Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

Aciu uz atsakyma, reiks gaudyti buhaltere, nes viskas toj imonei yra paslaptinga sad.gif Mane planuoja anksciau isleisti, nes mano darbas vyksta su cheminem medziagom, tai biski nuo ju turejau budama nescia problemu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurates1 @ 2010 10 26, 19:27)
Aciu uz atsakyma, reiks gaudyti buhaltere, nes viskas toj imonei yra paslaptinga sad.gif Mane planuoja anksciau isleisti, nes mano darbas vyksta su cheminem medziagom, tai biski nuo ju turejau budama nescia problemu sad.gif

Tai tada tik geriau.O jei bankrota dar tik planuoja, tai jis per diena neturetu but paskelbtas, nes pirma auditas - patikrinimas kruopstus dokumentacijos turetu but, o paskui tik skelbtu... Na, nebent tai jau paslapciom vyksta... Bet kokiu atveju jusu pasalpa neturetu nukentet, net ir vaiko auginimo.
Atsakyti
Sveikos,

noreciau jusu pagalbos, nes visai nebesigaudau kaip cia dabar viskas vyksta su tom motinystes ismokom.
Situacija tokia. Su vyru noretume susilaukti vaikelio, nuo gruozdio 1 dienos pradesiu dirbti, tai bus mano pirmoji darboviete. Noreciau jusu paklausti kiek laiko as turiu pradirbti menesiu, kad galeciau gauti normalia ismoka uz vaika, o ne 90 lt i menesi. Ir ar tas laikotarpis skaiciuojasi iki isejimo i dekretines atostogos?

labai aciu is ankso 4u.gif
Atsakyti
du metus iki dekreto.
Atsakyti
Sveikos, esu čia naujoke ir noriu konsultacijos iš žinovių smile.gif Vis skaičiuoju skaičiuoju, bet nesuskaičiuoju, ar aš dar iki 2011-07-01 spėsiu išeiti motinystės atostogų, jei paskutinių mėnesinių pirma diena buvo 2010-08-14 (laukiuosi jau 11 sav. nestuke.gif ) thumbup.gif )
Ačiū už atsakymą, mamytės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciauzuika: 28 spalio 2010 - 20:12
QUOTE(ciauzuika @ 2010 10 28, 21:08)
Sveikos, esu čia naujoke ir noriu konsultacijos iš žinovių  smile.gif  Vis skaičiuoju skaičiuoju, bet nesuskaičiuoju, ar aš dar iki 2011-07-01 spėsiu išeiti motinystės atostogų, jei paskutinių mėnesinių pirma diena buvo 2010-08-14 (laukiuosi jau 11 sav.  nestuke.gif ) thumbup.gif )
Ačiū už atsakymą, mamytės smile.gif

Motinystės (jei jūs turit omeny nėštumo ir gimdymo) atostogų tai spėsit, bet vaiko priežiūros atostogų tai jau ne.
Atsakyti
[quote=Enita,2010 10 28, 22:15]
Motinystės (jei jūs turit omeny nėštumo ir gimdymo) atostogų tai spėsit, bet vaiko priežiūros atostogų tai jau ne.

o taip tikėjausi dar suspėti ir su mažyliu būti 2 metus ir vargo nematyti... verysad.gif
Atsakyti
taigi spėsit tuos dvejus metus pabūt jei tik norėsite smile.gif
Atsakyti
permeciau tema, bet tokios kaip savo situacijos lyg neradau, o jei praleidau, tai nepykit, atsakykit i klausima wink.gif
vaikui suejus 2m., grizau i darba, padirbejau kelis menesius ir vel nestuke.gif kaip skaiciuos man ismokas? nuo ismoku gautu bunant 2m VPA ar nuo paskutiniu atlyginimu?
aciu 4u.gif
Atsakyti
praleidot smile.gif jūs galėsite rinktis kaip skaičiuoti pagal tai kaip jums anudingiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 10 29, 08:41)
praleidot smile.gif jūs galėsite rinktis kaip skaičiuoti pagal tai kaip jums anudingiau smile.gif

o koks po grizimo i darba laikotrapis, kai gali rinktis kas naudingiau? kada nebeleis rinktis, o skaiciuos ne pagal ismokas o jau pagal nauja atlyginima (grizus i darba)
jei aisku ka cia paklausiau... ax.gif
Atsakyti
po dvejų metų nuo grįžimo iš vpa. nesvarbu kokios trukmės jos buvo - iki dvejų metų ar iki trejų.
Atsakyti