Mielosios, gal galite paaiskint, kaip reikia apvilkti tarkim uzrasu knygute? niekaip nesigauna graziai Gal yra koks video pamokantis? aciu
O aš tai nė daikstau langeliais, nei markeriu susižymiu. Tiktai susidaigstau kontūrą, kad neišeičiau iš užribio Gal reikėtų pabandyt, gal paprasčiau bus Nors man ir taip gerai.
QUOTE(Eveli` @ 2010 08 27, 00:46)
Mielosios, gal galite paaiskint, kaip reikia apvilkti tarkim uzrasu knygute? niekaip nesigauna graziai Gal yra koks video pamokantis? aciu
http://loretablog.bl...k-tutorial.html
As naudoju turkio spalvos isplaunama markeri Isnyksta vos pamerkus i salta vandeni. Kaip kazkuri rase, net nuo sudrekusiu ranku isnyksta. Esu pirkus jau suzymeta langeliais aida. Tie langeliai irgi isnyksta imerkus i siltoka vandeni. Bet suzymeta aida esu macius tik 14, smulkesnes ne.
QUOTE(grasimm @ 2010 08 26, 20:15)
O cia mano vakariniai pasikrapstymai,skirtukai(rytoj bus laminuojami)raktu pakabukas ir telefono pakabukas
labai labai grazu Bet man is karto kl - kur tu gavai ta raktu pakabuko plasmasiuka? Esu ju macius, bet jau su kazkuo viduje... O cia labai puiki ideja
Ir kaip ta raktu pakabuka padarei? Ale merginu ismone tai neribota, super!!!
Del markerio, manau reiks ir man pasinaudoti jo "paslaugomis" Dabar kaip tik toki painu daikta siuvineju.. Pasirodysiu veliau
O kokios firmos markeri rekomenduotumete? Ar tik vienoks ir buna?
QUOTE(MildukasK @ 2010 08 27, 08:52)
O kokios firmos markeri rekomenduotumete? Ar tik vienoks ir buna?
As naudoju "Prym" firmos, perku arba Kasiuluose internetu, arba parduotuvej, kur ir siulus siuvinejimui.
Dar pasirodau toki greituka:
QUOTE(Sela:) @ 2010 08 27, 08:59)
As naudoju "Prym" firmos, perku arba Kasiuluose internetu, arba parduotuvej, kur ir siulus siuvinejimui.
Nerealus greitukas Tapetai lygiai tokie pat kaip ir pas mane
Markeri ir as toki naudoju, bet as tik apsibreziu kontura ir viskas
QUOTE(Sela:) @ 2010 08 27, 08:59)
grasimm pirma mintis, kas paėmė mano burlaivį
QUOTE(Sela:) @ 2010 08 27, 08:40)
Esu pirkus jau suzymeta langeliais aida. Tie langeliai irgi isnyksta imerkus i siltoka vandeni. Bet suzymeta aida esu macius tik 14, smulkesnes ne.
Yra ir smulksnių. GA mačiau 18 sužymėta langučiais
rasiux,saunus meskiukai,bet keitei spalvas?nes manieji kitokiu spalvu.
grasimm saunus pasikrapstymai,arveda ale koks fainas tas greitukas,
apie ilgus 3 m procesus isvis tyliu be zado....saunus visu darbeliai,belieka tik aikciot ir pasiust visoms po
grasimm saunus pasikrapstymai,arveda ale koks fainas tas greitukas,
apie ilgus 3 m procesus isvis tyliu be zado....saunus visu darbeliai,belieka tik aikciot ir pasiust visoms po
Labutis, labai gražūs darbeliai. Aš dabar robinu užsiėmus, nes gavau gana vėlai- tai reikia dirbti.