QUOTE(medlink @ 2010 08 27, 19:47)
LadyAgne niu labai dailus tas pirmas blynas Kad visi tokie būtų
Tikrai puikus darbas
QUOTE(MildukasK @ 2010 08 27, 09:52)
labai labai grazu Bet man is karto kl - kur tu gavai ta raktu pakabuko plasmasiuka? Esu ju macius, bet jau su kazkuo viduje... O cia labai puiki ideja
Ir kaip ta raktu pakabuka padarei? Ale merginu ismone tai neribota, super!!!
Ir kaip ta raktu pakabuka padarei? Ale merginu ismone tai neribota, super!!!
As juos radau mzk parduotuveje,labiau reikia ziureti kur dekupazo reikmenys
Senai norejau kazka tokio padaryti tai ir padariau
Aciu uz ivertinima
QUOTE(paukščiukas @ 2010 08 27, 10:13)
dekui merginos bet kaip ir minejau del tu siulu galiu esu nepatenkinta, kad seseliai matosi, nors ir nestipriai, bet man kai zinau tai iskart i akis krenta.
Kai nuejau pasiimti ireminto darbo, ten manes paklause tas kuris dare rema, na sako ar patenkinta mano darbu, sakau grazu, bet mano veido israiska sake ka kita, nemoku slept nusivylimo. Tikrai jo darbu esu labai patenkinta o va savo kazkiek nusivylusi. tai net nesmagu poto kai isejau, gal pamane kad man nepatiko jo remas
Kai nuejau pasiimti ireminto darbo, ten manes paklause tas kuris dare rema, na sako ar patenkinta mano darbu, sakau grazu, bet mano veido israiska sake ka kita, nemoku slept nusivylimo. Tikrai jo darbu esu labai patenkinta o va savo kazkiek nusivylusi. tai net nesmagu poto kai isejau, gal pamane kad man nepatiko jo remas
QUOTE(medlink @ 2010 08 27, 12:40)
Sela:) labai gražus darbelis
O jau vakariniai pasikrapštymai kaip per vakarą tiek suspėti?
O jau vakariniai pasikrapštymai kaip per vakarą tiek suspėti?
VakarinIAI tai keliu vakartu pasikrapstymai
QUOTE(medlink @ 2010 08 27, 19:03)
Pasirodysiu ir aš prie pirmų blynų Čia buvo pirmas mano darbelis po 18 metų pertraukos rėminau irgi pati
Nepykit, kad kišu savo nosį, kur nereikia, tik norėjau dėl medžiagytės mintis išreikšti-gal reikėjo vienspalvės ir šiek tiek kitokios spalvos, nes šios spalvos labai panašios į siuvinio spalvas ir dėl to jis pradingsta.
QUOTE(medlink @ 2010 08 27, 19:03)
Pasirodysiu ir aš prie pirmų blynų Čia buvo pirmas mano darbelis po 18 metų pertraukos rėminau irgi pati
labai grazu, ir medziaga kokia fainute oi kaip uzsimaniau ir as savo vaikams issiuvinet metrikus
Nu bet visu darbeliai
Kaledom ir as ruosius tik pas mane siuvinejimo procesas vyksta,o tarpuose pasikrapstymai
Greitukas tai
Metrikiukas tai fantastiska
O batukas,mano planuose po kokiu keliu metu
Kaledom ir as ruosius tik pas mane siuvinejimo procesas vyksta,o tarpuose pasikrapstymai
Greitukas tai
Metrikiukas tai fantastiska
O batukas,mano planuose po kokiu keliu metu
visoms
pastaboms gi darbelius ir dedam čia buvo pirmas darbas, kokią medžiagą pirkti patarė CUP pardavėja aš jai parodžiau ką siuvinėsiu, o ji padavė medžiagą bet ai, sau dariau, tai visai gražiai atrodo namuose
QUOTE(Ameera @ 2010 08 27, 20:06)
Nepykit, kad kišu savo nosį, kur nereikia, tik norėjau dėl medžiagytės mintis išreikšti-gal reikėjo vienspalvės ir šiek tiek kitokios spalvos, nes šios spalvos labai panašios į siuvinio spalvas ir dėl to jis pradingsta.
pastaboms gi darbelius ir dedam čia buvo pirmas darbas, kokią medžiagą pirkti patarė CUP pardavėja aš jai parodžiau ką siuvinėsiu, o ji padavė medžiagą bet ai, sau dariau, tai visai gražiai atrodo namuose