QUOTE(b.kite @ 2012 03 19, 18:35)
kaizkaip sukniai sekasi iziureti, o kodel ji tokia susilanksciusi, gal jai svorio nera apacioje, balasto? man taip atrodo.. parasykit dar.
Balastas ten yra, šiaip ir strypeliai ir balastas yra metaliniai, tai svoris pakankamas, gal net per daug sunkus. Tik bėda, kai jau siuvau tą audinį iškart keistokas pasirodė, nes jis toks dryžuotas tai tas kiekvienos spalvos dryžis yra iš esmės išaustas iš skirtingų audinių. Tas šviesiausias,kuris man rodos yra panašus į organzą ir traukia tą standesnį audinį. Jau nuo pat pasiuvimo jis šiek tiek traukėsi, bet taip į akis nekreisdavo. Standesnio audinio - oranžinio kraštai kaip kraštai, o štai tas šviesusis po skalbimo tiesigo visiškai susitraukė, todėl ištempti į kraštus nebeišeina. Jaučiu teks persisiųti, o šias tiesiog išmesti, tik jau bus daug žaidimo su audinių jungimu, nes man būtent ir reikia, dryžuotos romanetės, kad iš išorės nesimatytų ir nereikėtų naktinės užuolaidos.
Papildyta:
Tada norėčiau patarimo kaip tinkamai pasirinkti audinį romanetei? Ypač jei norisi, kad dalis romanetės būtų iš dieninės užuolaidos audinio, dalis - iš naktinio?