Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

QUOTE(Minlina @ 2010 10 21, 12:18)
imat paskutinių mmm pirmą dieną, ir nuo jos skaičiuojat 40 savaičių, tada pridedat 126 dienas, ir dar 14, kokia data gaunasi? jei norit, parašykit čia, pasitikrinsim wink.gif

Aš tai manau, kad prie paskutiniosios mmm dienos reikia pridėti 30 savaičių ir tada 126 kal. dienas? Juk suėjus 30 savaičių išleidžia į NGA, kurios trunka 126 kal.dienas. pasibaigus NGA - išleidžiama vaiko priežiūros atostogų g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2010 10 21, 14:29)
Aš tai manau, kad prie paskutiniosios mmm dienos reikia pridėti 30 savaičių ir tada 126 kal. dienas? Juk suėjus 30 savaičių išleidžia į NGA, kurios trunka 126 kal.dienas. pasibaigus NGA - išleidžiama vaiko priežiūros atostogų g.gif  4u.gif

40 savaičių tūrėta omeny gimdymą. manyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2010 10 21, 14:29)
Aš tai manau, kad prie paskutiniosios mmm dienos reikia pridėti 30 savaičių ir tada 126 kal. dienas?

jep 4u.gif supainiojau greit rašydama, sorry

QUOTE(stirna_Liu @ 2010 10 21, 12:49)
mmm - liepos 23 d.

tai jūs teisingai viską skaičiuojate, gavus komplikuoto gimdymo +14 dienų, jūsų vpa atostogų pradžia nusikelia į liepos 8d
o du būdus, kaip galima tai pasikoreguoti, čia jau parašėme
bet kokiu atveju, sėkmės, ir gražių sveikučių mažylių wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minlina: 21 spalio 2010 - 14:56
o tai privaloma pristatineti "pratesta" biulioteni i sodra? Ar gresia kokia atsakomybe uz tai, jog cezario atveju i sodra nesikreipiu ir biuliotenio nenunesu, o kaip priklauso pagal pirmini biulioteni iseinu VPA?
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2010 10 21, 17:00)
o tai privaloma pristatineti "pratesta" biulioteni i sodra? Ar gresia kokia atsakomybe uz tai, jog cezario atveju i sodra nesikreipiu ir biuliotenio nenunesu, o kaip priklauso pagal pirmini biulioteni iseinu VPA?

Dabar visi biuleteniai neb ppieriniai, o elektroniniai, taigi iškart matosi turite jį ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 10 21, 17:18)
Dabar visi biuleteniai neb ppieriniai, o elektroniniai, taigi iškart matosi turite jį ar ne.

Tai gydytojo galima prasyt, kad nerasytu to biuletenio uz cezari. Mano drauge tiesiog parase atsisakyma ir tiek. Tik reik is kart gydytojui pasakyti.
Papildyta:
QUOTE(Natele @ 2010 10 21, 17:19)
kKazin ar pagelebes  smile.gif  - echoskopija viska patikslina  smile.gif .

Tai kodel gydytoj klausia kelinta savaite? Jei echo mato viska?
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2010 10 21, 18:36)
Tai gydytojo galima prasyt, kad nerasytu to biuletenio uz cezari. Mano drauge tiesiog parase atsisakyma ir tiek. Tik reik is kart gydytojui pasakyti.
Papildyta:

o jus negalit atsisakyt biuliotenio? TAda kaip ir nelieka problemos
Atsakyti
turiu klausimėlį ax.gif iki lapkričio 3d. esu dekret.atostogose ir dabar reikia man išeiti vaiko prižiūros atostogų. ką turėčiau daryti: darbovietėje parašyti prašymą, ar reikia apsilanyti Sodroj, ar internetu galima supildyti prašymą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PostFactum: 21 spalio 2010 - 23:10
QUOTE(stirna_Liu @ 2010 10 21, 19:36)

Tai kodel gydytoj klausia kelinta savaite? Jei echo mato viska?

Kartais buna ir echo ne 100proc. tiksli data. Bet 10 ar kazkiek dienu skirtumas tai kazin kaip pasirodys gydytojai??? Nezinau, ka tokiu atveju darytu, gal echo dazniau, nes itarimu bus, kad atsilieka vystimasis g.gif . Na, jei eisit ne privaciai, tai pirma echo gal tik 20 savaiciu ir tepadarys doh.gif , tai pagal mmm ir skaiciuoja iki tol...
Atsakyti
QUOTE(PostFactum @ 2010 10 22, 00:10)
turiu klausimėlį ax.gif iki lapkričio 3d. esu dekret.atostogose ir dabar reikia man išeiti vaiko prižiūros atostogų. ką turėčiau daryti: darbovietėje parašyti prašymą, ar reikia apsilanyti Sodroj, ar internetu galima supildyti prašymą?

Darbovetei prasyma parasyt,o buhaltere jau viska sutvarkis.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2010 10 21, 17:19)
kKazin ar pagelebes  smile.gif  - echoskopija viska patikslina  smile.gif .

Echoskopija iki 2 savaičių - nemanau, kad patikslins. Tikslina jei kalba eina apie mėnesį, jei ciklas nereaguliarus, ir pastojimo dienos neįmanoma nustatyti įprastais metodais. Juolab tai nėra vienas vaisius - kurio "parametrams" daug lentelių. Čia trys. Manau, siekiant pagerinti situaciją - mano rašytas variantas geriausias. Juk visi klysta.... Ir niekam nieko neaiškinti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2010 10 22, 07:59)
Kartais buna ir echo ne 100proc. tiksli data. Bet 10 ar kazkiek dienu skirtumas tai kazin kaip pasirodys gydytojai??? Nezinau, ka tokiu atveju darytu, gal echo dazniau, nes itarimu bus, kad atsilieka vystimasis  g.gif .

taigi apie trynukus eina kalba, visai kiti vystymosi parametrai, o be to, gyd galima pasakyti, kokia situacija smile.gif
Atsakyti