prašai kabintis tik ne prie medžio, tai kabinuosi: monetos kokios sidabrinės ar auksinės? Bent jau man, jei sidabrinės - tai kaspinuko norėtųsi šaltos spalvos: melsvo, pilko. Darkart pažiūrėjau - visai nieko ir raudonas , beje pas kiniecius ir prie monetu kabina raudonus šniuriukus/kaspinėlius
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 09 09, 17:51)
prašai kabintis tik ne prie medžio, tai kabinuosi: monetos kokios sidabrinės ar auksinės? Bent jau man, jei sidabrinės - tai kaspinuko norėtųsi šaltos spalvos: melsvo, pilko. Darkart pažiūrėjau - visai nieko ir raudonas , beje pas kiniecius ir prie monetu kabina raudonus šniuriukus/kaspinėlius
ačiū už komentarą su kaspinukais tikrai gera mintis, prikabinsiu prie monetų, turėtų pagyvėti vaizdas lekiu pasidarbuoti, ir pasirodysiu skirtumą, ačiū
QUOTE(Florestina @ 2010 09 09, 15:28)
Suklydau, tikrai panašia spalva, bet nemanau, kad tai mirtina klaida.
aišku, tik aš čia priekabi
Ateinu ir aš dar kartelį pasikonsultuoti Nusipirkau paprasto lino, paskaičiavau, kad į 10 cm telpa apie 86 kryželius (per 2 siūliukus). Tai koks čia dydis tada? Ir siuvinėjant turbūt 1 siūlą naudoti..?
Radau atsakymą. 40 ct
QUOTE(Florestina @ 2010 09 09, 11:41)
O aš šiandien supratau, kaip rizikinga schemas imti iš interneto. Taigi nuėjau į GA pirkti MS katinukui siūlų ir jau parduotuvėj kilo įtarimas, nes vienos iš nurodytų spalvų nėra net paletėj. Nusipirkau siųliukus, pareinu namo ir žiūri, o spalvos tai neatitinka, o ir kontrastai labai dideli. Žodžiu gerai, kad dar atsarginis variantas buvo, sau tai dar bandyčiau atrinkinėt spalvas, bet robinui- tai jau ne. Juk kitam žmogui siuvinėji.
Nesupratau, ar siulai buvo blogai konvertuoti?
QUOTE(Donalita @ 2010 09 09, 20:30)
Nesupratau, ar siulai buvo blogai konvertuoti?
Panašu, kad taip. Dabar pasiėmiau kitą paveikslėlį, jame originalūs siūlai Anchor, tame buvo DMC, bet jų numeriai buvo ne iš eilės ir dar kažkokie Gamma, Madeira ir PNK. Vienas numeriukas buvo nurodytas tik DMC, neva kitų atitikmenų jis neturi, o parduotuvėj paaiškėjo, kad DMC paletėj iš viso tokio numerio nėra. Tai va, nors schema buvo iš skenuoto rusiško žurnalo. Nors kai pažiūrėjau antrasis variantas man labiau patinka, juolab, kad visi katinukai bus juodai raini, o aš buvau pasirinkus ryžą.
Nu tokio operatyvaus siulu gavimo man dar neteko matyti... Sian po pietu dariau uzsakyma internetu, sumokejau ir jau vakare siuliukus atsiemiau nurodytoj vietoj Aisku, laiko sutaupe ir nesiuntimas pastu, bet vistiek, per pusdieni ir pinigeliai uzsakova kitam banke pasieke ir uzsakymas buvo suformuotas Zaviuosi
as cia kalbu apie darbstuole.eu
as cia kalbu apie darbstuole.eu
QUOTE(zuzanele @ 2010 09 07, 13:59)
Pabaigiau savo žydinčius svogūnus Pradžioj, kai tik pradėjau siuvinėt, nelabai man patiko spalvos, nes jos ne originalios, o atrinktos vienos rusaitės. Bet vėliau... patiko Rezultatu esu patenkinta
Labai gražu
QUOTE(Meka @ 2010 09 08, 11:13)
Laukiam Orchidėjos pabaigos ir labai gražus metrikiukas
QUOTE(Laura81r @ 2010 09 09, 16:46)
Lizarde,labai kruopstus darbeliai,dailiai ireminti.o as parodysiu,kokioj stadijoj esu su savo siuvinejimu. jei kas dar prisimena mano darba,rodziau kazkada,tik nespeju su jusu tempais.
Oho kokio dydžio aš dar tokių nesiryžtu siuvinėt
Baigiau savo keliones siuvinėti Džiūsta dabar, ryt dienos šviesoj nufotkinsiu ir įkelsiu
MES LAIMĖJOM
MES LAIMĖJOM
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 09 09, 22:58)
Aha LAIMĖJOM Aš net siuvinėt negalėjau (ką paprastai darau, nors po kelis kryželius per kėlinį)
QUOTE(Laura81r @ 2010 09 09, 17:46)
Lizarde,labai kruopstus darbeliai,dailiai ireminti.o as parodysiu,kokioj stadijoj esu su savo siuvinejimu. jei kas dar prisimena mano darba,rodziau kazkada,tik nespeju su jusu tempais.
nu tu darbštuolė
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 09 09, 23:58)
MES LAIMĖJOM
laukia karštas savaitgalis