapstau ir darbelio nesulaukiu
Gal kas turit Tvikses mob. numeriuka. Jau kaip savaite nagus krapstau ir darbelio nesulaukiu
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 09 27, 19:04)
Sveikutes,
Aš turiu, parašiau tau AŽ
oi atleiskit zmones
aukso kalnas ingridai uz kantrybe...
kaledos jau voke ir rytoj keliauja i pasta
beje paukstuku grozis neitiketinas! reik isitraukt i planuojamu darbu sarasa tu pauksteliu...
iskilo klausimas. po kiek paveiksliuku jau turi kiekvienas RR'as? gal sarasiuka padarom?
Aida 2 gupė
Kaledos- 6
pauksteliai-4
aukso kalnas ingridai uz kantrybe...
kaledos jau voke ir rytoj keliauja i pasta
beje paukstuku grozis neitiketinas! reik isitraukt i planuojamu darbu sarasa tu pauksteliu...
iskilo klausimas. po kiek paveiksliuku jau turi kiekvienas RR'as? gal sarasiuka padarom?
Aida 2 gupė
Kaledos- 6
pauksteliai-4
isiunciau renami soda Hmmm
Ech o mano pupa susirgo, tai išvis nieko negaliu daryt pastoviai turiu būt su ja.
Florestina manau kad baigsiu kitą savaitę ar tau tiks?
Florestina manau kad baigsiu kitą savaitę ar tau tiks?