QUOTE(Džeinė @ 2010 09 05, 10:31)
Ačiū, per krikštynas
QUOTE(MildukasK @ 2010 09 05, 10:36)
Radvileee, ir siuvai pati??? Nes tikrai labai kokybiskai padaryta! Ideja tai super, bet mano siuvimo igudziai neleistu to igyvendinti
Ačiū, pati siuvau
QUOTE(medlink @ 2010 09 05, 08:31)
Merginos aš su klausimu o jūs savo schemas visas turit ir kompe ir pvz. gallery.ru??? nes žiūriu kompas po truputį užsikrauna, bet kažkaip pabijojau trinti tas kurias į gallery.ru sukėliau
Kažkada mes su vyru sprendėm talpos problemą. Paskaičiavom, kad daugybės kompaktų (kokybiškų, žinoma) kaina, kad visą kompo turinį iškrauti panašiai gautųsi jei pirktume antrą plokštę kompui. O pridėk antros plokštės pliusus - patikimesnė ir ilgiau naudojama nei kompaktai, prijungta prie kompo, taigi ko prireiktų ir knisi kompe ir greičiau atsidarai. Reikia sekti kainas ir čiupti kai būna nuolaidos. Arba iš Ebay.
QUOTE(Donalita @ 2010 09 05, 13:09)
Kažkada mes su vyru sprendėm talpos problemą. Paskaičiavom, kad daugybės kompaktų (kokybiškų, žinoma) kaina, kad visą kompo turinį iškrauti panašiai gautųsi jei pirktume antrą plokštę kompui. O pridėk antros plokštės pliusus - patikimesnė ir ilgiau naudojama nei kompaktai, prijungta prie kompo, taigi ko prireiktų ir knisi kompe ir greičiau atsidarai. Reikia sekti kainas ir čiupti kai būna nuolaidos. Arba iš Ebay.
nu tai aš kolkas į savo mažajį kompa viską tempiu, o normalus apytuštis... bet vat pasidarė įdomu, kaip kitos tą problemą sprendžia
Ačiū
QUOTE(banni @ 2010 09 05, 16:18)
keliu vakaru pasikrapstymas
Simpatiški
QUOTE(banni @ 2010 09 05, 15:18)
o kazkur gal yra tu ziurstuku iskarpos ar schemos, nes ir Radveleee labai panasu gi tik ka rode
QUOTE(*Radvileee @ 2010 09 04, 20:43)
Sveikos, merginos
Pasirodau su savo darbeliu
Pasirodau su savo darbeliu
QUOTE(banni @ 2010 09 05, 15:18)
labai gražu
labai grazus buteliu papuosimai
QUOTE(paukščiukas @ 2010 08 24, 07:42)
Jau beveik susigyvenau su IIIuoju ir vyras palaimino, ir kaip visad atėjo DVi ir viską sugadino . Taip nesąžininga, prašom ką nors pasiūlyt
Ačiū visom ir kiekvienai už savo nuomonę
Dantistę tokio tipo nei man nepatinka, nei mano vyrui koncervatoriui Ilgą laiką buvau apsistojus ties česnakiniu paveikslu, bet pradėjo akį rėžti visi perėjimai Belieka toliau ieškot. Reikia dydelio nes kabėjo nemažas(aguonos) ir vinis aukštai liko
Ačiū visom ir kiekvienai už savo nuomonę
Dantistę tokio tipo nei man nepatinka, nei mano vyrui koncervatoriui Ilgą laiką buvau apsistojus ties česnakiniu paveikslu, bet pradėjo akį rėžti visi perėjimai Belieka toliau ieškot. Reikia dydelio nes kabėjo nemažas(aguonos) ir vinis aukštai liko
Šiandien per rusus kiną žiūrėjau. Tai lygiai toks pat kryželiu siuvinėtas ten ant sienos kabėjo.
QUOTE(*Radvileee @ 2010 09 04, 20:43)
Labai grazus darbelis ir sauni ideja