Gal galit man padėti? Gal kuri nors siuvinėjot šias pėdutes?
Siuvinėjimo rakte yra nurodytas kokia spalva siuvinėti BS, o pačioje schemoje BS nėra. Darbelį įpusėjau, o sunku suprasti, kur pėdutė, kur ranka, BS tikrai trūksta.
Schema
Raktas
QUOTE(Laura81r @ 2010 09 05, 22:32)
o as siandien labai turiningai praleidau dienuke.dvi valandas siuvinejau,paskui dvi valandas ardziau viena klaidele,ir viskas nueina velniop....beje,noriu pasigirti savo prijuoste foto imesiu kita diena.tik dariausi ne pati,o Pauksciukas ir Inesiu.linine,siuvineta su storuliuku tuo.tokios,kokios norejau
ardosi lėčiau nei siuvinejasi
ga kas moka gallery ,aplanke padaryt dar viena aplanka.
QUOTE(cacukas @ 2010 09 06, 09:02)
Gal galit man padėti? Gal kuri nors siuvinėjot šias pėdutes?
Siuvinėjimo rakte yra nurodytas kokia spalva siuvinėti BS, o pačioje schemoje BS nėra. Darbelį įpusėjau, o sunku suprasti, kur pėdutė, kur ranka, BS tikrai trūksta.
As jas siuvinejau, bet BS ten nesisiuvineja Va, gali paziuret http://arveda.galler...ch?ph=VPR-cpbiL
BS nereikia, jis nurodytas raidėm
foto imesiu kita diena.tik dariausi ne pati,o Pauksciukas ir Inesiu.linine,siuvineta su storuliuku tuo.tokios,kokios norejau
o cia ne su vireju ? tai mes jau matem
[/quote]
sveikutes dar karta, vel prie to pacio siuvinejimo... daba pradejau spausdinti, ir pastebejau kad rakte nera nurodyta 2 spalvu, t.y. pirmos ir antros eilutes, tik nuo 3s prasideda. matyt taip buvo nuskenuota.....
gal kas zino kokios ten spalvos? man reiketu, kur su melyna spalva batukai.
aciu
QUOTE(Arveda @ 2010 09 06, 10:11)
tai kad as tokia turiu, ir ten, kur virsuje nurodyti kodai, melyniems batukams, kaip tik nera 1s ir 2s eilutes
QUOTE(Arveda @ 2010 09 06, 10:14)
Tai ziurek i zenklus, pirmas - baltas, o antras - 712
ot, blondinka,
aciu
na visai jau.... reik stipresniu akiniu
QUOTE(Arveda @ 2010 09 06, 09:37)
As jas siuvinejau, bet BS ten nesisiuvineja Va, gali paziuret
Oho kaip gražiai atrodo Na reikia visą išsiuvinėt, o tada gal mano toks bus Dėkoju už pagalbą Arveda ir Paukščiuk