sveikinu , mano dar tik ropoja, bet jau nori stotis
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 08 26, 11:34)
Sveikutes,
Uzsukti tenka tikrai retai cia Nelabai jau turiu laiko visko apsidirbti, nespeju net lakstyti paskui sunyti, kuris pradejo vaikscioti
Pirmaargenta labai stengiuosi, bet labai sunkiai sekasi, galiu siuvineti tik diena, kitaip nelabai iseina, vakare nieko nesimato, truksta sviesos ir is viso tie lietus fui. Taip juoda medziagyte. Ir dar tik siandien radau pirkti juoda su blizguciu siuliukusž. Stengsiuosi siusiuvineti iki 7dienio. O kur tu gyveni ?
Uzsukti tenka tikrai retai cia Nelabai jau turiu laiko visko apsidirbti, nespeju net lakstyti paskui sunyti, kuris pradejo vaikscioti
Pirmaargenta labai stengiuosi, bet labai sunkiai sekasi, galiu siuvineti tik diena, kitaip nelabai iseina, vakare nieko nesimato, truksta sviesos ir is viso tie lietus fui. Taip juoda medziagyte. Ir dar tik siandien radau pirkti juoda su blizguciu siuliukusž. Stengsiuosi siusiuvineti iki 7dienio. O kur tu gyveni ?
Parašiau AŽ
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 08 25, 13:31)
kitos lenpa apsviecia is abieju pusiu medziaga,pabandyk gal pades as jau ieskau tvikses noriu keistis kaledas
jej! rytoj po pietu galetume keistis
tvikse o ka turi?
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 08 25, 22:45)
buk gera nufotkink
Gerai.
O tu dar negavai meškiukų?
Ameera o tavo kaktusai butinai turi buti su ziedais?
as turiu vienisos kates
QUOTE(Uodegyte @ 2010 08 26, 16:37)
Ameera o tavo kaktusai butinai turi buti su ziedais?
Na, gražiausi, žinoma, žydintys
o mano be ziedo ar nieko tokio
QUOTE(Uodegyte @ 2010 08 26, 20:33)
o mano be ziedo ar nieko tokio
Tai jau koks skirtumas išsiuvinėjus?
tai ar nieko bloga,daugiau nebuvo,buvo su ziedu bet per didelis kaktusas.
gavau gavau meskius siandien