Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės - 3 dalis

QUOTE(matrioska80 @ 2011 11 25, 14:41)
Gal galėtumėt nufotografuoti gėlytę iš arčiau 4u.gif ir dar kur kaune perkat mechanizmą?

pabandziau kazkiek apkarpius isdidinti, nezinau tik ar bus kokios naudos, nes nufotografuoti siuo metu neturiu galimybiu, sitos romanetes pas mano sese kabo smile.gif
o mechanizmus uzsakineju, ispaniskus. kokybe puiki
[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2011 11 25, 15:06)
pabandziau kazkiek apkarpius isdidinti, nezinau tik ar bus kokios naudos, nes nufotografuoti siuo metu neturiu galimybiu, sitos romanetes pas mano sese kabo smile.gif
o mechanizmus uzsakineju, ispaniskus. kokybe puiki

ačiū už nuotraukytes, o gal konkrečiau galit nurodyti iš kur mechanizmai?

ačiū
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2011 11 20, 21:51)
Sveiki.Ar kas pirkot mechanizmus iš šio puslapio?
Lauresta
Ar viskas sklandžiai pavyko,noriu ten užsisakyti trims langams tai bijau neprašaut smile.gif

Pirkau. Su pačiais mechanizmais kolkas viskas lyg ir gerai. Kas bus po metų, dar nežinau. Aptarnavimas man patiko, užsakau, po savaitės (kartais ir greičiau) parašo sms, kad galima atsiimti. Aš per vasarą po vieną mechanizmąkas mėn ir papirkau kiek man reikia smile.gif

Perle70, gražios romanetės wub.gif

Atsakyti
Labukas hi.gif Nors čia romanečių tema, bet gal kas žino ir atsakys, kaip apskaičiuoti kiek reikia audinio austriškai užuolaidai - austrijetei? Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
norėjau pasiteirauti ar įmanoma "išgelbėti" romanetę, jei po skalbimo visi audinio kraštai pasidarė nelygūs, ar pagelbėtų, jei romanetės kraštus apsiūčiau kitu audiniu, ar tai matysis vis vien, sakysim audinys trauksis ar vis vien bus netolygus?
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2012 03 17, 23:23)
norėjau pasiteirauti ar įmanoma "išgelbėti" romanetę, jei po skalbimo visi audinio kraštai pasidarė nelygūs,  ar pagelbėtų, jei romanetės kraštus apsiūčiau kitu audiniu, ar tai matysis  vis vien, sakysim audinys trauksis ar vis vien bus netolygus?

padarykit nuotrauka ir parodykit, sunku taip ivertinti, o gal ten tik palyginti gerai reikia..
Atsakyti
galit paaiskint kaip tokias pasisiut, pradedanciai ax.gif

user posted image
Atsakyti
bandau įkelti
Čia siūta iš vieno audinio.
user posted image
ar įmanoma kraštus apsiuvus standesniu audiniu tuos kraštus "ištiesinti"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paryziete: 19 kovo 2012 - 16:58
QUOTE(paryziete @ 2012 03 19, 16:57)
bandau įkelti
Čia siūta iš vieno audinio.
user posted image
ar įmanoma kraštus apsiuvus standesniu audiniu tuos kraštus "ištiesinti"

kaizkaip sukniai sekasi iziureti, o kodel ji tokia susilanksciusi, gal jai svorio nera apacioje, balasto? man taip atrodo.. parasykit dar.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2012 03 19, 18:35)
kaizkaip sukniai sekasi iziureti, o kodel ji tokia susilanksciusi, gal jai svorio nera apacioje, balasto? man taip atrodo.. parasykit dar.

Balastas ten yra, šiaip ir strypeliai ir balastas yra metaliniai, tai svoris pakankamas, gal net per daug sunkus. Tik bėda, kai jau siuvau tą audinį iškart keistokas pasirodė, nes jis toks dryžuotas tai tas kiekvienos spalvos dryžis yra iš esmės išaustas iš skirtingų audinių. Tas šviesiausias,kuris man rodos yra panašus į organzą ir traukia tą standesnį audinį. Jau nuo pat pasiuvimo jis šiek tiek traukėsi, bet taip į akis nekreisdavo. Standesnio audinio - oranžinio kraštai kaip kraštai, o štai tas šviesusis po skalbimo tiesigo visiškai susitraukė, todėl ištempti į kraštus nebeišeina. Jaučiu teks persisiųti, o šias tiesiog išmesti, tik jau bus daug žaidimo su audinių jungimu, nes man būtent ir reikia, dryžuotos romanetės, kad iš išorės nesimatytų ir nereikėtų naktinės užuolaidos.
Papildyta:
Tada norėčiau patarimo kaip tinkamai pasirinkti audinį romanetei? Ypač jei norisi, kad dalis romanetės būtų iš dieninės užuolaidos audinio, dalis - iš naktinio?
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2012 03 19, 18:24)
Balastas ten yra, šiaip ir strypeliai ir balastas yra metaliniai, tai svoris pakankamas, gal net per daug sunkus. Tik bėda, kai jau siuvau  tą audinį iškart keistokas pasirodė, nes  jis toks dryžuotas tai tas kiekvienos spalvos dryžis yra iš esmės išaustas iš skirtingų audinių. Tas šviesiausias,kuris man rodos yra panašus į organzą ir traukia tą standesnį audinį.  Jau nuo pat pasiuvimo jis šiek tiek traukėsi, bet taip į akis nekreisdavo. Standesnio audinio - oranžinio kraštai kaip kraštai, o štai tas šviesusis po skalbimo tiesigo visiškai susitraukė, todėl  ištempti į kraštus nebeišeina. Jaučiu teks persisiųti, o šias tiesiog išmesti, tik jau bus daug žaidimo su audinių jungimu, nes man būtent ir reikia, dryžuotos romanetės, kad iš išorės nesimatytų ir nereikėtų naktinės užuolaidos.
Papildyta:
Tada norėčiau patarimo kaip tinkamai pasirinkti audinį romanetei? Ypač jei norisi, kad dalis romanetės būtų iš dieninės užuolaidos audinio, dalis - iš naktinio?

jei man audinukas kelia itarimu, as visad pirma ji isskalbiu, o paskui tik gerai islyginus siunu.. tada jau tikrai nebesideformuos.
tikriausiai jums reik taip ir padaryt, jei turit to pacio audinio pirmiausiai iskalbti ir tik tada siuti..
Atsakyti
pavasaris...drugeliai prabudo 4u.gif
user posted image
Atsakyti