rasiux-, dėkui
beje, o kraštus apsiuvai kaip nors? kad neirtų. neįsivaizduoju kokiu dygsneliu daryt apsiuvimą..
kaip supratau, ne man vienai įdomu, tad kartu su murkse lauksim, gal kas dar kokių būdų žino.
Auruze, gražu
Auruze, labai dailu, ar sunkiai siuvinėjos? per kiek laiko, ant kokio audinio?
Labutis, nu ir tempai pas jus.
Ag, tikrai įdomu kas kaip skirtukus daro
Koks dydis gavos ir kokio smulkumo medžiaga?
QUOTE(Auruze @ 2010 09 02, 19:51)
Pasirodom
Kažkur kažkas minėjo, kad viduje skirtuko klijavo storą flizeliną, o dar kažkas siuvinėjo ant plastikinės kanvos - vienu atveju siuvinėjo iš abiejų pusių, kitu atveju užsiuvo iš blogosios pusės paprastą medžiagėlę.
QUOTE(paukščiukas @ 2010 09 02, 19:02)
Auruze, labai dailu, ar sunkiai siuvinėjos? per kiek laiko, ant kokio audinio?
Oi net sunku pasakyti, kiek laiko siuvinejos, nes as prabegom, kai keleta minuteliu turedavau... O siuvineti tikrai nesunku! Medziaga AIDA 14.
Papildyta:
QUOTE(murkse @ 2010 09 02, 19:20)
Ag, tikrai įdomu kas kaip skirtukus daro
Dydis su remu kazkur 60 ant 40 cm.
Aciu, merginos, uz pagyras
sveikos..
biski pasirodau su nauju darbeliu..viena drauge uzsake kaip dovana..eis i gimtadieni-krikstynas..bet norejo neitin didelio.
siuvineta ant 18 aidos..su dmc siuliukais..dydis paveikslelio 15x21cm (pagal gana standartini remeli)..remelis labai paprastas, fotoprekese pirktas (uzsakove norejo kad butu kuo pigiau, nes cia kaip priedas prie dovaneles).
o cia svarbiausia, kas man buvo issukis..reminau pati.. tempiau medziaga su siulais...reminimo rezultatu esu patenkinta, nes pirma karta dariau tai biski enrimavau..bet gavosi..tik..neisivaizduoju kaip kaikurios sugeba istemt didelius paveikslus lenkiu pries jus galva, nes man ir su situ mazu buvo biski vargo
biski pasirodau su nauju darbeliu..viena drauge uzsake kaip dovana..eis i gimtadieni-krikstynas..bet norejo neitin didelio.
siuvineta ant 18 aidos..su dmc siuliukais..dydis paveikslelio 15x21cm (pagal gana standartini remeli)..remelis labai paprastas, fotoprekese pirktas (uzsakove norejo kad butu kuo pigiau, nes cia kaip priedas prie dovaneles).
o cia svarbiausia, kas man buvo issukis..reminau pati.. tempiau medziaga su siulais...reminimo rezultatu esu patenkinta, nes pirma karta dariau tai biski enrimavau..bet gavosi..tik..neisivaizduoju kaip kaikurios sugeba istemt didelius paveikslus lenkiu pries jus galva, nes man ir su situ mazu buvo biski vargo
QUOTE(Džeinė @ 2010 09 02, 22:33)
kaip grazuuuu!!!
va del dezutes noreciau paklaust..as ir turiu viena ideja ja pasidaryt..gal gali papasakot koks procesas butent darbelio pritvirtinimo prie dezutes...tarkime turiu medine dezute ir turiu darbeli issiuvineta..ka reik toliau daryt?
QUOTE(murkse @ 2010 09 01, 13:01)
Rugsėjo 1osios proga, užrašų knygutė
QUOTE(murkse @ 2010 09 01, 13:36)
Dar viena, vadinasi - ruošiames Kalėdoms
Labai gražu, man labai Kalėdinė patiko, nuostabi dovana.
QUOTE(Ieva V @ 2010 09 01, 14:55)
gražu
QUOTE(zivile19 @ 2010 09 02, 13:05)
Na ka ateinu girtis savo darbeliu, kuris iskeliaus dovanu spalio men,
Puikus darbelis
QUOTE(rasiux- @ 2010 09 02, 16:32)
O aš pabaigiau pagalvėlę- pirmadienį jau vežuosi dovanų.
Puiki dovana
QUOTE(Auruze @ 2010 09 02, 19:51)
Pasirodom
Nuostabus darbas!
QUOTE(Daisiuke @ 2010 09 02, 22:30)
Man gražu, o prie įrėminimo negaliu prikibti - puikiai padirbėjai
Džeine - nuostabu
QUOTE(Daisiuke @ 2010 09 02, 21:36)
kaip grazuuuu!!!
va del dezutes noreciau paklaust..as ir turiu viena ideja ja pasidaryt..gal gali papasakot koks procesas butent darbelio pritvirtinimo prie dezutes...tarkime turiu medine dezute ir turiu darbeli issiuvineta..ka reik toliau daryt?
Pirmiausia nusidažiau dėžute, siuvini prie dėžutės priklijavau dvipuse lipnia juostele, tada ant viršaus tvirtinau juostele, ja klijavau su tekstiliniais klijais... ir visas procesas
ačiū
QUOTE(Džeinė @ 2010 09 02, 22:44)
Pirmiausia nusidažiau dėžute, siuvini prie dėžutės priklijavau dvipuse lipnia juostele, tada ant viršaus tvirtinau juostele, ja klijavau su tekstiliniais klijais... ir visas procesas
ačiū
ačiū
supratau aciu didziulis!!! nes tikrai neisivaizdavau kaip ten geriau pritvirtinti