Jetau kokie darbai merginos, už žavingus darbus visoms po
QUOTE(banni @ 2010 08 27, 20:13)
Kazuko Aoki,28 ewas ivory,15 spalvų,DMC siūlai,sagutės iš kokoso
Nebuvau dar tokio tipo nieko macius Bais originalu ir labai grazu
ačiū už gražius atsiliepimus, tai tikrai smulkmenėlės
tavo tempai superiniai
QUOTE(amiyra @ 2010 08 27, 21:30)
tavo tempai superiniai
QUOTE(isdykele @ 2010 08 27, 23:43)
Kazuko Aoki,28 ewas ivory,15 spalvų,DMC siūlai,sagutės iš kokoso
taigi ir man buvo abai idomus,ir nematytas
ateinu su zuikiu tiksliau atpuskuoju pries paskutinis liko vienas
pavydetinas tempas
Visu darbeliai nuostabus
QUOTE(LadyAgne @ 2010 08 27, 18:07)
sveikos, na ir as pasirodysiu su savo pirmagimiu, pirmas gyvenime siuvinys. Patiko siuvinet tad dar ne paskutinis bet yra siokiu tokiu nusivylimu, o kaip kitaip, negali but pirmas blynas neprisviles
visu pirma kai istempe medziaga tai persimato juodu siulu galiukai, toks kaip seselis. Kaip manot verta atidaryt rema ir kaip nors nukarpyt tuos galiukus, neisirs man mano siuvinys???
na ir dar toks pastebejimas, man asmeniskai 14 aidos medziagyte truputi per stambiais kryziukais, kita siuvini kai siuvinbesiu rinksiuos 16 ar 18 aidos.
visu pirma kai istempe medziaga tai persimato juodu siulu galiukai, toks kaip seselis. Kaip manot verta atidaryt rema ir kaip nors nukarpyt tuos galiukus, neisirs man mano siuvinys???
na ir dar toks pastebejimas, man asmeniskai 14 aidos medziagyte truputi per stambiais kryziukais, kita siuvini kai siuvinbesiu rinksiuos 16 ar 18 aidos.
as irgi pradejus sita katyte siuvineti, sakiau draugei Kaledoms bus, bet pries tai dar vienas darbelis isiterpe, tai katyte su issiuvinetu uzpakaliuku laukia pratesimo As tai iskarto emiau 18 aida, nes pagalvojau, kad koncentruotas vaizdas bus graziau Pirma karta tokia smulkia medziaga turejau, tai kiek sunkiau dirbti, bet iveikiama
oj, dar pamirsau paklausti eksperciu, o kaip teisingai su tais juodais siuliukais daryti, kad nesimatytu ju seselio? Tarkim ten kur katytes usiukai?
QUOTE(grasimm @ 2010 08 27, 19:02)
As juos radau mzk parduotuveje,labiau reikia ziureti kur dekupazo reikmenys
aha, tai reiks ir man pasidairyti, aciu
QUOTE(paukščiukas @ 2010 08 27, 19:54)
išvirtau iš koto nuostabus darbas
Metrikiukas gražus, medžaigytė mano akiai dera, bet va rėminimas , taip negalima darbo sugadint, greit perrėmink
Pasirodau su savo smulkmenėlėm, vadinas šian siuvimo mašina išsitraukiau iš apkasų Bus mažiem žmogiukam dovanų
[
Metrikiukas gražus, medžaigytė mano akiai dera, bet va rėminimas , taip negalima darbo sugadint, greit perrėmink
Pasirodau su savo smulkmenėlėm, vadinas šian siuvimo mašina išsitraukiau iš apkasų Bus mažiem žmogiukam dovanų
[
gerai, kad vakar tavo muza sugrazinau. Dabar zinau kur ji pas tave slepiasi
banni nu zinai ad labai grazu ir schemu laukiu abieju. Odabar sukomponuoji ir pirstines ir paltuko foto ir visas pritrenki dar karta
greitukas as be zodziu jei ten greitukas, mano greitukas gali but 70x70 langeliu
laukiu zuikiu susodintu ant pleduko ir ziniu kada jau bus tas angelelis pasibeldes
grassim kiek smuklmeneliu, as va vien pakabuka darau darau niekap nepadarau, nes siuvineju su ale blizgiu silkiniu siulu tai nu nafik kai bus laiko tada uzbaigsiu
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 08 28, 11:10)
tik neišduok, aš vakare net pati juokiaus, tiek daug darbų pasidariau, o tas kelias dienas kaip ant vietos viskas
Ateinu su klausimu
Parsinešė draugė įrėmintą paveikslą, bet labai nevykusiai įrėmino Turi rytoj jį dovanoti. Nori perrėmint jį pati, nes jau nebedirba rėminimo centras Ar teko kuriai persirėmint pačiai, kai siuvinys yra paklijuotas? Ar ėjo jį atplėšt? Ar nebuvo problemų?
Parsinešė draugė įrėmintą paveikslą, bet labai nevykusiai įrėmino Turi rytoj jį dovanoti. Nori perrėmint jį pati, nes jau nebedirba rėminimo centras Ar teko kuriai persirėmint pačiai, kai siuvinys yra paklijuotas? Ar ėjo jį atplėšt? Ar nebuvo problemų?
QUOTE(rasiux- @ 2010 08 26, 09:46)
Pabaigiau savo meškiukus- reiks čiupti siūti pagalvėlę (kadangi siuvimo mašinos neturiu, tai teks pasikrapštyti )
Fainuoliška
QUOTE(zuzanele @ 2010 08 28, 14:35)
Ateinu su klausimu
Labai liūdna, kad taip gavosi. Dėl šios priežastis daug merginų rėmina pačios.
Jei neklystu tos skaudžios perėminimo patirties turi Dvi
QUOTE(zuzanele @ 2010 08 28, 14:35)
Ateinu su klausimu
man irgi viena maza darbeli kreivai iremino, pabandziau plest, bet nelabai ejo. ir medziaga buvo apkirpta pagal kartona, tai jei buciau dejus pagal aidos skylutes, butu tas nukirptas krastelis pasimates tai ir palikau taip