Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės - 3 dalis

QUOTE(perle70 @ 2012 04 11, 16:32)
pavasaris...drugeliai prabudo 4u.gif
http://s019.radikal....6fead2204e9.jpg[/img][/url]

Labai gražu, originalu, gal galit parašyti kur detales pirkot?
Atsakyti
QUOTE(matrioska80 @ 2012 04 12, 07:52)
Labai gražu, originalu, gal galit parašyti kur detales pirkot?

aciu labai blush2.gif
audiniai pirkti bazeje, Mijoloje...cia kliente pirkosi smile.gif
organza su drugeliais, tokia pavasariska.
Atsakyti
Sveikos auksarankes, man iskilo klausimas ar uzsiuvate galiukus audinio galiukus iverusios vytele ar paliekate atvirus, kad butu galima panorejus isimti ir isskalbti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota avyte: 13 balandžio 2012 - 17:59
QUOTE(garbanota avyte @ 2012 04 13, 18:59)
Sveikos auksarankes, man iskilo  klausimas ar uzsiuvate galiukus audinio galiukus iverusios vytele ar paliekate atvirus, kad butu galima panorejus isimti ir isskalbti?

nezinau kaip daro kitos merginos, as viena krasta takelio uzsiuvu su masina, o kuomet vyteles jau buna suvertos, kita krasta su rankytem uzsiuvu, pasleptu dygsniu... taip vyteles neisslenka is taku, nes jei audinys slidesnis su laiku jos isvaziuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2012 04 16, 09:32)
nezinau kaip daro kitos merginos,  as viena krasta takelio uzsiuvu su masina, o kuomet vyteles jau buna suvertos, kita krasta su rankytem uzsiuvu, pasleptu dygsniu... taip vyteles neisslenka is taku, nes jei audinys slidesnis su laiku jos isvaziuoja smile.gif

supratau, o norint isskalbti praardyt gi nesunku..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota avyte: 16 balandžio 2012 - 11:25
Gera mintis vieną galą užsiūti, pati tai taip nesumąsčiau smile.gif
Aš abu galus laisvus palikau, karts nuo karto lystelės išvažiuoja.Gerai, kad audinys neslidus, o tai reiktų tikrai užsiūti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2012 04 17, 08:42)
Aš abu galus laisvus palikau, karts nuo karto lystelės išvažiuoja.Gerai, kad audinys neslidus, o tai reiktų tikrai užsiūti smile.gif

butent, kaip uzsiuvi, viskas stabilu, vyteles neslankioja, o ramiai guli savo vietoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2012 04 17, 07:42)
http://1.bp.blogspot...usi lystele.jpg[/img]

idomus vyteliu isiuvimo budas, as tai darau kitaip, nededu jokios papildomos juosteles
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 04 17, 13:58)
idomus vyteliu isiuvimo budas, as tai darau kitaip, nededu jokios papildomos juosteles

as irgi kitaip zadu siuti, be tokios juosteles, Jus turbut irgi siuvat kaip iprastai siuvamos romanetes, pati audini siusiuvat padarydama tuneliuka vytelei, taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanota avyte: 17 balandžio 2012 - 21:29
stai taip atrodo takeliai susiuti is to paties audinio

user posted image
Atsakyti
Žadėjau ir aš tuneliukus tokius daryti, taip daug paprasčiau smile.gif Tik vat, tada mano audinio raštas nebetaip gražiai atrodė, nevientisas toks. Kitą kartą rinkčiausi neįpareigojantį, vien tam, kad tuneliukus tokius padaryti. Nes ir iš blogos pusės jie gražiau atrodo, nei tos juostelės. Ir daug paprasčiau siūti wink.gif
Atsakyti
Kad raštas nesigadintų, galima iš tos pačios medžiagos pasiūti įmautes pagaliukams ir viena siūle prisiūti prie romanetės.
Atsakyti