QUOTE(pasaku salis @ 2010 09 08, 19:29)
2.kita klausima klausiu uz drauge. taip pat apie dekreta. ji augina vaikuti gimusi 2008 09, yra vaiko prieziuros atostogose,nuo rugsejo prasidejo treti vaiko prieziuros metai ir gaunasi 2 menesiai be pajamu, nes i dekreta iseina lapkricio pabaigoje, gimdo 2011 vasari, kokiu budu ir is kokiu menesiu jos atveju skaiciuosis dekretas?tokiu pat kaip pirmam vaikui is ankstesnio atlyginimo ar is kazkuriu vaiko auginimo atostogu menesiu? jeigu ji planuoja rinktis motinystes pasalpa, pagal jai palankesni vidurki, kuris gaunasi palankesnis, jeigu skaiciuoja is pirmo vaiko prieziuros atostogu menesiu, o ne is menesiu pries iseinant i tas atostogas? o skaiciuojant dekreta irgi galima prasyt parinkt palankesni vidurki?tarkim galima rinktis, jog dekreta skaiciuotu is darbo atlyginimo pries motinystes pasalpa, o motinystes pasalpos prasyti pagal pirmam vaikui paskaiciuota pasalpa. ar abiem atvejais turi imti is to pacio? nezinau ar aiskiai surasiau, bet diskutavome diskutavome ir pasiklydome
Na, mano klausimas analogiskas....
Tai jei kas galetu atsakyti i sita, tai man viskas butu aisku apie mano atveji.
Tik kazkur dingo visos kurios gaudosi istatymuose O as skaitau skaitau, nors ir su aukstuoju, bet visgi ne teisininke ir ne buhaltere - nesuprantu