Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės - 3 dalis

QUOTE(perle70 @ 2012 04 18, 09:04)
stai taip atrodo takeliai susiuti is to paties audinio

http://s019.radikal....76653418a94.jpg[/img][/url]

Man tai gal ir neprotingas klausimas iškilo, kodėl nedarot taip, kad vytelės kitoje pusėje gautųsi?
Atsakyti
QUOTE(Nautica @ 2012 04 18, 09:22)
Kad raštas nesigadintų, galima iš tos pačios medžiagos pasiūti įmautes pagaliukams ir viena siūle prisiūti prie romanetės.

O kur jūs buvot, kai man reikėjo rolleyes.gif ???Net nepagalvojau apie tokį būdą. Ech..
Atsakyti
Na, romenetės ne amžinos, vėliau gal kitas pasisiūste 4u.gif
O tokį vytelių dėjimo būdą irgi ne taip seniai pamačiau.
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2012 04 17, 21:28)
as irgi kitaip zadu siuti, be tokios juosteles, Jus turbut irgi siuvat kaip iprastai siuvamos romanetes, pati audini siusiuvat padarydama tuneliuka vytelei, taip?

tikrai taip, bet pagalvojau gal geras budas kai audinys yra su kokiu rastu..
Atsakyti
QUOTE(matrioska80 @ 2012 04 18, 13:45)
Man tai gal ir neprotingas klausimas iškilo, kodėl nedarot taip, kad vytelės kitoje pusėje gautųsi?

galima ir i lango puse daryt vyteles
bet kada jos i kambario puse, o ypac ant lygaus audinio, daug puosniau pati romanete atrodo
Atsakyti
O sakykite mergaites kiek cm imate tam takeliui pasiuti, kai siuvama is tos pacios medziagos bandau pasisakiciuoti kiek cia tos medziagos man reikia... nes aukstis tai 140cm, bet kai susisius to vyteles tai medziaga patrumpes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota avyte: 20 balandžio 2012 - 15:40
QUOTE(garbanota avyte @ 2012 04 20, 16:30)
O sakykite mergaites kiek cm imate tam takeliui pasiuti, kai siuvama is tos pacios medziagos bandau pasisakiciuoti kiek cia tos medziagos man reikia... nes aukstis tai 140cm, bet kai susisius to vyteles tai medziaga patrumpes...

jei romanetes aukstis 140 cm, tai turetu buti 5 takeliai. kiekvienam takeliui imami 2 cm, apacios palenkimui apie 6-7- cm( priklausomai nuo balasto skersmens), virsui irgi apie 5 cm.
medziagos reiketu mazdaug 1.6 metro. jei yra kazkoks rastas, gali reiketi daug daugiau.
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2012 04 21, 12:48)
jei romanetes aukstis 140 cm, tai turetu buti 5 takeliai. kiekvienam takeliui imami 2 cm, apacios palenkimui apie 6-7- cm( priklausomai nuo balasto skersmens), virsui irgi apie 5 cm.
medziagos reiketu mazdaug 1.6 metro. jei yra kazkoks rastas, gali reiketi daug daugiau.

Aciu. O kodel jei medziaga su rastu jos gali reiketi daugiau? rolleyes.gif
Atsakyti
del rasto paderinimo, kartais audini reikia karpyti, kad romanete graziai atrodytu pasiuta
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2012 04 22, 22:37)
del rasto paderinimo, kartais audini reikia karpyti, kad romanete graziai atrodytu pasiuta

Supratau, aciu, bandysiu darbuotis jau..
Atsakyti
QUOTE(garbanota avyte @ 2012 04 25, 00:02)
Supratau, aciu, bandysiu darbuotis jau..

sekmes darbuojantis 4u.gif
ir lauksim galutinio rezultato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2012 04 25, 09:04)
sekmes darbuojantis 4u.gif
ir lauksim galutinio rezultato ax.gif

ax.gif nezinau kas gausis, kazi ar drasu bus rodytis... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota avyte: 25 balandžio 2012 - 13:34