Įkraunama...
Įkraunama...

BATIKA- mirga marga raštai :)

QUOTE(Margueritte @ 2006 03 16, 14:29)
http://batik-mb.narod.ru/mg.htm nuostabus batikos darbai vienos rusu dailininkes.

Labai grazus darbeliai. Daug rektu darbo, kad kazka panasaus isgauti ir geros amunicijos bigsmile.gif . Pati bandziau batikuoti,- ispiesti ir nudazyti,- niekis g.gif , bet kol isimi ta vaska doh.gif , kad nebebutu kietas audinys....to man idealiai taip ir nepavyko verysad.gif . Jei paveikslui,- batika nepakartojamai grazu, bet jei deveti rubeli, - as renkuosi geriau tapyba ant silko. O dazu rasite Kaune, Vilniui Meno mūzoj. Sekmes
Atsakyti
pabandziau ir as pabatikuot
tiksliau sakant, nusipirkau padevalkese linine suknia uz 8 Lt, reikejo ja perdazyt, paskaiciau, paskaiciau ir va rezultatas
user posted image
Atsakyti
gražu, thumbup.gif manau, kad tikrai puikiai pasitarnaus, tik aš privengiu dėti vieną linijį, kaip pas tave apačioj, nes visad man nusikreivina.
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 04 22, 14:00)
gražu, thumbup.gif  manau, kad tikrai puikiai pasitarnaus, tik aš privengiu dėti vieną linijį, kaip pas tave apačioj, nes visad man nusikreivina.

aciu
zinok, nenusikreivino, ten fotkej viosa ta suknia susikreivinusi
ale gerai, kad ispejai, kita kart darydama atidziai vyniosiu

dabar noreciau nudazyt kokiom 3 spalvom, ale faina butu kokia geltona, oranzine ir zalia, pvz puse suknios oranzine su geltonom gelem, kita puse zalia su geltonom.
tik kokiu eilishkumu ka ir kaip?
pirma geltona, skalauji, tada uzrisi kitose vietose, tada dali suknios kist i oranzine (ar raudona? nes geltona+raudona+oranzine), skalauji, vel risi ir tada tik geltonai nudazyta dali suknios kist i melynus (melyna+geltona+zalia) ar zalius dazus (zalia+geltona+salotine) kad gautusi zalia spalva
zodziu nzn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 22 balandžio 2007 - 18:25
ax.gif Vasara, gal su dažais kas ką naujo prižaidėt? ax.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti, kur Vilniuje ieskoti dailininku parduotuviu? g.gif Noriu labai skareles baltos silkines, su kuria galima eksperimentuoti biggrin.gif Beje, gal zinot kiek ji kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2007 08 26, 18:24)
Gal kas galit pasakyti, kur Vilniuje ieskoti dailininku parduotuviu? g.gif Noriu labai skareles baltos silkines, su kuria galima eksperimentuoti biggrin.gif Beje, gal zinot kiek ji kainuoja?


paieskok cia: http://vilnosfabrikas.googlepages.com/
4u.gif
Atsakyti
labai reikalingas greitas patarimas: reikia išpiešti nykštukus ant medvilninių vaikiškų marškinėlių. Neutriu nė supratimo, kur galėčiau įsigyti tų, kaip suprantu, tekstilinių dažų, kokie jie turėtų būti ir ar labai reikia didelio patyrimo , ar kaip sakant, didelis noras bei atsidavimas, šiek tiek pasitreniravimo ir rezultatas geras.

gal dar kas žinote, ar iš jūsų pačių, kad apsiimtumėte tai pagelbėti. Atsiskaitytyme. kiekis viso 19 vnt.

labai būsiu dėkinga už visus patarimus!
Atsakyti

 ! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Štai turiu šiek tiek info apie batiką 4u.gif
čia įvairūs filmukai mokomieji
rodo kaip daryti drakona http://www.youtube.c...feature=related
čia labai geras mokomasi filmukas http://www.youtube.c...feature=related taip pat čia ir komentuoja ką kaip.
dar vienas http://www.youtube.c...feature=related
ir dar http://www.youtube.c...feature=related
smile.gif
Atsakyti
Kosmosas biggrin.gif
Priemones galėtų rinktis labiau šiuolaikines...
Atsakyti
O gal kas galetu parasyti kaip tiksliai daryti batikos darba, na ten kur su vasku, nes man reikia destytojai padaryti kurybini darba, o internete niekaip nerandu apie tai informacijos. o gal zinote literaturos kur galeciau paskaityti kaip tai daryti? 4u.gif
Atsakyti