O kaip jum is cia tas linas atrodo? http://www.darbstuol...=...1&Itemid=64
bet nera melynos, sakau gal tada dazyti melynai su medvilnes tais dazais, bet jei gaustusi per tamsus? nu net nezinau is kur ta melyna istraukti spalva
Papildyta:
cia yra, bet jauciu per sviesus melynumas?http://www.darbstuole.eu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=87&Itemid=64
Papildyta:
http://www.darbstuol...=...7&Itemid=64
casolin tu saunuole
QUOTE(e.meskine @ 2010 09 10, 09:47)
bet nera melynos, sakau gal tada dazyti melynai su medvilnes tais dazais, bet jei gaustusi per tamsus? nu net nezinau is kur ta melyna istraukti spalva
as tai bijociau dazyti. Esu daziusi kazkada sviesiai geltonai, violetine ir juodai. Visi drabuziai po to dar ilga laika daze net salta vandeni, o jei uzsimirsusi pamerkdavau su kitais drabuziais, tai ir tuos nudazydavo. Turiu minty, baisoka bus issiuvineta darba skalauti, o paskui lyginti.
Papildyta:
Meskine, o kodel nori butent lino, juk su evu bus tas pats rezultatas, be to, turesi didesni pasirinkima rinkdamasi is abieju. O evo man atrodo buna daugiau ivairesniu atspalviu.
QUOTE(murkse @ 2010 08 25, 19:08)
pirkau Ibrahim, šalia Europos. Nors gerokai pigiau nei CUPe ir kokybė gera, bet kanva 14 (tikiuosi suprantamai išsireiškiau ). Kartą mama pirko tą pačia kaina kaip ir Ibrahim, tas pats 14 dydis, spalva :
O Cupe Gerose akyse paskutinį kartą gerą gabalą DMC 16 paėmiau, jo, kokybė skiriasi šiek tiek, bet ir kaina Bet užtad gali pirktis 16, 18.
O Cupe Gerose akyse paskutinį kartą gerą gabalą DMC 16 paėmiau, jo, kokybė skiriasi šiek tiek, bet ir kaina Bet užtad gali pirktis 16, 18.
Ideja super
Papildyta:
QUOTE(B_March @ 2010 09 06, 18:06)
as be zodziu!!! dezutes nuotrauka palikau, nekilo net ranka trinti
labai sauni ideja ir labai kruopsciai igyvendinta! ka kriksto tetis sake?
taip
labai sauni ideja ir labai kruopsciai igyvendinta! ka kriksto tetis sake?
taip
originalumui ribu nera
jo as ir dairausi, bet kolkas ewo neradau melyno
Drabeliu grozis neispasakytas, o ir jie vis didyn, vis didyn
Beje, Amiyra, sveikinu sulaukus dukrytes Ar spejo visi zuikuciai atsoliuoti ant pleduko?
Beje, Amiyra, sveikinu sulaukus dukrytes Ar spejo visi zuikuciai atsoliuoti ant pleduko?
QUOTE(brendule @ 2010 09 10, 13:23)
kokios puikios naujienos
ar is cia kuri kada uzsisakinejo? ar patikima? uz kiek laiko mazdaug atsiuncia? koks mazdaug mokestis nuo siuntinio, nuo ko jis priklauso? su kalba man ne kaip. O tas kringelis prie kainos kokia valiuta? svarai anglijos? cia medziagu tai didelis pasirinkimas http://www.sewandso..../ran2901-0.html
QUOTE(casolin @ 2010 09 10, 11:15)
Sveikutes Kiek visokių grožybių prisiuvinėjot Aš ir noriu pasirodyt su savo pusmečio darbu, pagaliau baigtas tik dar nei plautas nei lygintas
Vau, tikrai super darbas
QUOTE(brendule @ 2010 09 10, 13:23)
Sveikinimai Amiyrai
Na rodausi su savo darbeliu, tik kad nemoku taip gražiai nufotkinti kaip jūs tai kaip išėjo taip ir rodausi... tik nežinia kada rėminsiu Siuvinėjau taip pat pusę metų, 37 spalvos konvertuotos iš Anchor į DMC, kreminė Aida18.
SORRY už daug nuotraukų
QUOTE(paukščiukas @ 2010 09 10, 12:25)
kokios puikios naujienos
man taip idomu buvo, kaip jai sekesi, tai vakar susiradau ja praeitoje temoje ir ziuriu parase parasyta, kad dukriuka turi
Peachy_sheila, fantastiskas darbelis
Dėkui merginos už pagyras jūsų visų dėka čia mano pirmas rimtesnis darbas su gerais siulais, ant geros medžiagos ir su dviem siūlų gijom, o ne su 6 kaip buvo seniau mokausi iš jūsų
Višniukė, tiksliai nežinau bet jei gerai suprantu kad parašyta 179x219 tuojau siunčiu
Peachy_sheila man labai labai gražus tavo darbas laukiau galutinio rezultato
Višniukė, tiksliai nežinau bet jei gerai suprantu kad parašyta 179x219 tuojau siunčiu
Peachy_sheila man labai labai gražus tavo darbas laukiau galutinio rezultato