QUOTE(lady cat @ 2008 08 13, 15:54)
Mano vaikinui kitą savaitę bus 10 metų. Jau kokios trys savitės, kaip iš niekur nieko jį užpuolė ligų baimė.Iš pradžių jis bijojo dėl savęs: o gal man įkando kokia mikroskopinė erkė ir aš dabar mirsiu. Dabar ta baimė tokia, kad jis užkrės kitus žmones, nors pats niekuo neserga ir jam tai pastoviai kartoju, kad jis negali nieko užkrėsti. Per dieną skambina kokius penkis kartus į darbą su tokiomis problemomis Pavyzdžiui: tėtis ryte prisilietė prie jo basutės ir po to davė rankelę sesei, kurią vedė į darželį ar dabar sesė nesusirgs?
Pasikrapštė nosį ir po to palietė draugo telefoną, prieš tai nenusiplovės rankų, kas dabar bus jo draugui, skambina net apsiverkės. Kai grįžtu iš darbo istorijos vis tęsiasi. Šiaip vaikas laibai drąsus, bedraujantis, hiper aktyvus. Jau nebežinau, nei kaip raminti, nei kaip aiškinti. Panašu į fobiją, kažin ar vieni jau besusisitvarkysime
Pasikrapštė nosį ir po to palietė draugo telefoną, prieš tai nenusiplovės rankų, kas dabar bus jo draugui, skambina net apsiverkės. Kai grįžtu iš darbo istorijos vis tęsiasi. Šiaip vaikas laibai drąsus, bedraujantis, hiper aktyvus. Jau nebežinau, nei kaip raminti, nei kaip aiškinti. Panašu į fobiją, kažin ar vieni jau besusisitvarkysime
Tai gal per televizija kokia laida ar filma paziurejo, o gal draugai ko pripasakojo Gal reiketu su juo pakalbet del ko jam kyla tokia baime, ar ka nors isgirdo, ar pamate....