Sveika Rolyte,
kai baigsi jura, brukstelk man AZ. Gal susitikt galesim, jei tu Vilniuj, bus greiciau nei siusti
Ką tik išsiunčiau tviksei Ingridos paukštukus. Sakė, kad per 2-3 dienas turėtų nukeliauti iš Kauno į Klaipėdą
Tvikse, parašiau tau AŽ su siuntos numeriuku. Sėkmės belaukiant
Tvikse, parašiau tau AŽ su siuntos numeriuku. Sėkmės belaukiant
jei ornamentu tk klp turi issiuvinet tai prasom man siust,nes Pauksciukas turi disneju. Man su ja reiks keistis
tamsu kaip s..... reik sviesos norint siuvinet.
QUOTE(Hipolipo @ 2010 09 20, 11:19)
Sveika Rolyte,
kai baigsi jura, brukstelk man AZ. Gal susitikt galesim, jei tu Vilniuj, bus greiciau nei siusti
Vilniuj, aš Rolytei į darbą nešiau.
Aš rytoj Inesiuuu išsiųsiu MS kates. Šiandien tingiu eiti į paštą, nors jis ir mano kieme. Adresą turiu.
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 09 20, 13:02)
jei ornamentu tk klp turi issiuvinet tai prasom man siust,nes Pauksciukas turi disneju. Man su ja reiks keistis
taip, ornamentai tik klaipedai liko, bet teks palaukt dar truputi, gi naujas etapas tik uzvakar prasidejo as dar neipusejau
as vis dar laukiu Hmmm adreso
Jei reik ko nors is Pauksciuko prasom per mane. Jai kompas uzsilenke.
Uodegyte, buk gera padaryk kates foto. Eilini kart nenufotkinau
Man kažkaip labai sunkiai tie siluetai siuvinėjasi nežinau kodėl
kam as turiu desertus siut man reik adreso, rasykit iskart i az
Pauksciukas gavo rr disnejaus, tai as ir gyvai maciau ji . Kuri nedasiuvinejot vienos eilutes? Ar ten tep tur but? oi ir kaip pasakyt kuriam paveiksliuke dabar
virsutinis pats pats virsutinis
virsutinis pats pats virsutinis