Ačiū už pagyrimus mano svogūnams
Su gimtadieniu, Ameera
kai ateis nustebs nes netycia apacioj pamaciau
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 07, 21:50)
kai ateis nustebs nes netycia apacioj pamaciau
Tikrai ką tik šoką gavau
Skaitinėjau, žiūrinėjau ir žiūriu, visose žinutėse mano nick'as kartotis pradėjo
Labai malonu, ačiū visoms Įkopiau į trečią dešimtį
o ten lygtais raso kad tau 20
as tai ant "20 count Bellana Evenweave" siuvinejau per 1 siuliuka ir labai graziai viskas man buvo...
taip medziaga ne tokia kaip Aida, nera tokia tvirta, kaip krakmolinta yra paprasta medziaga, "slidi", kaip saket, bet as su lankeliu siuvinejau ir na, nezinau ar labai jau stipriai prisukau ar ne, bet buvo itempta kazkiek ir niekas nesulipdavo
taip medziaga ne tokia kaip Aida, nera tokia tvirta, kaip krakmolinta yra paprasta medziaga, "slidi", kaip saket, bet as su lankeliu siuvinejau ir na, nezinau ar labai jau stipriai prisukau ar ne, bet buvo itempta kazkiek ir niekas nesulipdavo
QUOTE(Uodegyte @ 2010 09 07, 22:55)
o ten lygtais raso kad tau 20
Tai teip, trečios dešimties pradžia-20metų
QUOTE(tute28 @ 2010 09 07, 18:06)
Na gal atsilieps tada
As turejau bloga schema, paskui man merginos cia padejo. Reska atsiunte pataisytus kodus, ji lyg spalvas derino pagal save. As siuvinejau pagal jos duotus kodus, viskas ciki. Rasau kodus is eiles nuo tamsiausio: 3781 840 841 3782 3033 712 balta. Dar kazkuri man buvo atsiuntus sita schema PM formate. Ten duoti net trys atspalviu variantai, ir itariu, kad be klaidos. Jei, kuriai reikes, parasykit emeila, galesiu permesti.
QUOTE(B_March @ 2010 09 07, 16:53)
as gal nevisai i tema bet gal kas gali sio paveikslelio schema pasidalint ?
Sveikutes, turiu as toki klausimuka - gal kuri is jusu gales man pagelbeti kaip siuvinejasi tie kryziukai kur buna schemoje parodyta per puse vienos zenkliukas ir per puse - kitoks? Pridedu pavyzdi - turetu matytis
http://public.fotki....e/schemute.html
http://public.fotki....e/schemute.html
cia haritage stitch pagooglink, nes ant greicio neatkasu
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 09 08, 10:32)
cia haritage stitch pagooglink, nes ant greicio neatkasu
Aciu radau
QUOTE(Sela:) @ 2010 09 08, 06:35)
As turejau bloga schema, paskui man merginos cia padejo. Reska atsiunte pataisytus kodus, ji lyg spalvas derino pagal save. As siuvinejau pagal jos duotus kodus, viskas ciki. Rasau kodus is eiles nuo tamsiausio: 3781 840 841 3782 3033 712 balta. Dar kazkuri man buvo atsiuntus sita schema PM formate. Ten duoti net trys atspalviu variantai, ir itariu, kad be klaidos. Jei, kuriai reikes, parasykit emeila, galesiu permesti.
Ačiuks