QUOTE(Meka @ 2010 09 08, 11:13)
orchideja kol kas liudi neuzbaigta.. [img]
nematytas metrikas
bus labai graži orchideja
orchideja kol kas liudi neuzbaigta..
koks grozis
saunuole
Ogo, kokia orchidėja Įdomu, o kaip ji atrodys?
mergaitės pasidalinkit kur ir už kiek aida perkat ir lininę medžiagą.. nes žiūriu dmc hobby centre 129 lt metras pasidarė, tikrai tiek nebuvo anksčiau..
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 09 07, 07:10)
aisku,tai jau savo prijuostes antra karta nerodysiu geriau parodysiu savo darbus,kai uzbaigsiu
QUOTE(coliukasv @ 2010 09 08, 13:02)
mergaitės pasidalinkit kur ir už kiek aida perkat ir lininę medžiagą.. nes žiūriu dmc hobby centre 129 lt metras pasidarė, tikrai tiek nebuvo anksčiau..
aha, man irgi idomu, nes kaip tik dabar planuoju pirkti ir galvoju, kur cia geriau - parduotuvej normalioj ar kokioj internetinej?
QUOTE(MildukasK @ 2010 09 08, 13:32)
aha, man irgi idomu, nes kaip tik dabar planuoju pirkti ir galvoju, kur cia geriau - parduotuvej normalioj ar kokioj internetinej?
Aš perku Gerose akyse. Būna likučių- tai juose pasiknisu ir jei randu ką įdomaus, pasiemu.
Labai graži orchidėja bus.
My Webpage
My Webpage
aš va šituos žiūriu, bet kažkaip internetu dar su tais dydžiais ct.. nelabai susigaudau.. noriu realiai paprasto smulkaus lino..
My Webpage
aš va šituos žiūriu, bet kažkaip internetu dar su tais dydžiais ct.. nelabai susigaudau.. noriu realiai paprasto smulkaus lino..