QUOTE(LadyAgne @ 2010 08 24, 01:11)
pilnai tikiu jog uzsakymus gal daugiau ne del pinigu darote, o del to kad jauciate malonuma siuvinet, krapstinetis
dar as pas jus su prasymu,jei nesunku,ar galetumete duot metriko schema kur leliukas ant medzio sakos skaroje? labai labai fainas metrikas, noreciau issiuvinet savo vaikams kazka panasaus
dekui!!!
Tai jau tikrai
Schema pasiimk is
CIA. As issiuvinejus be sazines grauzimo dazniausiai trinu lauk.
QUOTE(paukščiukas @ 2010 08 24, 07:42)
Jau beveik susigyvenau su IIIuoju ir vyras palaimino, ir kaip visad atėjo DVi ir viską sugadino
. Taip nesąžininga, prašom ką nors pasiūlyt
Žopoj čujala, kad taip bus, dėl to ir mąsčiau išsižioti ar ne. Išties tai svarbiausia jums abiems su vyru gražu, o ne ką manom mes. Pasaulis margas, mes visos irgi su savo skoniais.
Jei kriterijus 'virtuve' ir 'didelis', man prieš akis stovi va toks gyvas pozityvas.
Tik vargu ar galerijoj surasi ką nors iš jų, matyt tektų pirkti (sau pačiai tai galima leisti, juolab kad kaina nera tragiska - 15 USD už vieną. Dabar akcija, galima už 34 USD nusipirkti 4. Jei reikes padesiu tau nupirkti
). Bet vėl gi - čia mano subjektyvas ir jis nebūtinai teisingas. Tiesiog kol nelimpa, kol reikia balsavimo - nesiuvinėk. Palauk, rasi tinkamą, prilips ir be balsavimo - va tada jis bus TAVO.
P.S. Man labai gražus šitos temos pavadinimas: Siuvinėjimas
gryželiu, 95 tema, Rudenėja