na as irgi taikisiu spet iki 11 dienos... bet galiu ir pasivelint truputi...
ir kaip suprantu kaledos tures keliauti is klaipedos jau.
Sveikos merginos
Manau 8-9 dienomis išsiųsčiau zuzanelei.
Kaip supratau,man reiktų keistis su ja?
QUOTE(sauluzee @ 2010 08 30, 20:03)
Sveikos merginos
Tu man atsiųstum o tau Inesiuuu
O jūra į Kauną atkeliauja
QUOTE(zuzanele @ 2010 08 30, 19:11)
Gerai
Pasiemiau siandien Rolytes ornamentus, bet dar nebaigiau disnejaus. Manau iki sestadienio tureciau pabaigti oi kaip noriu ornamentus pradeti parasykit kas neisbrauke sarase savo siuvineto ornamento, 3 spalvos isbrauktos, o issiuvineti 4, nusipirkau viena spalva, bet ziurejau ziurejau, panasios jos ten visos, bet nenoriu kartotis
QUOTE(Dantiste @ 2010 08 30, 22:09)
Pasiemiau siandien Rolytes ornamentus, bet dar nebaigiau disnejaus. Manau iki sestadienio tureciau pabaigti oi kaip noriu ornamentus pradeti parasykit kas neisbrauke sarase savo siuvineto ornamento, 3 spalvos isbrauktos, o issiuvineti 4, nusipirkau viena spalva, bet ziurejau ziurejau, panasios jos ten visos, bet nenoriu kartotis
tai turbut renami neisbrauke, nes as buvau nusiuntus su trim isbrauktais ir siulai kurie naudoti isbraukti
Aš nesiuvinėjau Inesiuuu jūros, tai jei ji iškeliaus į Kauną, tai tada vėl turės grįžti į Vilnių ir manęs visai nėra keitimosi schemoj
Tai Dantiste, aš neišsibraukiau, ornamentą tai gali išbraukti, o spalva mano buvo 304
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 08 31, 01:01)
Aš nesiuvinėjau Inesiuuu jūros, tai jei ji iškeliaus į Kauną, tai tada vėl turės grįžti į Vilnių ir manęs visai nėra keitimosi schemoj
Tai tada negerai Siuvinėk tada tu, kad nereiktų vėl grąžint atgal...
Labas rytas
Vakar išmąsčiau, reikia, kad Inesiuuu dabar gautu Ornamentus, nes man po Disnėjaus liks tik juos išsiuvinėti, ir ji pati jų abiejų nesiuvinėjus, tad bus mažiau siuntinėjimosi. Kaži ar taip gautūsi?
Vakar išmąsčiau, reikia, kad Inesiuuu dabar gautu Ornamentus, nes man po Disnėjaus liks tik juos išsiuvinėti, ir ji pati jų abiejų nesiuvinėjus, tad bus mažiau siuntinėjimosi. Kaži ar taip gautūsi?
QUOTE(Mingomi @ 2010 08 30, 22:30)
tai turbut renami neisbrauke, nes as buvau nusiuntus su trim isbrauktais ir siulai kurie naudoti isbraukti
QUOTE(zuzanele @ 2010 08 31, 07:36)
Tai tada negerai Siuvinėk tada tu, kad nereiktų vėl grąžint atgal...
Mingomi, nenusimink, tu tik dabar gavai darbelį, tai ramiai siuvinėk, o jūrą dar grįš į Vilnių ir į Klaipėdą keliaus. Tiesiog būtų negerai ją laikyti kokias 2 savaites nesiuvinėjamą, kai zuzanėlė neturi ką siuvinėti Galime susitarti taip, kad kai tu baigsi h. siluetus siuvinėti, juos persiųsi Florestinai, o Zuzanėlė tau atsiųs išsiuvinėjus jūrą. O gal kitaip mainus darysim, manau susitarsim
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2010 08 31, 07:46)
Labas rytas
Jūs 3 dar nesiuvinėjote ornamentų; Dantistė (ji dabar gavo, nes Renami išsiuvinėjo ne per 4 savaites, o per 2 ), po to jūs su Inesiuu.
Todėl kitame etape ornamentai keliaus pas jus Kito kelio jiems nėra
Ne Mingomi, o mamusikas nesiuvinėjo jūros. Ji rašė, kad net neįtraukta į keitimus...