QUOTE(EZUIKA @ 2010 09 03, 11:39)
Laba diena niekur neradau atsakymo i viena klausima, tai gal jus padesite atsakyti i ji niekur nedirbau iki nestumo, o dabar auginu dukryte kuriai dabar beveik 14 menesiuku, zadu apsilankyti pas gydytoja, noreciau suzinoti ar man reikes moketi uz gydytojo paslaugas ar ne?
Kai dariausi kortele sveikatos draudimo, pries vaziuojant uzsienin, tai man ten sake, kad esu drausta iki vaikui sueis 8m. - tuo pagrindu ir kortele isdave. O del darbo, sake nesvarbu. Tai turetu kaip ir viskas gerai but . Aisku, negaliu garantuoti, gal kas pasikeite...
Papildyta:
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2010 09 03, 12:45)
LEGALIAI jei dirbs
beja, o DB siuo metu iesko darbo??? nejuokaukit
o kad siuntines i darbus - butu puiku.
Nebent tame istatyme naujam - busimam kitais metais kazka zadejo, kad renkantis 2 metus vaiko auginimo, teveliai turetu galimybe ir papildomai uzsidirbt... gal kur ir parasyta... O del DB, tai kas cia zino, galbut tikrai emesi priemoniu, kiap sumazint bedarbiu skaiciu... Lieps i viesuosius darbus keliaut ar kokia kasininke - ir negalesi atsisakyt... Bent jau straipsniuose tai labai nekaip rase... Aisku, jei yra kokia auklyte ar mociute po ranka, tai ner ko pergyvent .